اینو تو همون سایتی که دادی آپ کردم اگه اجازه بدید من فردا بیشتر براتون 3ds میزارم چون الآن پیدا کردنشون یکمی سخته ، آخه زیادندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل كاراكتر(شخصيت)
مدل ماشين و ماشين آلات سنگين
مدل ماشين هاي جنگي و وسايل جنگ
مدل ماشين هاي مسابقه اي
ساختمان و وسايل خانه
اینو تو همون سایتی که دادی آپ کردم اگه اجازه بدید من فردا بیشتر براتون 3ds میزارم چون الآن پیدا کردنشون یکمی سخته ، آخه زیادندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تورو خدا تخت و بذارید اخه برا فردا لازمش دارم
اینم تختکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خانوم پریناز مدل آماده تخت بیش از 50 نوع تخت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک ساختمان های آماده + تکسچر آنها.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب این خونه برا 3dmax 9 یا 8 هست دقیقا یادم نمیاد اون موقع با چی کار میکردم ، شما میتونید با 3dmax این فایلو open کنید و بعد export کنید با فرمت 3ds همین
اینم لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه بدرد بخور بود بگید بازم براتون بزارم آخه اینترنتم زغالیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چندتا دیگه دارم
Last edited by hadi665; 18-12-2007 at 22:57.
راستی بچه یه سوال شایدم بیشتر:
1-چجوری فایل هایی با پسوند lwo , 3ds رو باز کنم
2-دومی وجود نداره
خب از همه دستندر کاران ممنون.
از طریق Import تو 3dmax
مجموعه ماشین
حجم :حدود 57 مگ
3D Format: 3ds
* Rapidshare
* depositfilesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* megauploadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* filefactoryکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* zshareکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
screen.width*0.7) {this.resized=true; this.width=screen.width*0.7; this.alt='Click here to open new window\nCTRL+Mouse wheel to zoom in/out';}" onmouseover="if(this.width>screen.width*0.7) {this.resized=true; this.width=screen.width*0.7; this.style.cursor='hand'; this.alt='Click here to open new window\nCTRL+Mouse wheel to zoom in/out';}" onclick="if(!this.resized) {return true;} else {window.open('http://photo14.yupoo.com/20071222/191744_223308533_eoxuiqcm.jpg');}" onmousewheel="return imgzoom(this);" alt="" border="0">
در ضمن فایل های بالا برای 3DStudio Max هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)