اینجا که باید به پایین بپرم ولی میمیره.
![]()
اینجا که باید به پایین بپرم ولی میمیره.
![]()
باید سریع راه رو پیدا کنی و خارج بشی
باید به سمت خروجی طرف چپ بری
از کدوم راه ها برم که سریع برسم.
ببخشید اینجا که امید جان گیر کرده منم گیر کردم .
میشه یه راهنمایی بکنید که کدوم راه سریع تر میرسه ؟
سلام دوستان عزيز
من تقريباً بازي رو تموم كردم ولي توي آخرش مشكل دارم . نميدونم چه طوري بايد اون بچه رو كه به ما حمله كرده رو بكشم . اصلا نميدونم اونجا بايد چي كار كنم مخصوصا وقتي اون نور هاي بنفش دور سر افرادم مي گردند و اونارو ميكشن حالا اگه كسي مي تونه منو راهنمايي كنه .
پيشا پيش از شما دوستان عزيز ممنونم .
دوست عزیز شما که از ما جلوتری یه راهنمایی بکن .سلام دوستان عزيز
من تقريباً بازي رو تموم كردم ولي توي آخرش مشكل دارم . نميدونم چه طوري بايد اون بچه رو كه به ما حمله كرده رو بكشم . اصلا نميدونم اونجا بايد چي كار كنم مخصوصا وقتي اون نور هاي بنفش دور سر افرادم مي گردند و اونارو ميكشن حالا اگه كسي مي تونه منو راهنمايي كنه .
پيشا پيش از شما دوستان عزيز ممنونم .
من توی همون کوره ی آتیش گیر کردم که Delgado باید رد بشه . راهش رو بلد نیستم که از کجا باید برم .
ممنون میشم راهنمایی کنی .
با تشکر ، O R A C L E
با سلام
سروش جان والا من که از اول تا اخرش رو با ترینر رفتم بهت پیشنهاد می کنم که اون قسمت ترینر رو فعال کن و از اونجا بپر پایین.
بعد از اینکه از اون قسمت رد شدی خیلی جک و جنور برات میاد پس کارت بعد از اونجا یه خورده سخت تر میشه.
فردا یا پس فردا ترینر این بازی رو می دیم بیرون.
دوست عزيز سلام
اونجا وقتي ميپري پايين كافيه دكمه Q رو نگه داري تا از آتيش رد بشي و پيشنهاد ميكنم با كس ديگه اي اين كار رو نكني چون بايد چند تا در رو باز كني كه فقط Delgado ميتونه اين كار رو انجام بده و اگه با يكي ديگه از افرادت بري راهت يه كم طولاني تر ميشه .
در ضمن بايد بگم از اينجا به بعد بازي يه كم سخت تر ميشه و چند جا از بازي بود كه خيلي منو مشغول كرد تا فهميدم بايد چي كار كنم ولي توي آخرش موندم . انشاء ا... شما هم به اونجا ميرسي و راهش رو پيدا مي كني تا به ما هم بگي .
اگه دوستان ديگه هم مشكلي دارند بگن تا راهنمايي كنم .
ممنون از راهنمایی دوستان .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)