hworang یادمه من همیشه پشت دسته رو تنظیم میکردم چند تا از اون ضربه پا های معروفش رو میزدم
پست سرش یه پرش و یه سه ضربه قدرتی میزدم رو هوا و با پشت دسته پشت سرش یک قدرتی نثار طرف میکردم![]()
hworang یادمه من همیشه پشت دسته رو تنظیم میکردم چند تا از اون ضربه پا های معروفش رو میزدم
پست سرش یه پرش و یه سه ضربه قدرتی میزدم رو هوا و با پشت دسته پشت سرش یک قدرتی نثار طرف میکردم![]()
امیدوارم نکاتی که گفتم مفید بوده باشه! (البته برای شما استادان گرامی که باید نکات پیش و پا افتاده ای باشه ولی ممنون که تحملش کردید)
فراز جان خوشحالم که شما هم به ما پیوستی و یه بزن و بهادر دیگه هم بهمون اضافه شد! (چه شود! ... بریم بزنیم تاپیک های دیگه رو لت و پار کنیم!)
دوستان تاپیک داره میخوابه یه کاری کنید موضو عی چیزی!![]()
حداقل خاطرهای خوب خوبتون بگید!![]()
یعنی دیگه حرفی برای موندن نمونده و تاپیک در حال رفتن به سمت غول آخر Thrash هست و به قول خودمون K.O شده؟!
بله، hworang چون تقریبا از سریعترین کاراکتر ها تو تکن هست از این کارا زیاد میشه کرد باهاش
من این طوری میزدم:
5 تا ضربدر، مکث، مایل جلو بالا روی هوا ضربدر دایره ضربدر، مکث، پایین ضربدر ضربدر، دو تا جلو ضربدر اگه بازم نزدیک بود و دور نشده بود مایل پایین عقب ضربدر دایره با هم (همون L2)
چه خوب یادم مونده... ای ول!!!
![]()
البته باز دلبخواهی میشه چند تا از این فن ها رو با چند تا دیگه جایگزین کرد
این طوری حریفتون رو قبل از رسیدن رو زمین به قولی چک و پر میکنید!![]()
البته هر کسی دکمه ترکیبی های عقب رو هر جور که راحت تره میچینه!
Doctor .B رو هم فراموش نکنید!
از این پیرمرد شنگول و منگول به ظاهر آرتروز کمر دار هم خیلی کارا بر میاد که از خیلی های دیگه بر نمیاد!
چون اکثر اوقات رو روی زمین در حال خواب و استراحت تشیف دارن و به قولی میخزن سخته حدس زد گارد رو باید بالا بگیریم یا پایین برای دفاع مخصوصا اینکه در ناجور ترین حالت ها هم هر طوری شده و با هر جاش هم شده یه حالی میده!![]()
البتهخ به نظر من با این پیرمرد بهتر از همه Gon اگه اشتباه نکرده باشم اسمشو و Eddi تا حدودی و اگه با کینگ حرفه ای باشی حسابی قلنج های کمرش رو بشکونی و ... میتونن طرف شن!
البته بسته به مهارت دو طرف کاراکتر های دیگه هم میشه ور داشت!
شما هم نظراتتون رو درباره اینکه با کی کیو ورداشت بهتره بدید...![]()
سلام خوب خالا از كجا شروع كنم
اول H W O A R A N G![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by T@Z; 30-05-2007 at 10:22.
بازم Hwoarangکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنظر من توي tekken 3 paul heach jin law خيلي خدا بودن
Hwoarang يار خوبي بود ولي من معمولا همه ضربه هاشو برگشت ميدادم و مهمتر اينكه اشتباه نميكردم چون يك لحظه اشتب و............واي...................
حالا king ولي tekken 5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي قشنگيرين گرفتنهارو بازم Hwoarang داشت (از بغل)
Yoshimitsu فراوش نشه! از بغل هاش قشنکن مخصوصا اونکه دو تا میشه و ...
ممنون بابت پست های بالا!![]()
T@Z ميبينم كه تركوندي !
ولي به نظر اين رمز ها يكمي مبهم نيستند ؟
بعدشم به نظر من رمز هاي كمياب رو بزاري بهتره چون سبك تيكن شلنگ تخته و دسته شكن هستش !
كسي براي اولين بار كه بازي ميكنه هر چي دكمه از دستش مياد ميزنه و بالاخره يه چيزي كشف ميكنه !
ولي اگه رمز هايي كه هم خون زيادي ميبرند و هم كمتر كسي بلده بزاريم كارت عالي ميشه .
مثلا سالتهاي كينگ و يا يك ضربه ي Hworang كه خيلي كار سازه !
آره . اوني كه اول روحش ميگيره شمشير ميكنه توي دل دشمن و اون يكي هم ميكوبش زمين .Yoshimitsu فراوش نشه! از بغل هاش قشنکن مخصوصا اونکه دو تا میشه و ...
ممنون بابت پست های بالا!
من اين حركت رو خيلي دوست داشتم .
درسته ولي تا وقتي تيكن 5 هست كي مياد 3 بازي كنه ؟بنظر من توي tekken 3 paul heach jin law خيلي خدا بودن
Hwoarang يار خوبي بود ولي من معمولا همه ضربه هاشو برگشت ميدادم و مهمتر اينكه اشتباه نميكردم چون يك لحظه اشتب و............واي...................
پس بهتره به شخصيت هاي قوي تيكن 5 توجه كني .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)