thanx!![]()
![]()
دكتر جون خيلي زحمت مي كشي ممنون!!!!
دكتر جون من خوابم زياده شايد روزي 9-10 ساعت بخوابم دكترم رفتم كلي ويتامين و قرض آهن و...بهم داد كه اون يه نسخه رو خوردم اما افاقه نكرد چيكار بايد كرد؟سنم 22
سلام دكتر ...
ممنون از اين كه وقتتونو در اختيار ما مي ذاريد![]()
سوال من اينه :
پسري 23 ساله هستم ... آزمايش خون دادم و متوجه شدم كه كمبود پلاكت دارم ... البته هيچ مشكل خاصي ندارم و فقط گاهي اوقات لكه هاي كوچيك قرمزي روي پوستم ظاهر مي شه كه البته زود هم ميره ...
پدرم هم كمبود پلاكت داره ...
راه درمانش چيه ؟ دارو ؟رژيم غذايي يا ...
ممنون اگر راهنمايي كنين.
راستي دكتر در اين باره
ممنون ميشيماگر بتوانم یک اسکنر پیدا کنم تمام نرمشهای لازم برای استفاده کنندگان کامپیوتر را برایتان ارسال خواهم کرد![]()
![]()
سلام
خواهش میکنم دوست عزیز
مدت خواب برای هر فرد امری اختصاصی است ! این به فیزیولوژی بدن شما ربط دارد . ( بعضی افراد خیلی کم خوابند - بگمانم هیتلر کلاً 2 ساعت میخوابیده ! - و بعضی طبیعتاً زیاد میخوابند)
بنابراین اگر به بیماری خاصی مبتلا نیستید نگران نباشید .
اگر وضع تغذیه تان مناسب است ، احتیاجی به مصرف ویتامین و املاح اضافی ندارید.
سلام دوست گرامی
خواهش میکنم !
لطفاً شمارش پلاکتهایتان را برایم بنویسید . تنیجه تست BT (Bleeding Time را هم بنویسید .
اگر تستهای دیگری هم انجام داده اید ذکر کنید.
از کی متوجه شده اید ؟
آیا غیر از پدرتان سایر اعضای خانواده هم درگیر هستند ؟
آیا بیماری خاصی در خانواده دارید ؟
آیا داروی خاصی بطور مزمن یا گهگاهی مصرف میکنید ؟
Last edited by Sector-0; 21-04-2007 at 06:48.
سلام دكتر جان
جواب سوالات رو دادم ، انشالله كه تو جواب دادنت كمك كنه ...
سلام عزیز
با مراجعه به یک پزشک فشارخونتان را درچند نوبت اندازه بگیرید - با رعایت کامل اصول آن !!!!!
البته متاسفانه بسیاری از همکاران پزشک هم روش صحیح آنرا اجرا نمیکنند . بنابر این اگر در فامیل یا در درمانگاهی دستگاه الکترونیکی آن وجود داشته باشد با آن اندازه بگیرید . البته نوع بازوئی باشد نه مچ دستی . مارکهای ناسیونال و اومرون هم از بهترینها هستند .
راستی ناراحتی معده ندارید؟ از هرنوعش !!
در نهایت اگر تهران تشریف دارید به دکتر اکبر سلطان زاده در بیمارستان شریعتی مراجعه کنید .
![]()
سلام دكتر ...
ممنون از توجهتون![]()
آزمايش رو نيافتم !![]()
ولي دقيقا يادمه كه شمارش پلاكت ها 130 بود ...![]()
تست ديگه اي انجام ندادم.
1 سال حدودا
خير
خير
خير
دكتر جون ممنون اما خواب زياد كلافه ام كرده نمي شه يه جورايي اين فيزيولوژيه رو گول اش زد؟فكر كنه هيتلره من حاضرما!!!البته منظورم اينه كه 2 ساعت بخوابم راست اش به كارام نمي رسم
سلام دوست عزیز
با پلاکت 130000 غیرممکن است که دچار هرگونه خونریزی خودبخودی و یا حتی ناشی ار ضربه بشوید !!!!!
مگر اینکه بطور دوره ای دچار کاهش جدی آن بشوید.
بهرحال ابتدا تستهای مربوطه را مجدد انجام دهید . ترجیحا یک آزمایش در دوران عادی و یکی موقعی که کبودی پیدا کرده اید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)