تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 130 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اقا حميد شما واردي با همين روش چه تغييرات ديگه اي رو ميشه روي w810انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    اضافه کردن منو فلش..(از اون خوشگل ها) فایلهای با پیوند swf رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید بعد تو فولدرfile to upload برنامه phone xs alpha5 این مسیر رو بسازید و فایلهای فلش رو اونجا کپی کنید tpa\preset\system\desktop\flash تم های مربوط به این منوها رو هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید....درایور دوربین هم من از super cam drive 8.53 استفاده میکنم...یه ذره عکس گرفتن باهاش مشکله دست اصلا نباید بلرزه وگرنه عکس تار میشه ولی عکسهایی که تو شب میگیره محشره...اگه خواستین چند تا عکس براتون میذارم

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا حمید روش آقا مصطفی تو این تاپیک هست . بنظرت چطوره ؟ برای سریال چنجها از هرچی بهتره . ( نظر من)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اونایی که آکوستیک رو 810 نصب کردن متوجه شدن که فقط صدای فایلها در حالت واکمن یا Filemanager بیشتر شده و روی زنگ هیچ تاثیری نداره

چرا زنگ بلندتر شده ...صدا هنگام مکالمه قویتر و با کیفیت تر شده (تست کردم) ...شما این آکوستیک رو امتحان کردی

به هیچ عنوان درایور رو عوض نکید وگرنه ضدحال میخورید اساسی

هیچ درایوری به کیفیت درایور فعلی خود 810 ( ورِِژن 4.5 نمیرسه)‌
    درایور های دیگه بیشتر تصویر رو مات میکنن تا کیفیت بهش اضافه کنه
    اینطور هام نیست درایور super cam drive 8.53 بهترین درایور دوربین هست عکسهایی که تو شب میگیره اصلا قابل مقایسه با عکسهای ضاقارت پر از نویزه درایور خود w810 v 4.5 نیست....اون مات شدن هم به خاطر ابن هست که تو شب برای اینکه عکس با کیفیت بالا بیفته سرعت شاتر رو میاره پایین از iso پایین استفاده میکنه به همین خاطر دست نباید بلرزه ...اگه بلرزه عکس تار میافته...مات بودن عکس به خاطر اینه که موقع عکاسی دست شما لرزیده ....این درایور زوم 16x داره ....اگه خواستین چند تا عکس با این درایور براتون میذارم مقایسه کنید...

درضمن اونایی که گوشی چنج هستن اصلا به کاستومایز و آکوستیک و این چیزا فکر نکنن ..هرچند با تغییر IMEI میشه بالا آورد گوشی رو اما به شدت هنگ میکنه و خلاصه کاری میکنه که دوباره مجبور بشین فول پراگرام کنید گوشی رو که همش میشه خرج رو خرج

فقط گوشی های اصلی
    فقط یه جمله میگم : با phone xs alpha 5 یا 6 اگرچه ممکنه طول بکشه اما مشکلی پیش نمیاد.....ولسلام....صلوات

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا حمید روش آقا مصطفی تو این تاپیک هست . بنظرت چطوره ؟ برای سریال چنجها از هرچی بهتره . ( نظر من)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب این روشی که آقا مصطفی کشف کرده هم بد نیست ...آقا شما هم کاشف بودی رو نمیکردی ولی خوب یه روش سخت افزاریه ..هزینشم زیاده (به نظر من) ...14 ..15 تومن پول بدی فقط صدا!!!

حرکتت جای تقدیر داره آقا مصطفی!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دمت گرم . مثل اینکه dap مشکل دلشت . ولی اینطوری باید 6 ساعت بمونم تا دانلود بشه

عزیز جون با کدوم هاست حال میکنی... < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >

فقط یادت نره سریاله گوشیت باید اصلی باشه ها!!!!

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض کیفیت صدا

سلام
    کیفیت صدا مثل K750i میشه یا نه همون W810i بیشتر میشه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

آخه K750i صداش ریزه اما W810i صداش مثل صدای خود خوانندس همون طوری که هست همون طور نشون میده اما K750i صدای خواننده رو ریز(زیر) تر میکنه
    اونایی که انجام دادن خواهشن بگن.
    راستی صدای گوشی من با K750i یکی بود و کیفیت مال من بیشتر بود جوری که طرف(K750i) رفت و یه گوشی W810i خرید .
    چطوریه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض حافظه گوشی

عزیزان حافظه ی گوشیه من 37MB هست اما گوشی های W810i قبلیم همشون یا 20MB یا 25MB بودن
    حالا من یه آهنگ با فرمت Wave. با حجم 36MB روی حافظه ی گوشی ریختم (رم و دراوردم) و به راحتی خوندش.
    مشخصات گوشی من :
    sony Ericsson W810i
    ساخت مالزی (خودم از سوریه آوردم و نه فارسی شده بود و نه پد فارسی داره و نه دفترچه ی فارسی )(فقط سه زبان انگلیسی فرانسه ایتالیا با دفترچه راهنما)
    اگه کسی گوشیش مثل مال منه بگه.

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آخه K750i صداش ریزه اما W810i صداش مثل صدای خود خوانندس همون طوری که هست همون طور نشون میده اما K750i صدای خواننده رو ریز(زیر) تر میکنه
    اونایی که انجام دادن خواهشن بگن.
    راستی صدای گوشی من با K750i یکی بود و کیفیت مال من بیشتر بود جوری که طرف(K750i) رفت و یه گوشی W810i خرید .
    چطوریه؟
    آره گوشی منم با k750 دوستم برابری میکرد ولی الان که عوض کردم درایور صداشو صدا رو خیلی تیز میکنه و یه فاز عجیبی به آدم میده.آخه صدا رو زیر میکنه ولی کیفیت همون کیفیته کیفیت قبلی+صدای بلندتر و تیزتر

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزیزان حافظه ی گوشیه من 37MB هست اما گوشی های W810i قبلیم همشون یا 20MB یا 25MB بودن
    حالا من یه آهنگ با فرمت Wave. با حجم 36MB روی حافظه ی گوشی ریختم (رم و دراوردم) و به راحتی خوندش.
    مشخصات گوشی من :
    sony Ericsson W810i
    ساخت مالزی (خودم از سوریه آوردم و نه فارسی شده بود و نه پد فارسی داره و نه دفترچه ی فارسی )(فقط سه زبان انگلیسی فرانسه ایتالیا با دفترچه راهنما)
    اگه کسی گوشیش مثل مال منه بگه.
    سریالشم خودت چنج کردی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •