اره منم موافقم
از هیچ کدومشون خیلی خوشم نمیاد ولی بازم چاوشی بهتره
اره منم موافقم
از هیچ کدومشون خیلی خوشم نمیاد ولی بازم چاوشی بهتره
هر سه خوانندهاي كه نام برده شده قابل احترام و پر طرفدارن . ولي وقتي شما مي گي مزخرف حتما دليلي داريد ؟ اينطور نيست؟
ممنون از نظر سنجی...
اما بدون تعصب یا چیزه دیگه...
شما کدوم آهنگ ( ترانه ) رو تا حالا گوش کردین که...!!! بعد از یک مدت خسته نشدین..!!!!
من تمام کار های بنیامین یا عسکری رو گوش کردم... شاید چند روز درگیر بودم. اما بعد از چند روز یا مدت خسته میشدم...
اما حالا با توجه به اینکه کمتر از یک سال از پخش آلبوم متاسفم می گذره...هنوز از هیچ کدوم از آهنگ ها خسته نشدم...!!!
و این نشون میده.. چاووشی ... خواننده ایی است که میشه به صداش اعتماد کرد و بهش ایمان داشت.
ممنون
در تکمیل صحبت استاد جانی دپ میماست بگم که .من که باور کنین البوم مش بنیامین رو یه بار هم کامل گوش ندادم .فقط بعضی از ترکهاشو گوش دادم که بعد از دو یه بار خسته شدم.حمید عسگری هم یه هفته با من همدم بود.
اما.اما عالیجناب چاوشی.محسن یه اهنگ 2 سال پیش خونده به نام بانوی من.من اگه بگم این اهنگ رو 1000 بار گوش دادم دروغ نگفتم.هنوز هم بعد 2 سال خسته نشدم که هچ تشنه تر هم شدم.
ولی در کل مقایسه سلطان موسیقی پاپ ایران با امثال مش بنیامین که بیشتر به درد شخم زدن زمین میخوره کار غلطیه
منم کاملا با مطلب بالا ( mohsenshahab ) موافقم
همین آهنگ بانوی من که میگن رو من هم بیش از 1000 بار گوش کردم هنوزم که هنوزه ازش سیر نمیشم
چاوشی خیلی از نوع آهنگا داره که آدم ازش سیر نمیشه
حالا این بنیامین هم چون ریتم اهنگاش یکم تنده و این پیکان جوادی ها 47 برا کلاس گذاشتن چند تا از آهنگ هاشو میذاشتن برا همین یکم معروف شده
از هیچ کدومشون خوشم نمیاد ولی به چاوشی رای دادم
اگر حمید عسگری رو ببینم که به قسط کشت می زنمش تا بمیره هر کی این صدای مزخرف را با صدای استاد شادمهر اشتباه بگیره خیلی .... هست
از بنیامین هم بدم میاد خیلی احساسی و مامانی می خونه
و
.
.
.
Only Shadmehr Aghili
جالبه . فكر كنم مسعود رفته بچه محلاشو اورده
قشنگيه تايپيك به همينه . يكي ميگه چاوووشي عشقه بقيه اه اه
يكي ميگه عسكري خوبه بقيه اه اه
سليقه ها متفاوته
با حالا بچه محلامو نيوردم..بيارم كه تاپيك بايد ببندن!!!
در ضمن همانطور كه بروبچ گفتن مقايسه سلطان موسيقي با اين درودهاتي ها خيلي مسخره هست.!!
در ضمن شما يه نظرسنجي درست كن بين اين 3 تا خواننده بدون در نظر گرفتن البومشون ببينيد راي ها چي ميشه...
من که اصلا با چاوشی حال نمیکنم
ولی حمید عسگری باز صداش بدک نیست هرچند که شبیه شادمهر میخونی
مهم نيست.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)