با تشكر از شما دوست خوب كه مشكله منو حل كردي
خيلي متشكرم از همه
با تشكر از شما دوست خوب كه مشكله منو حل كردي
خيلي متشكرم از همه
با سلام به دوستان عزیز
اول از همه دستت درد نکنه که این کارو کردی و این مججموعه رو آپ کردی دوم اینکه من امشب همشو دانلود کردم و اکسترکتم کردم جالبیش اینه که ازم پس نخواست و راستشو بخای به هیچ عنوان پس براش نگذاشتی سوم اینکه این 2 تا ایمیج هست من خواستم برسم میشه بگیرم با برنامه مخصوص اون 300 و خورده مگاباتی که مال ایمیج دوم هست رو بزنم تنگ ایمیج اول که بشه کلا یه ایمیج 800 و خورده مگی ؟ که بعد بزنمش تو دی وی دی و بدم مردم حالشو ببرن و چهارم اینکه این مترجم پارسی اصلی 2 سی دی هست یا 1 سی دی و اگه یه سی دی پس چرا شما 2 ایمیج گرفتی؟
دستت درد نکنه از بابت گذاشتن این برنامه خیلی باحالی ای ول برم بخابم فردا بشینم روش کار کنم و باهاش ور برم خبرشو میدئم
در پناه حق یا علی
ببخشید من دخالت میکنم.
جواب سئوالات E2 جان:
1) منم این دوتا ایمیج رو یکی کردم ولی وقتی توی درایو مجازی بازش کردم دوباره وسط نصب ازم دیسک 2 خواست بیخیال شدم. شما یه زحمتی بکش لیبل ایمیجی که میسازی رو لیبیل دیسک دوم بزار ببین جواب میده یا نه.
2) به نظر من اصلیشم دوتا سی دی بوده.
موفق باشی.
سلام به دوستان وقتی کرک پارس را در قسمت مترج نصب می کنم ارور میدهد که برای شما ارور را نشان می دهم ولی قسمت دیکشنری کرک درست کار می کند راستی در جواب دوست عزیزم TCG منظور شمااز اول اسمش یه _ اضافه شده. اسمشو درست کنی توضیح بدهید منظور شما چیست که یه را درست کنید![]()
این ارور برای اینه که کرک شما برای این نسخه از مترجه پارس نیست !
باید این نسخه را دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون خیلی دنبالش بودم فعلا که فایل های رپید گذاشتم توی صف پشت سر هم دانلود کنه ببینیم می تونیم استفاده کنیم
در ضمن دوستان این نرم افزار چه قدر از پدیده بهتره؟
با سلام خدمت شما دوست عزيز
اگه لطف كني و يك لينك كامل بدي يعني تقسيم نكني كه بشه راحتر دانلود كرد خيلي عالي ميشه![]()
راست میگه یه لینک بزار که هم نرم افزار و هم کرک اون باشه با تشکر
لینک جدیدترین نسخه رو بزارید کدومه 2.6 یا 2.6.11
Last edited by Andaron; 15-07-2008 at 19:55.
من که یه سی دیش را خریدم کار نکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)