منظورم همون تم هستش..
تایید میشه فایل ها رو دارم می گیرم با سرعت خوبیکی از مدیران سایت آمریکا زندگی می کنه
تست کرد
می گه عادیه همه چیز؟ ؟
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت پایین بعلت سرور خودتونه اگر مشکل دارید از ------ سرور استفاده کنیدسرعت بي نهايت پايين هست
صد در صد احتياج به ميرور داريد.
r3xaa
نمی خوای دانلود نکن ادم یکم ادب داشته باشه بد نیست بعدش هم ایشون داره از خودش مایه می ذاره و دلیلی هم نداره این کار رو بکنه داره حال می ده پس لطفا حرف ..... نزنیدكل كاراي اين تورنادو اررور ميده اين از ويندوزش ، اون از فيلم تاكسيش ،... همشون اررور ميدن معلوم نيست با چه پسونديه ، يه بار Rar يه بار zip يه بار هم Onj .
اصلا فكر كنم شما آپلود نكنيد بهتره، همرو به مشكل مينــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـدازيــــــــــــي
شما هم جز قر زدن کار دیگه ای بلد نیست نمی خواین دانلود نکنیدمن فكر مي كنم لينك هاتون اون چنان هم مستقيم نيست! از رپيد بدتره! حتي ترنسفر هم نميشه كه حداقل از روي سرور خودم بگيرمشون!
TORNADO جان دمت گرم من که دارم با 80 تا دانلود می کند ادامه بده با بعضی هم کاری نداشته باش اینها همیشه همینجوریند
Last edited by mx_2dar; 30-05-2007 at 19:11.
لينكها آدرسشان عوض شده بايد در فلش گيت آدرس جديد بدهيد تا از دنبالشون بگيره
شما چرا به من گير ميدي!شما هم جز قر زدن کار دیگه ای بلد نیست نمی خواین دانلود نکنید
من روي سرور خودم ترنسفرشون كردم! هرچند كه خودشون نمي خواستن! ولي خوب به كسي نمي دم براي خودم و چندتا از دوستانم هست!
با تشكر از mx_2dar و تمام دوستان!
در ضمن همه ي لينك ها هم درست هستند...
فكر نمي كنم ديگه هيچ مشكلي باشه...
سايت هم كه ----- نيستش!
طبق خبرهایی که به دست من رسیده به علت ترافیک شدید که روی سرور دوم هم افتاد (مانند سرور اول)
سرور سوم راه اندازی شده و خیلی قوی هستش و در حال ترنسفر به اون هستند مدیران سایت اونجا
که بهم گفتند به همه اعلام کنند شاید چند ساعتی p30net.ir
به خاطر تغییر دی ان اس برای بعضی ها داون باشه !
کسانی که فایل هاشون رو دانلود کردند نگران نباشید !
فایل ها سر جاش هست !
و از سرور جدید با سرعتی بیشتر میتونید دانلود کنید !
موفق باشید
آقايان پارت 8 مشكل دارد.از حالت RAR خارج نميشود
! C:\Documents and Settings\PG\Desktop\Windows_XP_Black_Edition.part8 .rar: CRC failed in Windows XP Black Edition\XP .Black-Cd.Edition.iso. The file is corrupt
از همه لينكها مجددا دانلود كردم همين ارور را سر پارت 8 ميدهد.يعني تمام دانلود كشك
سلام
مطمنی؟
من طبق لینکی که دوستان پیسی ورلد معرفی می کنند آپلود میکنم
![]()
آره من هم از رپيد دان كردم هم مستقيم از سايت شما.پارت 8 مشكل داره.حالا چه كار كنيم![]()
خوب اگه پارتی رو میشناسید که سالم بشه بدید تا ترنسفر کنم بچه های دیگه ایین مشکل رو پیدا نکنندآره من هم از رپيد دان كردم هم مستقيم از سايت شما.پارت 8 مشكل داره.حالا چه كار كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)