این مشخصات رم الان منه :
[/url][/IMG]
اگه تا 1.5 گیگ رم رو ارتقا بدم تا کی جواب منو میده ( یعنی تا کی دیگه نیازی به ارتقا نداره ) ، کاری با شایعات رم های DDR3 ندارم .![]()
این مشخصات رم الان منه :
[/url][/IMG]
اگه تا 1.5 گیگ رم رو ارتقا بدم تا کی جواب منو میده ( یعنی تا کی دیگه نیازی به ارتقا نداره ) ، کاری با شایعات رم های DDR3 ندارم .![]()
اگه یه کم بیشتر مایه میزاری اون 512 رو بده آقا کیوان 2 تا 1 گیگ بگیر حالا حالاها خیالت راحته
اگه از اون آبی ها هم گرفتی که چه بهتر(CL4)
zonealarm جان ، قیمت این مدلی رو که گفتی داری ؟
اگه دور و ور 160 تومن بشه میتونم بگیرم .
میگم حالا اگه بودجم نرسید بهتر نیست این رم رو نگه دارم یدونه از اون آبی ها بندازم کنارش ( البته 1 گیگ ) (CL4)
Last edited by ebru_gundes_206; 10-06-2007 at 21:53.
آخرین لیست قیمتی که آقا کیوان قرار دادن اینه
به نظرم می تونین 2 گیگ از رم خودتون بردارینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...در مورد هاردهای PATA و USB2 راهنمایی میخواستم ( هر دو مورد )...با توجه به شرکتهای مختلف و وضعیت بازار ، چه مارکی و مدلی رو بگیرم... ظرفیت میخوام از 250 یا 300 گیگ به بالا باشه...بافرش هم حداقل 16 ...از هر کدوم چند مدل و نمونه رو با ذکر قیمت بفرمایید...البته اونهایی رو که الآن در بازار موجود هستند...چون مثل اینکه بعضی از مدلها یا ظرفیتها ، الآن در بازار نیستند...کیفیت رو هم بفرمایید...کمپانی MAXTOR رو Seagate خرید؟...یعنی الآن صاحب و مالک تمام امکانات کمپانی MAXTOR، کمپانی Seagate شده ...
سلام من مادربردم از این کابلهای آی دی ای برای هارد دیسک داره میخام یه هارد 300 گیگ بخرم چون یدونه 40 الان دارم چی بخرم ؟قیمتاش چنده؟ بعد هارد ساتا به این مادربد وصل میشه یا بایدهارد دیسک ide بگریم؟؟؟؟
یک هم بهم گفت هارد 300 گیگ رو براش 30 تومن خریدن همین قیمت است؟
سامسونگ چنده چطوریه؟
مرسی
سلام:
میخواستم بدونم الان ارزش داره آدم رم های ِِddr2 بگیره؟
چون کم کم داره Ddr3 میاد. من میخوام یه سیستم بگیرم ولی دو دل هستم.
ممنون میشم نظرتون رو بگید.
كم كم داره DDR3 مي آد - اما حالا حالا ها جا نخواهد افتاد .
خريد DDR2 هم به صرفه هست - خصوصا الان كه قيمتش افت كرده و رم هاي حرفه اي هم با قيمت مناسب پيدا مي شن /
سلام به همگی می خوام یه رم خیلی خوب بخرم
که تو هیچ کاری کم نیاره
1 گیگ می خوام بخرم
لطف کنید مدل کامل رو لطف بفرمایید
نظر خودم Kingston HyperX PC 3200
ولی چیزی هست اینه که نمی دونم به مادر بوردم می خوره یا نه
بعدش هم می خوام یکی باشه
نه دوتا یعنی نمی خوام دوتا ماژول مادر بورد رو اشغال کنه
در ضمن مدل مد نظر خودم دو تا 512 هستش که من نمی خوام اینجوری باشه
مادر بوردم msi هست
خیلی جدید نیست
ا 2 ساعت دیگه جواب می خوام
ممنونم
Last edited by Adel.p30; 22-06-2007 at 13:28.
بودجه چقدر هست - DDR2 يا DDR /
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)