مثل اين پست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اين پست :
اینجوری که من فهميدم.بايد لينک هارو داخل تگ قرار بدی.قبلا لينک ها فعال بودن اما الان به خاطر موارد امنيتی غير فعال شدن
این همه شکلک های مختلف رو از کجا ميارن بقيه؟ من موقعی که بيشتر رو ميزنم خيلی ها نمياد.
مثالی رو که شما زدید، فقط یک مدیر یا همکار میتونه این کار رو بکنه.
گذاشتن Thumbnail برای عکس که با کلیک کردن روش بتونید به عکس اصلی برسید، مدتیه دیگه برای کاربران عادی (مثل بنده و شما!!) امکان پذیر نیست و فقط مخصوص از ما بهترونه (منظورم مدیرا و همکاراست)![]()
تا جایی که من خبر دارم فقط مدیران و همکاران انجمن میتونن ار آپلودر سایت استفاده کنن
البته فکر کنم کاربران فعال فتوشاپ هم این قابلیت رو دارن
از سایت های مختلف، مثلاً این پایینی رو امتحان کنید:
این سایت ها یی که میزارم همشون smiley هستن (همون شکلک ها)
سلام عزيزان
به اين دو كلمه دقت كنيد:
ستاره دنباله دار
ستاره دنبالهدار
همون طور كه مشاهده مي كنيد در عبارت دوم «دار» به «دنباله» چسبيده و به اصطلاح فاصله مجازي يا نيم فاصله ايجاد شده و اين از بالاييش خيلي بهتره.
براي اينكه بتونيد اين كار رو بكنيد اين برنامه رو داونلود و نصب كنيد:
با تشكر از Amin براي آپلود اين.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش مي تونيد بسته به سيستمتون با تركيب Shift+Space يا Shift+Z فاصله مجازي (نيم فاصله) ايجاد كنيد. (مثل عبارت دوم)
اخطار بعد از نصب اين برنامه جاي بعضي چيزا رو كيبوردتون عوض ميشه. مثلاً پ و ژ رو بايد به ترتيب با ` , \ بزنيد. ضمناً براي كــــــشـــــيــــده نوشتن كلمات به جاي Shift+J بايد از Shift + - يا Shift+X استفاده كنيد.
اينم نكته اي بود.![]()
نمی دونم شما با این مشکلی که من تا چند وقت پیش داشتم روبرو شدید یا نه.
بعضی وقتها که میخواهید متن ارسالیتان را ویرایش کنید ومی خواهید کلمه ای را در وسط متن بنویسید آن کلمه جایگزین را به جای کلمات بعدی می نویسد یعنی متنی را روی متن دیگر می نویسد.... ای بابا همون گزینه over type خودمون که تو ورد هست ...
این مشکل وقتی پیش می آید که دکمه insert صفحه کلید را به اشتباه فشار دهید.
خب برای رفع این مشکل دوباره دکمه insert رو بزنید .![]()
به همین راحتی به همین خوشمزگی
----------------------------------------
راستی این هم فایلی که دوست عزیزمون امیر بوسیله امین ! گذاشته بودند برای کسانی مثل من که تا بخوان یک فایل از رپید دانلود کنن جونشون در میاد:
Last edited by R10MessiEtoo; 15-07-2007 at 10:22.
htmlچيست چراي براي من نوشته خاموش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)