قبلا گفته بودم که بعد از دیدن فیلم نظر میدم الان میگم حیف شد چون واقعا این فیلم نتونسته خوب از اب در بیاد علاوه براین یه ابهاماتی در تاریخ به وجود میاره که نمیشه ندید گرفت
قبلا گفته بودم که بعد از دیدن فیلم نظر میدم الان میگم حیف شد چون واقعا این فیلم نتونسته خوب از اب در بیاد علاوه براین یه ابهاماتی در تاریخ به وجود میاره که نمیشه ندید گرفت
یکی از دوستانم گفته اگه این سریال(چهل سرباز)رو نمی ساختن به اسلام و تاریخ ایران و شاهنامه ....(مباحثی که در این فیلم مورد بررسی قرار میگیرد) خدمت کرده بودند.
منظورم اینه که با این سریال علاوه بر اینکه نتونسته اند به معنای واقعی این وقایع بپردازند بلکه به قول یکی از دوستان با ایجاد ابهام در تاریخ به آن بیشتر صدمه میزنند
Last edited by Nikolas_95; 11-09-2007 at 00:50.
اگه اين سريال از بازيگر هاي بهتري استفاده ميكرد بهتر از اين در مي امد .
دوستتون کاملا درست گفته! واقعا من نمیدونم سازندگان این فیلم با چه منطقی این کار رو به این صورت تحویل دادن!
البته من فکر می کنم شاید یه علتش این باشه که هیچ کدوم از دست اندرکاران با علاقه این کار رو انجام ندادند. از سازندگان گرفته تا بازیگر ها و...
فقط خواستند که یه چیزی ساخته باشن!!!![]()
حتی اگه از بهترین بازیگرا هم استفاده میکردن خوب در نمیومد چون کارگردانش اصلاً کارگردان نیست فقط خواسته یه چیزی بسازه تو فیلم که همش داد میزنن سپاه سپاه فقط همینو میگن صحنه های جنگ آن چنانی هم که نداره مثلاً مثل ارباب حلقه ها یا 300 خوب آخه ما تو جلوه های ویژه چندان پیشرفت نکردیم پس سرانجام میتونم بگم این بدترین فیلمی بود که از یه کتاب تاریخی ساخته شده است.
اوايل فكر ميكردم فيلم خوبي بشه ولي هر چي كه گذشت بيشتر از اين فيلم بدم اومد
به نظرم مشكلات اين سريال علاوه بر جلوه هاي ويژه و بي علاقگيه بارز هنر پيشه هاو......
سرعت كم صحنه هاست(كه چيزه جديدي هم نيست!) و ديگر اينكه كارگردان افتضاح بود
براي اين سريال خرج زيادي نشده و صحنه نبرد ها هم بسيار ابتدايي فيلم برداري شده .
فيلمش مفت نمي ارزه !! يا نسازن سا اگه مي سازن خوب بسازن
یه جک بگم بخندید.
روزی که تبلیغ فیلم 40 سرباز رو کردند،به دوستام گفتم ایول مثل اینکه برای رو کم کنی فیلم 300 ایران یه فیلم ساخته پوز اونا رو بزنه،احسنت دمشون گرم
تو اون فیلم داستان روی 300 تا سرباز بود و اون 300 تا حمله کردن و... اما ما با 40 تا میخواهیم رو کم کنیم.اینه قدرته ایران............
من که تا حالا ندیدم این سریال را اما با توجه به نظره دوستان انگار سریال در خور توجهی نیست
جالبه ها.....
این همه سریال مذهبی از تلویزیون نگاه می کنیم.. که حداقل دوتاشون بسیار عالی و خوش ساخت بوده
اما کسی همت نمی کنه که یک سریال تارخی ردباره گذشته کهن این مملکت بسازه که البته جدید باشه
به غیر از هزار دستان و امیر کبیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)