کنفرانس بلیزارد امسال خیلی خوب بود...
بلیزارد یه حال اساسی به ترن و دوست داران این نژاد داد. امکان جدید بتلکروزرها که در کسری از ثانیه لشکری از مارین ها(سربازها) رو از بین میبرن. یا وایکینگ ها(یونیت جدید) که در هوا تهدید بزرگی برای هر جنبنده ای به حساب میان و میتونن روی زمین هم به شکل ربات حرکت کرده و دشمنانشون رو نابود کنن. وایکینگ ها اگر تعدادشون زیاد باشه به راحتی چندین بتلکروزر رو حریفن ولی روی زمین در مقابل تانک های ترن حرفی برای گفتن ندارن. اما از همین حالا به یکی از محبوب ترین یونیت های من تبدیل شدن چرا که قدرت مانور و انعطاف پذیری زیادی دارن.
یه نکته جالب دیگه ساختمان مرکزی هست که در مواقع خطر میشه اون رو به یک توپخانه مرگبار تبدیل کرد. همچنین scvها(کارگرها)ی ترن سریعتر از قبل شدن و به خوبی با متجاوزان درگیر میشن.
گوست ها که مهمترین وظیفشون در استارکرفت 1 راپورت دادن برای شلیک بمب اتمی به نقطه ای خاص بود(بوسیله نشانه گیری آن نقطه با لیزر از فاصله ای نچندان دور) حالا امکانات جالب دیگری نیز دارند. علاوه بر مخفی شدن، قفل کردن یونیت های دشمن، حالا اون ها تک تیرانداز های قابلی نیز شدن و به علاوه میتونن به همان روشی که برای بمب اتمی ریپورت میدادن برای تخلیه فوری و سریع تعداد زیادی از واحد های خودی(شبیه پروتوث ها که واحد های خود رو در یک لحظه از نقطه ای به نقطه ای دیگه میبردند) را به محل اعزام کرده و دشمن رو غافلگیر کنند. ساپلای ها هم که زمانی مانعی برای عبور نیروهای خودی بودن حالا براحتی میشه اونهارو در زمین فرو برد و واحد ها رو از روی اونها عبور داد.
اگر استار باز باشید حتما به این نکته پی بردید که پروتوث در کل از ترن و زرگ قوی تره. البته در نقشه های خود بازی این قدرت خیلی محسوس نیست ولی اگر شما ترن باشید و با یه استار باز حرفه ای و کاملا آشنا با یونیت های پروتوث بازی کنید خیلی باید سریع و خوش فکر باشید که متحمل شکست نشید!
امیدوارم به همین نسبت به پروتوث حال نده : دی تا کسایی مثل من که خیلی با پروتوث حال نمیکنن و تنها برای آشنایی برای مقابله بهتر با این نژاد پیچیده بازی میکنن بتونن با خیال راحتری با پروتوث ها نبرد کنن : دی
اینجانب طرفدار Protoss بوده و آمادگی خود رو برای نبرد با شما اعلام میکنم !