تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 542 اولاول ... 345678910111757107507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

ببخشيد ديگه
    عجله اي شد خوب در نيومد اگه حوصله داشتم چيز درستي مي زدم
    اينم 6695 محصول جديد نوكيا
    با طرح اوليه ايمانوكيا و دي جي ممل
    راستي تو سايت gsm هم خبرش تاييد شده

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

ایییییییییییییییییییول..... جیب چیزی شد ...حالا مشخصاتشو بسپار به من...خیلی باحاله...

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

مشخصات گارانتي
    نام شركت حدود قيمت ( تومان )
    گارانتی متفرقه 1277000

جدول مشخصات گوشي
    مشخصات
    نام گوشي: 6695
    تاريخ معرفي : May 2007

باند فركانس:

باند :
    UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
    سيستم عامل نوع: Symbian OS v9.5
    مشخصات ظاهري وزن: 127 گرم
    سايز (میلی متر) : طول : 110 عرض : 60 ضخامت : 21
    رنگ بندي گوشي : نقره ای-مشکی
    مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش16 میلیون رنگ
    ابعاد: 320x 240 پیکسل
    صفحه نمايش لمسي: ندارد
    حالت اسكرين سيور: دارد
    تصوير زمينه: دارد
    مشخصات دوربين نوع: 8 مگاپیکسل
    قابليت بزرگنمايي: 60 برابر
    ابعاد عكس : 1280x1024 پیکسل
    قابليت فيلمبرداري: دارد QVGA
    مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
    فلاش: دارد
    مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 128 کاناله
    قابليت دريافت زنگ: دارد
    پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
    مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player
    قابليت پخش: ,Divx,Avi,MP3, AAC, MPEG-4
    مشخصات حافظه حافظه گوشي: 10 گیگابایت
    حافظه مموري كارت : دارد 100 گیگابایت کارت RS-DV-MMC
    دفترچه تلفن: دارد
    نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
    ابزار ارتباطي گوشي پورت: Usb com firewire lan Pop-Port
    بلوتوث: دارد نسخه ی1.2
    اينفرارد: دارد
    GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    EDGE : دارد
    HSCSD : دارد

: 3G
    دارد 384kbps
    Wireless LAN: دارد
    بازي نام بازي : دارد با قابلیت دانلود
    مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه ی 2
    xHTML : دارد
    HTML : دارد
    ساير مشخصات
    messaging : SMS, MMS, EMail, Instant Messaging
    تايپ هوشمند T9 : دارد
    ويبره : دارد
    آيفون : دارد
    منشي تلفني : دارد خانوم
    سيستم ضبط صدا: دارد
    سيستم شماره گيري با صوت: دارد
    فرمان صوتي : دارد
    راديو : دارد
    چراغ قوه: دارد پروژکتور 1000 وات
    فن آوري Push to talk : دارد
    مكالمه تصويري: دارد
    قابليت ويرايش آفيس: دارد
    قابليت نمايش Pdf : دارد
    قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0
    مشخصات باتري نوع: Standard, Li-Ion 9000 mAh (BL-5C)
    زمان مكالمه مداوم: 300 ساعت
    زمان آماده به كار: 26400 ساعت
    وسايل جانبي هندزفري: مدل HS-2Rو مدل HS-3 و مدل HDB-4 و مدل HS-10 و مدل HS-5 و مدل HDS-3
    هندزفري بلوتوث: مدل HDW-3 و مدل HS-4Wو مدل HS-21W و مدل HS-13W و HS-12W و مدل HS-11W
    كاركيت: مدل CK-7W
    كاركيت بلوتوث: مدل CK-7W و مدل CK-1W و مدل HF-6W
    كابل: مدل DKU-2
    هلدر: مدل CR-1
    قابليت نصب دوربين: مدلPT-6
    كيبورد بيسيم: مدل SU-8W
    شارژر: مدل AC-1و مدل ACP-12
    شارژر فندكي: مدل LCH-12

ساير لوازم : دستگاه نگهداری عکس مدل PD-1 و قلم دیجیتال مدلSU-1B و دستگاه پخش عکس روی تلوزیون مدلSU-2 و قاب عکس مدلSU-4 و قاب عکس مدلSU-7 ودستگاه پخش عکس مدل Kaleidoscope I وگردنبند با قابلیت دریافت عکس مدل I RX-3 وگردنبند با قابلیت دریافت عکس مدلMD-1 و دستگاه انتقال عکس به تلوزیون مدل SU-5 و پایه مکالمه تصویری مدل PT-8 و فلاش مدل PD-2

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

البته ایمان جان اگه 66جواد و میذاشتی بهتر بود بلاخره سالار و مادر سری 60

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

بابا اي ول مشخصات

منشيش هم كه خانومه اي ول

عجب گوشي باحالي شدا

حالا موندم ان 95 رو بگيرم يا صبر كنيم تا گوشي خودمون توليد بشه
    راستي من ترم اخر حقوق مي خونم اگه شركت نوكيا اعتراض كرد خودم جواب وكيلشون رو مي دم
    نمي زارم كه به طرحمون اعتراض كنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض ان93 یا ان95؟ کدام را میپسندید؟

من تا وقتی N95 رو از نزدیک ندیده بودم و باش کار نکرده بودم نظر شما رو داشتم و در رویای ان95 غرق بودم. من خودم بعد از دیدن n95 متعلق به یکی از رفقا نظرم عوض شد و یه n93 خریدم و چون اندازش برام مهم نبود n93i رو انتخاب نکردم و گرنه این دوتا جز در ظاهر هیچ فرقی نداشتن. یه مقایسه میکنم و خوشحال میشم بعد از این مقایسه نظر شما رو هم بدونم.

1) قیمت که همگی اشراف کامل دارید. n93 در ایران تقریبا با قیمت واقعیش فروخته میشود در حالی که n95 بسیار گران است.

2) پردازنده: قویترین پردازنده گوشیهای نوکیا بر روی n93 نصب شده و معادل 330 مگاهرتز میباشد در حالی که پردازنده n95 برابر 250 مگا هرتز است. یعنی تنها 50 مگا هرتز بیشتر از گوشی هایی مثل 6680 یا n70 قدرت دارد.

3) هزینه ها: در صورت لق شدن قسمت تاشو یا ریل کلیدها هزینه تعویض قطعات به قرار زیر است. یک مجموعه ریل فابریک نوکیا ان95 (در بسته بندی فابریک قطعات یدکی) جهت تعویض با ریل لق شده یا خراب شده حدود 190 هزار تومان در تعمیرگاه ها پیدا می‌شود در حالی که مفصل N93 تنها 22 هزار تومان بوده و به راحتی تعویض می‌شود. قاب فابریک ان93 نیز 80 هزار تومان برای رنگ نقره ای و 75 هزار تومان برای رنگ مشکی قیمت دارد در حالی که قاب تک رنگ ان95 200 هزار تومان است.

4) توان خروجی n93 به لطف آنتن بسیار بزرگش، دو و نیم وات بوده در حالی که توان خروجی گوشی n95 همان 2 وات معمول است یعنی در حد گوشی‌ای نظیر 1100 از نوکیا. روی در n93 به جای پلاستیک از یک فلز آلیاژی استفاده شده که علاوه بر آنتن نواری (واقع در بالای دوربین) از این قطعه فلزی بزرگ درب نیز به عنوان آنتن استفاده شده که آنتن دهی فوق العاده ای را برای این گوشی به ارمغان آورده است. درجایی که صدای همه گوشیها قطع و وصل میشود ان93 با قدرت بسیار زیادش در آنتن دهی همه رقبا را پشت سر می‌گذارد (همین یک خوبی، اندازه بزرگش را برای من قابل چشم پوشی می‌کند).

5) کیفیت فیلم برداری: نوکیا ان93 به لطف سی.پی.یو بسیار قوی‌ای که دارد قادر است فیلم را با کیفیت اندازه DVD و با فریم ریت 30 فریم در ثانیه برداشت کند که خود من فیلمهای گرفته شده با این گوشی را با فیلم گرفته شده توسط دورین کانن 600 هزار تومانی مقایسه کردم و تفاوت چندانی ندیدم. در حالی که در ان95 به خاطر ضعف سی.پی.یو تصاویر حد اکثر با 15 فریم در ثانیه برداشت می‌شوند که همین امر این گوشی را از گردونه رقابت با دوربینهای دیجیتال خارج می‌کند. البته کیفیت 5 مگاپیکسل در کیفیت فیلم عملا تاثیری ندارد و فقط در عکس برداری موثر است که در ادامه به آن هم می‌رسیم. فقط همین قدر بدانید که برای فیلم برداری با حد اکثر کیفیت (یعنی برای ثبت روی دی.وی.دی یا نمایش در تلوزیون) دوربین یکو دو دهم مگاپیکسلی نیز کفایت میکند و کیفیت بیشتر تنها برای عکاسی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

6) کیفیت دوربین: دوربین ان95 دارای لنز کارلزیس و کیفیت 5 مگاپیکسل بوده و فوکوس خودکار و فلاش قوی نیز دارد ولی کیفیت عکسهای گرفته شده در این گوشی چندان جالب نیست. عکسهایی با اندازه ای غول آسا، برفکی و تار. علت هم کاملا مشخص است: ماتریس 4 میلیمتری. در حالی که دوربین n93 دارای کیفیت سه و دو دهم مگاپیکسل (ایضاً لنز کارل... و فوکوس خودکار) بوده ولی کیفیت عکس بسیار خوبی دارد. علت: ماتریس دو سانتی متری. به علت وجود ماتریس بزرگ و لنز بسیار ضخیم و ساختار زوم اپتیکال یعنی حرکت لنز دوم در داخل دوربین، ان93 عملا به یک دوربین دیجیتال تبدیل شده است و با اختلاف بسیار زیادی، دوربین n90 که در زمان خودش سروصدای زیادی به پا کرد را پشت سر گذاشته در رده اول دوربینهای موجود در گوشیهای تلفن همراه قرار می‌گیرد. دوربین ان95 در این رده بندی بعد از ان93 (به آن ساختار چرخشی بی‌نظیرش در دوربین) و ان90، رده سوم را داراست. پس عبارت دهن پرکن «کیفیت 5 مگا پیکسل» برای برتری یک دوربین کافی نیست و موارد دیگری هم ملاک است.

7) کارت شبکه بیسیم: دقیقا همان چیزی که ان95 ندارد (البته به جای آن جی.پی.اس دارد). به کمک این سیستم می‌توانید فیلم، عکس یا موزیک را با لپ تاپ (یا هر رایانه یا سبکه دیگری) به اشتراک گذاشته و به فایلها و اطلاعات سایر کامپیوترهای شبکه دسترسی پیدا کنید. یعنی مثلا اقدام به دیدن فیلم از روی یک رایانه کرده بدون آن که نیاز به کپی کردن فیلم مورد نظر در حافظه گوشی داشته باشید.

8) موارد مشابه در هردو گوشی:

بولوتوس 2
    اینفرارد 2
    اتصال به تلوزیون با صدای استریو
    مرورگر وب قدرتمند
    سیستم عامل مشابه (تنها دو دهم ورژن اختلاف)
    حداکثر پشتیبانی 2 گیگابایت از کارت حافظه
    باتری مشابه (همچنین مشابه با ان73 و ان 80 و ان 92 و ان76 تازه وارد)
    رادیو اف ام و ورژن جدید ویژوال رادیو

دیگر امتیازان ان95:

صدای واضحتر و قدری بلند تر
    کلیدهای اضافه برای پخش موزیک
    ویژوال جی.پی.اس
    وزن و حجم کمتر
    قابلیت چرخش عمودی تصویر جهت سهولت در پخش موزیک و انجام دیگر کارها

دیکر ایرادات ان95:

جی.پی.اس مجازی: این جی.پی.اس بر خلاف اسمش اصلا جهانی و ماهواره‌ای نیست و با استفاده از دکلهای تلفن همراه!!! کار کرده و نیاز به پشتیبانی مخابرات دارد. (حداقل در این مدلی که من دیدم اینگونه بود شاید در سری‌های جدید تر ماهواره‌ای شده باشد). یعنی آن که هر کجا پوشش دکلهای مخابراتی باشد این راهیاب کار میکند که البته اگر دوستتان یک ان95 دیگر داشته باشد و تنظیمات مربوطه را انجام داده باشد شما موقعیت او را نیز خواهید دید
    ایراد بعدی داغ شدن بیش از حد این گوشی (به خاطر چراغهای متعدد روشنایی زیاد کلیدها) می‌باشد که باعث عرق کردن ممتد دست و کثیف شدن گوشی شده و خیلی آزار دهنده است
    ایراد بعدی قاب 200 هزار تومانی و تعویض بسیار مشکل آن است
    ایراد بعدی تعدد پورتها می‌باشد. یو.اس.بی، پورت استاندارد و جک اتصال به تلوزیون هریک دارای ورودی جداگانه‌ای هستند در حالی که در ان93 همه این کارها توسط همان یک پورت استاندارد انجام می‌شود
    قاطی کردنهای بیش از حد: واقعا آذار دهنده ترین مورد این گوشی همین است. به حدی این مورد درشت و ملموس است که خریدار این گوشی را به فکر وا میدارد. درست مشابه ان73 که اگر اشتباه نکنم علت این به هم ریختگی ها و قفل شدنهای پی در پی، ضعف در پردازنده است.

دیگر امتیازات ان93:

تاشو
    کلیدهای بسیار نرم و بزرگ که به طور زیبایی کنار هم قرار گرفته اند
    تعمیر آسان و ارزان (به مدد اندازه بزرگش)
    دارای دو مدل و هر مدل دارای دو رنگ (مدل n93i همان قابلتها را دارد منتها کوچتر، سبکتر و به نظر بعضی ها زیباتر است ولی کلیدهای کوچکتر و قیمت بیشتری دارد)
    وجود درپوش محافظ روی لنز دوربین (همانند دوربینهای دیجیتال) که به طور اختیاری با یک بند به گوشی متصل می‌شود
    قابلیت چرخش درب برای عکاسی و فیلم برداری، مشابه دوربینهای دیجیتال
    بازشدن عرضی صفحه نمایش (و عمودی شدن تصویر) برای انجام آسان‌تر کارها و ارسال اس.ام.اس.

و اما صفحه نمایش:

ویژگیهای مشترک: قطر: سه و دو دهو اینچ - قابلیت مشاهده اطلاعات زیر نور خورشید.

مزایای صفحه n95: فقط کیفیت بیشتر از نظر تراکم پیکسل و نه تعداد رنگ آن هم به میزانی که فقط روی کاغذ بیشتر است و گرنه با شماهده نزدیک تفاوت چندانی احساس نمیشود.

مزایای صفحه n93: فاقد لایه پلاستیک محافظ (به خاطر تاشو بودن نیازی به این لایه تیست) و در نتیجه تصویر واضحتر و شفاف تر - زاویه دید 160 درجه (بی نظیر).

من بعد از این مقایسه برتری کامل را با ان93 و ان93آی میبینم و به همین خاطر این گوشی را انتخاب کردم. به نظر من گوشی ان95 با وجود امکانات و قابلیتهای خاص خودش، در مقابل ان93 بازی را واگذار می‌کند. شما کدام را می‌پسندید؟ راستی ان95 قرار بود در کلاس N8x نام گذاری شود و نام n85 داشته باشد که نوکیا تصمیم گرفت آن را در میان n9x ها جا بدهد. نوکیاهای سری n9x هریک ویژگی خاصی دارند که ان95 احتمالا ویژگی خاصش gps است.

ویژگیهای سایر n9x ها:
    ان نود: دوربین قابل چرخش - عکسبرداری با درب بسته و از طریق صفحه نمایش خارجی.
    ان نود و یک: هارد داخلی (دو، چهار و هشت گیگ)، جک سه و نیم میلیمتری استاندارد برای اتصال به هدفون، بدنه فلزی، کیفیت صدای بی نظیر (البته در زمان خودش)
    ان نود و دو: صفحه نمایش بسیار بزرگ و قابلیت تبدیل شدن به تلوزیون دیجیتال، اینترنتی و حتی آنالوگ (با نصب تیونر خارجی موجود در جعبه به پورت استانداردش).
    ان نود و سه: زوم اپتیکال، کارت شبکه بی سیم، آنتن دهی قوی، اتصال به تلوزیون، دوربین سه و دو، رادیو اف ام استریو.
    ان نود و پنج: صفحه نمایش با کیفیت تر، جی.پی.اس مجازی، اتصال به تلوزیون، دوربین 5 مگا پیکسل، رادیو اف ام استریو.

و در نهایت:

اطلاعات بیشتر به زبان فارسی را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما ببینید.

-
    Last edited by afn.gig; 08-05-2007 at 04:23. دليل: اشتباه تایپی

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من فکر کنم اگه 6695 رو آپگرید کنی تاچ اسکرین هم بشه...
    واالاه...
    6695 رو دسته کم گرفتین!!

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من فکر کنم اگه 6695 رو آپگرید کنی تاچ اسکرین هم بشه...
    واالاه...
    6695 رو دسته کم گرفتین!!
    عزيز من 6695 تاچ اسكرينش هم اومده كه اسمش 6695i هستش
    اين يكي باهال تره

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مشخصات گارانتي
    نام شركت حدود قيمت ( تومان )
    گارانتی متفرقه 9999999999999999999

جدول مشخصات گوشي
    مشخصات
    نام گوشي: 6695i
    تاريخ معرفي : May 2010

باند فركانس:

باند :
    UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
    سيستم عامل نوع: Symbian OS v10
    مشخصات ظاهري وزن: 127 گرم
    سايز (میلی متر) : طول : 110 عرض : 60 ضخامت : 21
    رنگ بندي گوشي : نقره ای-مشکی
    مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش32 میلیون رنگ
    ابعاد: 320x 240 پیکسل
    صفحه نمايش لمسي: دارد از نوع آخرين مدلش
    حالت اسكرين سيور: دارد
    تصوير زمينه: دارد
    مشخصات دوربين نوع : 30 مگاپیکسل
    قابليت بزرگنمايي: 100 برابر
    ابعاد عكس : 40000x26000 پیکسل
    قابليت فيلمبرداري: دارد QVGA
    مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
    فلاش: دارد از مدل چشم كور كن
    و..........

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

لطفا با محصولات ما شوخی نکنید....ایمان بفهمه ناراحت میشه ...در ضمن من هنوز عزادارم...اقا ساسان شما چرا؟رعایت کن...تاپیک متعلق به زنده یاده...در ضمن این afn.gig هر چی بگه بازم میگم ...
    فقط N95

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •