من داخل اون مرحله که چند تا ستون لیزری دارن پشت سر هم میان جلوم گیر کردم. لطفآ کمکم کنید.![]()
من داخل اون مرحله که چند تا ستون لیزری دارن پشت سر هم میان جلوم گیر کردم. لطفآ کمکم کنید.![]()
سلام
موقعی که اون ستون داره میاد بطرفت باید دور اون ستون رو نگاه کنی و با اسلحت به اون مثلث قرمز رنگ شلیک کنی تا اون ستون ها بشکنن
من این قسمت بازی گیر کردم لطفا کمک کنید.
عکس از جایی که ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
ببين عزيز دل برادر
هر كدوم از اون درهاي قرمز 4 تا پايه دارن . پايه ها رو كه بزني درها برداشته ميشن
بعد ميري توي اون سلولها يه چيزهايي شبيه فلكه آب روي ديوار هست بايد اونها رو باز كني
و در آخر اون دري كه عكسش رو گذاشته بودي باز ميشه فقط مواظب باش نكشنت .
كدهاي بازي چند صفحه پيش بود اين هم ترينرش :
به اين صفحه بريد و 01 mirror رو بزنيد تا فايل دانلود بشه
حجمش هم 337 كيلو بايته ...
به درد ميخوره .
لينك :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by namber_one; 02-08-2007 at 07:59.
ممنون namber_one جان![]()
قابلي نداشت اگه بازم كمك خواستي در خدمتيم ...![]()
[SIZE=\"2\"]Infernal يا شيطان صفت نام عنوانيست که توسط استوديوي گمنام metropolis ساخته شده و توسط 2 کمپاني به نام هاي eidos و playlogic براي pc منتشر شده است.[/SIZE]
8.6Graphics
10
Sound
8
Gameplay
8
Value
9
Tilt
[SIZE=\"2\"]داستان : [/SIZE]
[SIZE=\"2\"]Infernal ، یک داستان ساختگی و فانتزی در رابطه با بهشت و جهنم را به تصویر می کشد . در این بازی گروه های جهنمی با گروه های بهشتی در یک دنیای مدرن و خیالی در حال جنگ هستند . قهرمان این بازی Ryan Lennox نام دارد . او یک از بهترین ماموران CIA بوده است و برای EtherLight یعنی سردسته ی گروه بهشتی کار می کرد و در حل کردن مشکلات و انجام ماموریت های مختلف و خطرناک نیز توانایی زیادی داشته و دارد . اما روزی او توسط همکارانش در CIA به خاطر دلایلی مبهم مورد هجوم قرار می گیرد و در نتیجه Ryan مجبور به فرار از دستشان می کند . او توسط Lucius Black با فردی به نام Abyss یعنی سردسته ی گروه جهنمی معرفی می شود و Ryan بعد از مشاهده ی رفتار غیز منتظره ی گروه CIA با او و اخراج از گروه EtherLight تصمیم می گیرد که با Abyss ملاقات کند . بعد از ملاقات این دو با یکدیگر ، Abyss پیشنهاد عضویت در گروه جهنمیش را به Ryan می دهد و Ryan نیز با شک و تردید این پیشنهاد را می پذیر و سپس Abyss نیرویی به اسم Mana را به او می دهد و Ryan به وسیله ی این نیرو می تواند دشمنانش را از پای در آورد ، برای لحظه ای ناپدید شود و همچنین می تواند در یک زمان بسیار کوتاه به نقطه ای دیگر منتقل شود . اکنون Ryan علاوه بر وظیفه ی کشتن افراد گروه بهشتی سر دسته های آن ها ، می خواهد بداند که چرا EtherLight او را از گروهش اخراج کرد و چرا Abyss او را برای عضویت در گروهش انتخاب کرد . در طول بازی هم Luciuc Black که یکی از زیر دست های Abyss هست ماموریت ها را به او می دهد او را راهنمایی می کند . اما جالب اینجاست که بدانید گروه های بهشتی در این بازی چه کارهایی را انجام می دهند . آن ها در این بازی می خواهند تمام انسان های بدکار را از روی زمین پاک کنند . آن ها همچنین با استفاده از انرژی خورشید گرفتگی و ماه گرفتگی ماده ای ساخته است که به وسیله ی آن ، ذهن انسان ها را پاک سازی کرده و از آن ها افرادی خوب و با ایمان بوجود می آورند .[/SIZE]
[SIZE=\"2\"][/SIZE]
[SIZE=\"2\"][/SIZE]
[SIZE=\"2\"]Graphic:
گرافيک اين بازي واقعا فوق العاده هست و داراي افکتهاي بصري بسيار چشم نوازيست.
نور پردازي فوق العاده ، بافت هاي با کيفيت ، لبه هاي نرم ، frame rate بسيار مناسب(بر روي سيستمهاي متوسط هم با کيفيت خوبي اجرا ميشه)
گرافيک محيط واقعا فوق العاده هست .
بارش برف ، دود ، انفجار ، همه و همه عالي هستند.
با وجود اين گرافيک خيره کننده infernal در يک سيستم متوسط بسيار روان اجرا ميشود و اين يک حسن براي بازيست.
فيزيک و گرافيک infernal جزء بازيهاي نسل بعد به حساب مياد زيرا فيزيک اين بازي بر پايه ي ageia ميباشد که فيزيک فوق العاده طبيعي را به وجود آورده است.
در بين مراحل هم فيلم هايي پخش ميشه که با گرافيک خود بازي درست شده.
موزيک و صداگذاري :
موزيک شيطان صفت کاملا هماهنگ با بازي ميباشد و هيجان خوبي را به وجود مي آورد و ضرب آهنگ خوبي دارد.
صداگذاري نيز با ظرافت خاصي کار شده ، به عنوان مثال : صداي اسلحه ، انفجار ، محيط و ... همگي عالي و حرفه اي هستند.
ولي يکي از مشکلات بازي اينه که دیالوگها با لب زدن شخصيتها همخواني ندارد.
کيفيت ديالوگها فوق العاده هست.[/SIZE]
[SIZE=\"2\"][/SIZE]
[SIZE=\"2\"]Gameplay :
انعطاف پذيري بالا : ميتوانيد به اطراف بپريد و به ديوار تکيه بدين و ...
با نگه داشتن کليک سمت راست ميتوانيد از نيرويي که داريد استفاده کنيد که قدرت سلاحتان چند برابر ميشود.
نوآوري infernal که براي حل معماهاي ساده ي اين بازي هم بکار ميرود : با زدن q براي چند ثانيه ميتوانيد خودتان را به نقطه اي ديگر منتقل کنيد و سپس دستگاهي را از کار بياندازيد يا دري را باز کنيد و ...
کنترل بازي بسيار ساده و روان است و هيچ مشکلي ندارد.[/SIZE]
[SIZE=\"2\"][/SIZE]
[SIZE=\"2\"]در پايان اين بازي فوق العاده زيبا را به همه پيشنهاد ميکنم و مطمئن باشيد ارزش بارها بازي کردن را دارد.[/SIZE]
تو این مرحله باید دقیقا چیکار کرد من هرچی میرم جلوی درها درها بسته میشن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)