اره ودکا جوون راست مي گي...اخه مي دوني گوشيه من چون قابش رو عوض کردم يه بار واسه همين ديگه از اين نظر که بخواهد باز شه غصه ايي نداشتم..اما شما حق دارين نخواهين فعلا گوشيت باز شه
بله...اشالله با تحقيق مي فهميم بعدا مي شه مثلا يه کپسوليه صداي 850 يا حتي 900 رو روش انداخت يا نه
به هر حال من چون حداقل تا جايي که من ديدم اولين نفر بودم که اين کار رو کردم...خوب دست به ريسک نزدم...حالا که فهميديم مي شه... شما ها بعدا مي تونيد کپسولي هاي مدل هاي مشابه رو روش امتحان کنيد
خوب حالا جالب بگم براتون منم خودم مي خوام از نرم افزار هم رو صدا کار کنم تا بشه نور علا نور
بهر حال من که از کاري که کردم راضي هستم...صداش واقعا تغيير کرده...البته فکر نکنيد شده الان دبلو 900!!!اما خوب به نظر من خيلي بهتر شده....امشب بردمش تو يه جاي شلوغ امتحان کردم...بلا تو همچين جور مکانهايي اصلا نمي شد فهميد اهنگ جي هست و خواننده چي مي خونه...اما امشب بهتر شده بود و مي تونستم راحت اهنگ ها رو بشنوم
ضمن اينکه هندفريش همين طوري که گفتم فوق العاده شده....دادم به خواهرم تا نظرش رو بگه گفت:چه زياده صداش کم کن گوشم رو اذيت مي کنه![]()
شاد باشید![]()
قربونت دوست عزيز
حالا حرفهاي منو خوب گوش کن
من مي گم....تو کپسوليه 850 رو امتحان کن....رفتي موبايل فروشيه بگو اقا من مي خواهم کپسوليه گوشيم و عوض کنم کپسوليه 850 بندازم مي شه؟
اگه گفت نه...برو جاهاي ديگه هم بپرس تا مطمئن شي..اما اگه گفت اره ديگه با خيال راحت بگو پس برام عوضش کنيد...وقتي عوض کرد همون جا قشنگ صداشو امتحان کن
اگه هم ديدي 850فرضا نمي خوره بهش همين کپسوليه صداي 800 رو بگير و بگذار واسش
به هر حال اصلا عجله نکن...به من نگاه نکن من دفعه ي اول بودم همچين کاري مي کردم..اما تو با ارامش قشنک دنبال اين کارا برو تا حالا که 14-15 تومن مي دي به يه صداي فوق العاده برسي
در يک کلام اگه من الان اين تجربه اي که حالا شما ها هم دارين رو داشتم مي رفتم دنبال اينکه کپسولي هاي 850 و 900 رو امتحان کنم
شايدم 550 که صداش واقعا بلنده
و اما يک نکته
عکس کپسولي ها رو که ديدي
نگاه کن به عکس اول...کپسولي از رو به رو که نگاهش مي کني...پايينش يه دايره هست که 6 تا سوراخ داره...ادم رو ياد تلفن قديمي ها مي اندازه که شماره گيراش گرد بودن و...
وقتي خواست کپسولي رو واست بندازه ازش محترمانه خواهش کن که مثلا اقا مي خوام ببينم چه شکليه...با اين بهونه ازش بگير و نگاهش کن...روي اين دايره که گفتم بايد يه برچسب باشه که نشان ميده اکبنده...يه وقت کار کرده بهت نندازه
و حتما ازش بخواه که بعد عوض کردن کپسوليه گوشيت رو بهت بده
يه چيز ديگه هم اگه شد سعي کن مراعات کني...چون من و تو امثال ما تخصص زيادي تو اين زمينه نداريم امکان داره سرمون کلاه بره...سعي کن کار تعويض جلوي چشمات باشه...چون بعضي از تعميري ها يه اتاقکي جايي دارن که ميرن اونجا و ماها هيچي نمي بينيم
پس اولويت اولت کپسوليه 850 و 900 باشه اگه نشد 550 و اگه ديگه نشد 800
من سعي کردم هر چي بلدم بهتون بگم...به هر حال اموزشش با من بود....بقيش با خودتونه و مسئوليتش با خودتون
خوش خبر باشي به اميد خدا
شاد باشيد
بدون هیچ مشکلی؟
یعنی این کار رو کردی سریالشم عوض نشد!!!؟اخر یک کلام به من بگین...با نرم افزار ودکا جون سریال می پره یا نه...اگه نپره این کارم می کنم...چی شود![]()
![]()
به نظرم اصلا 550 روش سوار نمیشه چون 550 دوتا اسپیکر داره و هر کودومش یک طرف گوشیه و کلا جدا از همه . بلکل یه شکل دیگس.
این دو تا احتمالا تطبیق امپدانسی نمیشن . ممکنه تو بلند مدت به گوشیت آسیب برسونه
اره کاملا درسته حرفت ببخش اشتباه شد![]()
یه کمی بیشتر اگه می تونی توضیح بده...یه کم دپ شدم![]()
در دامه فوت و فن ها می رسیم به دگمه های روی گوشی:
اعداد:
با فشردن هر حرفی بر روی صفحه گوشی و نگه داشتن آن شما وارد Address Book گوشی شده و لیست نامهائی که با آن حرف شروع می شوند را خواهید دید. برای مثال با نگه داشتن دگمه شماره 5 گوشی ، شما وارد آدرس بوک گوشی شده و لیست تمام نامهائی را که با حرف j شروع می شوند را خواهید دید.
با فشردن هر عددی بر روی صفحه گوشی و سپس فشردن دگمه # به لیست شماره های ذخیره شده در سیم کارت می روید .ترتیب ترتیب این لیست بر اساس تاریخ ذخیره شدن آنها بر روی سیم کارت است. مثلا اگر شماره 25 را تایپ کنید و بعد# را فشار دهید به بیست و پنجمین شماره ای که بر روی سیم کارت خود ذخیره کرده اید می روید و می توانید با آن شماره تماس بگیرید.
speed dial به شما این امکان را می دهد که به ازائ هر یک از کلید های 1 تا 9 روی گوشی 1 شماره از آدرس بوک خود ( که بیشترین تماس را با آنها دارید) مشخص کنید تا برای تماس گرفتن با آنها نیازی به مراجعه با آدرس بوک نباشد.با فشردن یکی از کلید های 1-9 و سپس فشار دادن کلید وسط جو استیک یا کلید call با شخص مورد نظر تماس برقرار می شود.
برای تنظیم speed dial باید به فون بوک رفته و وارد قسمت options و سپس وارد منو speed dial شوید.
با فشردن و نگه داشتم کلید 1 مستقیما با صندوق صونی vms شما تماس برقرار می شود ( به شرطی که قبلا تنظیم شده باشد)
وقتی در main menu یا منو اصلی هستید هر عدد نمایانگر یکی از منو های فرعی است که با فشردن عدد مربوط به آن وارد منو می شوید . مثلا اگر در منو اصلی عدد 5 را فشار دهید مستقیم به منو messaging وارد خواید شد .
به همین ترتیب وقتی در منو های فرعی هستید اعداد روی کی پد هر کدام نمایانگر یکی از منو های فرعی موجود در آن صفحه است . مثلا هنگامی که در منوی messaging هستید با فشار دادن عدد 8 وارد منو sent messaging می شوید.
این قابلیت زمانی مفید واقع می شود که شما با منو خاصی زیاد کار داشته باشید. مثلا من به قسمت sent messaging زیاد سر میزنم تا ببینم کدوم یکی از مسیج هام به مقصد رسیده. من برای این کار روی صفحه منوهای اصلی main menu عدد 58 را می زنم و در لحظه وارد صفحه مورد نظرم می شوم !!
برای اینکه سریع حالت بی صدا ( silent ) گوشی را فعال یا غیر فعال کنید ، در K700 باید کلید c را فشار داده و نگه دارید و در گوشی K750و بقیه گوشی باید کلید # را چند ثانیه نگه دارید.
کاربرد اعداد در حالت دوربین:
دگمه 1 وارد منو ستینگ دوربین میشه
دگمه 4 حالت ماکرو را فعال و غیر فعال می کند
دگمه 7حالت شب را فعال و غیر فعال می کند
دگمه * فلش دوربین را روشن و خاموش می کند
( البته شاید در مدل های مختلف این میان بر ها کمی متفاوت باشد)
اگر حین فیلم برداری یا عکاسی جو استیک را به چپ و راست حرکت دهید می توانید روشنایی و تیرگی تصویر را به صورت دقیق تنظیم کنید تا بهترین و شقفاف ترین تصویر را داشته باشید.
کاربرد اعداد در حالت واکمن:
دگمه 1 آهنگ قبلی ( معادل چپ جواستیک)
دگمه 2 پلی و استپ ( معدل وگمه وسط جو استیک)
دگمه 3 آهنگ بعدی ( معادل راست جواستیک)
دگمه 4 آهنگ رو میزنه عقب (معادل نگه داشتن چند ثانیه ای چپ جواستیک)
دگمه 6 آهنگ رو میزنه جلو ) معادل نگه داشتن چند ثانیه ای راست جواستیک)
اگر از طریق واکمن به دیدن فیلم اقدام کنید :
در حین پخش با فشار دادن سمت پایین جو استیک فیلم شما به صورت حرکت آهسته پخش می شود و با دگمه play به حالت عادی بر می گردد.
اگر حین پخش دگمه stop را فشار دهید سپس هر بار که کلید سمت پایین جو استیک را فشار می دهید فیلم به صورت یک فریم یک فریم جلو می رود.
در هر منو و هر برنامه ای که باشید با چند ثانیه فشار دادن کلید back می توانید یکباره از همه برنامه ها خارج شوید . این زمانی مفید واقع می شود که گوشی شما در یک برنامه یا بازی هنگ می کند . با این کار برنامه مورد نظر بسته شده و به صفحه اصلی باز می گردد.
در حالت مکالمه اعداد فقط عدد هستند و می توانید شماره شخص سومی را بگیرید و بدون قطع شدن مکالمه شخص دوم با آن صحبت کرده و بین نفر دوم و سوم سوییچ کنید!!!
منو های مخفی :
دسترسی به Service menu
راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
دسترسی به منو personalize
چپ ستاره ستاره چپ
(راستش من نمیدونم کاربردش چیه فقط انگار وضعیت گوشی رو نشون میده . برای تغییر وضعیت از MNC2 به MNC3 و به یک کد 8 رقمی نیاز داره (
دسترسی به شماره imei :
ستاره مربع صفر شش مربع
جهت قفل شدن صفحه کلید گوشی و همچنین اجرای screen saver دگمه های * و lock را فشار بدهید.
در ضمن شما می توانید از طریق گزینه shortcuts customizing یا در بعضی گوشی ها از طریق گزینه shortcuts در منو setting هرکدام از جهت های جو استیک را به عنوان یک کلید میانبر جهت وارد شدن به یک منوی خاص تعریف کنید.
هم کلوپی های عزیز ممنون میشم اگر این نواقص من رو کامل کنید تا همه بتونیم از گوشیمون بهتر استفاده کنیم.
![]()
نه نمیپره نگران نباش!!!
من دریاور صدا-درایر دوربین و همچنین کلی منو فلش ریختم تو گوشی و الان دارم زندگی میکنم![]()
مرسی از راهنماییت باید ببینم چی پیش میاد ولی گوشی من الان تو خیابون صداش خیلی راحت شنیده میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)