تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 312 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

mstnet جان قابلی نداشت :mrgreen:
    ولی جواب منو کامل ندادی من میخواهم بدونم دقیقا چطوری تمرکز میگیری روی چی تمرکز میکنی چه احساسی و در کجا داری
    :?:
    منظورت از کنترل این نیرو چی هست
    این نیرو برای چاکرا ها مثل بنزین برای ماشین هست
    با فرستادن اون به چاکراها می تونی اگر قوی باشی خیلی کار های عجیب غریب بکنی :shock:
    توی کتاب هاله درمانی با دستان شفا بخش یک روش فعال سازی اون هست
    یعنی با چاکرای 6 اونو فعال میکنی میاری توی چاکرای 6 تا چاکرای 6 خیلی فعال بشه اون وقت حتی میتونی داخل اجسام یا بدن مردم ببینی یا حتی جا های دیگه کره زمین :mrgreen:
    همون طور که گفتم برای افراد عادی جواب نمیده برای کسانی هم که جواب میده میتونه خطرناک باشه
    ولی اگر فکر میکنی میتونی انجامش بدی می تونی این کتابو بخری :mrgreen: :twisted:
    اگر هم میترسی دنبالش نرو اگر هم حتما میخواهی انجامش بدی یادت باشه اگر خودتد به خدا بسپاری هیچ اتفاق خطرناکی نمیفته :mrgreen:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام holy sooshiant
    اميدوارم حالت خوب باشه
    راستش من معمولا وقتي ميخوام تمركز بگيرم . روبروي يك آيينه كه تقريبا 1 متر با من فاصله داره قرار ميگرم اونوقت توي چشمهاي خودم خيره ميشم .
    اونوقت پس از چند دقيقه احساس ميكنم كه سرم بزرگ شده خيلي بزرگ . انگار سرم 50 برابر شد از نظر حجم
    اونوقت يك نيرويي شروع ميكنه دور سرم چرخيدن . يك جورايي وحشتناكه . انگار 100 نفر دارن با هم جيغ ميزنن
    البته هميشه هم با تمركز اين حالت پيش نمياد خيلي وقتها هم اتفاقي نمي افته
    ببخشيد كه من دير جواب دادم چون به دلايلي نتونستم بيآم
    حالا ميشه نظرت رو بگي در اين مورد
    ممنون

داره خودمونی میشه alireza_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بچه ها سعي كنيد از اين مطالب به درستي استفاده بشه من يه دايي دارم كه حدود 8 سال

توي اين كارا بود و EAK كار ميكرد يه روز مادر بزرگم زنگ زد كه سريع بيا اينجا رفتم ديدم

داره گريه ميكنه و يه چيزايي كه از داييم تا حالا نديده بودم بهم ميگفت اومدن منو ببرن بايد

باهاشوندارم ميجنگم چشاشو ميبست و بعد ميخنديد و تا يكي زنگ ميزد بلند ميشد و ميگفت اومدن

موهاشو خيلي بلند كرده بود و خيلي هم لاغر شده بود يه تخته وايت برد روي ديواره اطاقش كه

هنوزم داره و روش شعرهاي عرفاني مينويسه---از بحث دور نشم خلاصه يه چيزي حدود 50 تا

كتاب فوق شيططاني كه عمرا گير هيچ آدمي نمياد كه بعدها اونا رو دايي بزرگم آتيش زد --

نوارهاي تمركزي موسيقي--توي خونشون استادشون با يه سري آدماي ديگه ميومدن و استاد

شون رو هم من ديدخ بودم --يه بار نشستيم 20 نفر منم صدا كرد 2 تا سكه 5 و 10 توماني

ور داشتيم استاد رفت بيرون سكه داديم دست يكي و گذاشت توي جيبش--استاد اومد تو

نشستيم و رو كرد به همون طرف گفت سكه رو بده باور كنيد اين شوخي نبود بعدها داييم

گفت اين يكي از درسهايي بود كه به ما داد---خلاصه سردرد ندم الان داييم ناراحتي اعصاب

گرفته و قرص اعصاب ميخوره البته خيلي از دوستاش تو گروهشون بودن گه گفتن دايي تو زياده

روي كرد---چند تا از اونها وكيل بودن و حتي يكي از اونها دكتر بود و.....

يه روز با دايي بزرگم رفتم در خونه استادشون و گفتم دايي منو بيخيال شيد و ديگه از اون موقع

دايي من با اين گروه ارتباط نداره ولي هنوزم انفرادي براي خودش فكر كنم كار ميكنه

من خودم دقبقا به اين مسايل اعتقاد دارم و باور دارم اما همه ميدونن توي اين دوران همه

به فكر پول و زندگي هستن و ديگه نوبت به اين چيزا نميرسه اما باور كنيد اين مسايل

رو و اگه فكر ميكنيد جنبشو داريد بريد و درست استفاده كنيد --اينها چيزايي يا به عبارتي

اسراري هستن كه ملا ها به مردم ميگن بده نه نيستش اما باور كنيد ما يه دنياي ديگه

داريم كه الان بعضي از ماها ميرن اونجا و برميگردن و اين دروغ نيست اما تا داخل نشيد

نميتونيد باور كنيد و اوني كه ميگه اينها خرافات هستش تعريفي از خرافات نميدونه

نميگم باور كنيد اما رد هم نكنيد تحقيق كنيد بعد حرف بزنيد

فعلا................

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

alireza_2000 جان من طریقت ek یا اکنکار میدونم چی هست
    ولی تا حالا در مورد EAK چیزی نشنیدم میشه بگی چی هست :?:
    اکنکار روشی هست که پرواز روح رو تنها راه رسیدن به خدا میدونه و تنها راه موفق شدن در این راهو سرسپردگی به این مکتب میدونه که من توصیه میکنم به هیچ وجه دنبالش نرید

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ببينيد توي همه اين فرقه ها رسيدن به خدا مطرح شده به غير از تعداد محدود كه دنبال جادوي

سياه هستن--من اكيست نيستم اما واقعا چيزاي عجيبي توي اينا ديدم كه ديوونه كننده بود

يه بار ربا اينا رفتم زنجان توي راه به بعضي پيچها كه ميرسيديم استاد ميگفت نوع و رنگ

ماشيني رو كه 1 دقيقه ديگه قرار بود بياد باور كنيد يك بار هم اشتباه نكرد من اونجا اين آدم رو

باور كردم--يعني دنيا رو طوره ديگه دنيا رو ميديد--البته توي امريكا مهندسي كامپيتر گرفته بود

و اطلاعات فني هم داشت و كلا اونجا مثل اينكه اينكاره شده بود--اما EAK ...من چيزه زيادي

از اينا نميدونم يعني راستش غريبه توي حرفاشون راه نميدادن فقط من باهاشون رفيق بودم

اما جلوي من درباره اين چيزا بحث نميكردن--اما يه چيزي كه ميگفتن و باور داشتن اين بود كه

روح ما شايد 10 يا 20 بار قبل هم توي يك جسم ديگه داشته زندگي ميكرده و مرده و حالا ما

با اين جسم جديد داريم با همون روح زندگي ميكنيم و مثلا يكي از اعضا گروهشون من شنيدم

ميگفت استاد ميره به يكي از طبقات اسماني كه اسم خاصي داشت يادم نيست و اونجا از

شمس تبريزي درس عرفان ميگيره شايد مسخره باشه من خودم چون اين مساله رو درك

نكردم نميتونم درك كنم اما با چيزايي كه ديدم رد نميكنم و يه مراقبه هاي خاصي كه همراه

با بويي پر از عود و در تاريكي مططلق داشتن---يه عباراتي مثل كارما ---هيو كه اعتقاد داشتن

اسم اصلي خدا هستش فقط همينا رو ميدونستم خلاصه ببخشيد

اما عالم عجيبي داريم نازنين..................

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

alireza_2000 جان از از توضیحاتی که دادی معلوم هست که داری همون طریقت ek میگی
    از نظر اون ها اسامی اصلی خداوند ek و سوگماد هستند
    ذکر هیو هم صدایی هست که به اون فلوت الهی میگن صدایی که در عوالم دیگه شنیده میشه البته در هر عالم صدای خاص خودشو داره
    صدای سکوت
    واقعا هم همین طور هست
    این ذکر برای فعال کردن چاکرای 6 بسیار موثر هست
    در مورد این که گفتی اعتقاد دارن قبل از این زندگی قبلا هم در جسمی دیگه زندگی میکردند باید بگم که فقط به 10 یا 20 با اعتقاد ندارند بلکه به 8400000 بار در حالت معمولی اعتقاد دارند که به اون تناسخ گفته میشه و بحث مفصل و جالبی هست
    و نتنها قبل از این زندگی به صورت انسان بودند بلکه اول به صورت گیاه و بعد حیوان و بعد انسان
    به دلیل اعتقادات جامعه ما و نا اگاهی مردم اول عجیب به نظر میرسه ولی اگر به خوبی در مورد تناسخ مطالعه کنی اون وقت...............
    اعتقاد به تناسخ فقط مربوط به این فرقه نیست و تقریبا اکثر فرقه های عر فانی و حتی بعضی از فرقه های شیعه به اون اعتقاد دارند
    این علم راه های جالبی برای پرواز روح یاد میده و سعی داره با علومی که یاد میده ا بزرگ نمایی خود افرادو به سمت خود جذب کنه که من توصیه میکنم دنبال اکنکار نرید :mrgreen:

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اون 10-20 بار مثلا بود ولي من اگه وقتش رو داشتم

خيلي دوست داشتم بيشتر بدونم و اين مساله رو درك

كنم----خيلي خوشحال شدم كه با هم بوديم و جواب دادي

holy عزيز--در ضمن اين عكسي كه گذاشتي سر شار

از نيروهاي مثبت هستش

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

من شرمنده ام از اینکه نتونستم بیام . اگه میشه یکم بیشتر مطلب بدین . مرسی . آخه هرچی میخونم سیر نمیشم ! کتابش هم که هیچ جا پیدا نمیشه ! سفارش دادم . اما شاید یکی دو ماه دیگه برسه . تا اون موقع زحمت هاش با شما .

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

EK بيرون كتاب داره البته نه به اسم ek

يكي از بچه ها خونده بود و ميگفت خيلي خوبه و نتيجه هم

گرفته بود ---

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

همون کتاب خطرناکه ؟! میشه اسمش رو بگید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •