توی ایرلند هم وضعیت خدمات اینترنتی مثل ایرانه.
توی ایرلند هم وضعیت خدمات اینترنتی مثل ایرانه.
واقعا!!!!!!!!!!۱
روی هوا حرف نمیزنین؟؟؟
همین چند پست قبلی رو بخونین که راجع به بخشهای مختلف صحبت کرده و ضریب نفوذ ایندو با هم قابل قیاس نیستن
تازه از این حرف که بگذریم که چی؟؟؟ یعنی همون ۱۲۸ خوبه مردم نرن اخبار رو از جاهای دیگه بگیرن میدونیییی مشکل ایران با اینترنت چیه جریان آزاد اطلاعات و چون به مردمش اعتماد نداره و معتقده که قدرت تحلیل ندارن واسه همین خودش به جاشون تصمیم میگره و مردم هم لازم نیست فکر و وقتشون رو صرف این چیزای بیهوده کنن اونا رو هم مجبور به پاسخگوئی و رفع شبهه
مقاله خوبی بود . ولی یک سوال داره . این که اگه ما این سیستم رو راه اندازی کنیم - با توجه به این که غیر قانونی است- آیا ما را ردیابی می کنند/؟؟ . اگه ردیابی شیم - چه از نظر لود دادن توسط همسایه و چه از نظر ردیابی امواج - چه جریمه این می پردازیم ؟؟؟
شنیدم که در کار بانک اختلال ایجا می کنه !!!
ولی حالا فکر کنید در مورد اون خبر یا شایعه که می خوان اینترنت ایران رو ملی کنن.دیگه خیلی باحال میشه
ye khabari ham man ezafe konam , hataman bayad jaleb bashe
taarefeyeeeee ADSL dar keshvare Alman
baleeeee injooriast . Sorate 2g faghat mahi 5 hezar toomanکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من شنیدم جرمش سنگین هست میگن جاسوس هستی
ولی وقتی مثلا دانلود افلان نمیتونن ردیابی کنن چون ما با هیچ جا ارتباط نداریم و فقط اطلاعات به ما ارسال میشن که اونم نمیتونیم تصمیم بگیریم که چی ارسال کنن ولی در مورد انلاین درصد لو رفتن بالاست
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
واقا که اینقدر سرعت کشورهای جهان زیاده و سرعت ما اینجوری
ما نصبت به کشورمون باید سرعت بیشتری داشتیم
یا حداقل یه کاری کنن که به 128 اینترنت ماهی 30 هزار نیدم
---------
من فکر کنم دیگه اگه یه 5 سال دیگه درست نشیم
باید از ایرانی بودنمون خجالت بکشیم مثلا بگیم ما جنگلی هستیم ایرانی نیستیم
( ناراحت نشین ها ولی واقا به نظر شما چی میشم شاید 5 سال بعد سرعت اونا بشه 10 mg ولی سرعت
تو ایران ....
با جمله ی اول شما کاملا موافقم
درباره ی جمله ی بعدی تان که عدد و رقم ارائه دادید لطفا به امضای من و پست اول همین تاپیک نظری بیفکنید !
درسته دوست من
شنیده بود 1 gb هم سرعت دارن
ولی تو ایران .........
اخه دو برابر نیست که بگیم عیب نداره
حدود 100 برابر سرعت ما کمتر هست
عزیز من زیرساختهای مخابرات از زمان خدابیامرز محمد ر ض ا شا ه هنوز دست نخورده هستند و بهشون وصله و پینه میزنند تا به مناطق جدیدتر برسه!!!
آره. آسمون بارونی درست میگه. ماهی 2بار کابل برگردون میشه اینحا. بچه ها شاید باورتون نشه ولی تلفن خونه ما وقتی بارون میاد اونم به صورت رگبار پراکنده قطع میشه و فرداش که سیمهاش یه خورده آفتاب خوردن وصل میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)