تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 42 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 411

نام تاپيک: Resident Evil 3: Nemesis

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

6 سلام

اقا داری این بازی رو رو کامپیوتر بازی می کنی خیلی به نظرمن سخته حاجی کسی رمزهای کامپیوترش رو داره

من نسخه فارسی رو برای کامپیوتر گرفتم ولی با کی برد خیلی سخته اصلا نمیشه جلو رفت یادش بخیر یه رمز بود می زدی بازی همون جایی که شروع شد تموم می شد وای رمز گیم شارک بود ولی یک بار بیشتر عمل نکرد نمی دونم چرا ولی خدا وکیلی خیلی قشنگه آقا من می خواهم چند نفر با هم جمع بشیم بشینم اول 2 دو تموم کنیم میشه
    اویل 2 رو باید چهار بار تموم کرد تا تموم بشه دیگه درسته اگه کسی هست خبر بده تا با هم تموم کنیم

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا داری این بازی رو رو کامپیوتر بازی می کنی خیلی به نظرمن سخته حاجی کسی رمزهای کامپیوترش رو داره

من نسخه فارسی رو برای کامپیوتر گرفتم ولی با کی برد خیلی سخته اصلا نمیشه جلو رفت یادش بخیر یه رمز بود می زدی بازی همون جایی که شروع شد تموم می شد وای رمز گیم شارک بود ولی یک بار بیشتر عمل نکرد نمی دونم چرا ولی خدا وکیلی خیلی قشنگه آقا من می خواهم چند نفر با هم جمع بشیم بشینم اول 2 دو تموم کنیم میشه
    اویل 2 رو باید چهار بار تموم کرد تا تموم بشه دیگه درسته اگه کسی هست خبر بده تا با هم تموم کنیم
    منظورت از تموم كردن اينه كه تا آخرش بريم ؟ مگه شما تا آخرش نرفتي ؟ اين بازي مال خيلي وقت پيشه خود من تا حالا 20 بار تا آخرش رفتم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

6 سلام

منظورت از تموم كردن اينه كه تا آخرش بريم ؟ مگه شما تا آخرش نرفتي ؟ اين بازي مال خيلي وقت پيشه خود من تا حالا 20 بار تا آخرش رفتم
    دوست عزیز من من م این بازی رو چندین بار تمام کردم ولی تو کامپیوترش رو یک بار هم نه می خواستم چند نفر با هم بشینیم و ببینیم کی زود تر تموم می کنه من الان فقط قسمت های این بازی رو یادم می آید مثلا همین چند وقت پیش نشستم دوباره تمومش کنم ولی خیلی جاهاش یادم رفته ولی اویل چهار رو حرفه ای هستم راستی به نظر من هم سیمز خیلی بازی قشنگی هست
    Last edited by leon scott kendy; 10-10-2007 at 11:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

ولی اویل چهار رو حرفه ای هستم راستی به نظر من هم سیمز خیلی بازی قشنگی هست

بابا نگو،اویل 4 که در برابر بقیش،البته ببخشید،کشکه!!! به نظر من که اصلا ترسناک نبود،فقط بعضی جاهاش آدم جا میخورد که اونم راه حل خودشو داشت(منظورم اون تیکه هایی که باید 5 و 6 یا 1 و 3 رو بگیری)
    سیمزم باهات موافقم،خیلی باحاله،با اینکه من فقط کل سری 1 رو بازی کردم و sims 2 رو اصلا بلد نیستم.
    بعدشم اینجا تاپیک evil3 هست. نه evil4 و sims!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من من م این بازی رو چندین بار تمام کردم ولی تو کامپیوترش رو یک بار هم نه می خواستم چند نفر با هم بشینیم و ببینیم کی زود تر تموم می کنه من الان فقط قسمت های این بازی رو یادم می آید مثلا همین چند وقت پیش نشستم دوباره تمومش کنم ولی خیلی جاهاش یادم رفته ولی اویل چهار رو حرفه ای هستم راستی به نظر من هم سیمز خیلی بازی قشنگی هست
    خوب اگه اينطوريه كه من از همتون زود تر تموم ميكنم چون يه راهي بلدم كه كمتر از نيم ساعت بازي رو تا آخرش برم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ضمن يادم رفت بگم كه سيمز هم بازيه خيلي خوبيه اما به پاي اويل نيمرسه اين جا هم جاش نبود!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

چرا همه میگین سخته؟من هرچی اویل بوده رو pc رفتم.خیلی هم حال داد.ولی خوب جای مانورش از پلی استیشن خیلی کمتره.مثلا خودم یه جای بازی 3 یه مدت هی اشتباه میکردم.اون اولاش که به یه جا میرسی که باید با فندک زنجیری که به در بسته شده بسوزونی و یکدفعه چوبای سمت چپت میشکنه و کلی زامبی میاد به سمتت.من هر سری خواستم زامبی ها رو با شلیک به بشکه نفت اون کنار بکشم خودم رفتم هوا!!!!
    آخر سرم همشونو با تفنگ کشتم.

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

فقط میخواستم بگم که یادش بخیر. چه خاطراتی که ازش ندارم...
    هر وقت بهش فکر می کنم یه حس nostalgic بهم دست می ده.. هی...

منظورم Resident Evil: Nemesis هستش..

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

6 سلام

سلام دوستان انگار اومدم اینجا حرف سیمز و اویل چهار رو راه انداختم
    آقا اویل چهار که خیلی آسونه بزای همین زود تمومش می کنم زودتر از اویل 2 ولی اویل 2 سختره
    وای نگو سیمز که دلم می خواد برم بازی کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

4

خوب اگه اينطوريه كه من از همتون زود تر تموم ميكنم چون يه راهي بلدم كه كمتر از نيم ساعت بازي رو تا آخرش برم
    چه جوری تمومش می کنی

من گفتم همون موقع که بازی شروع شد ار2 و ال2 و ار1و ال1 رو گرفتم بازی تموم شد بعد می گی نیم ساعته خوب من بازی رو 45 دقیقه ای تموم می کنم سریع بازی می کنم

تو چه جوری کمتر از نیم ساعت آقا ناراحت نشی من یه چیزی گفتم ولی بی خیال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •