دوست من ، منظورم کامپیوترم بودش .... دستت درد نکنه .... برم ببینم چه بلایی میشه سر این آوردش ... مشکل دیگه من اینه که این مدل هارد دیسکهای من لینوکس رو ساپورت نمیکنه ، عجب گیری کردم من از دست این بیل گیتس
دوست من ، منظورم کامپیوترم بودش .... دستت درد نکنه .... برم ببینم چه بلایی میشه سر این آوردش ... مشکل دیگه من اینه که این مدل هارد دیسکهای من لینوکس رو ساپورت نمیکنه ، عجب گیری کردم من از دست این بیل گیتس
ویندوز رو یه بار دیگه نصب کردی یا نه؟
شاید بد نصب شده یا ویندوزی که گرفتی مشکل داشته
cpu من 2.4 سلرون ، رم 256 و کارت گرافیکی on board و 32 می تونم ویندوز ویستا نصب کنم ؟
سلام شايد بشه . ولي بسيار كند خواهد بود .
نه نمیشه چون موقع نصب مینویسه حداقل رم باید 512 باشه
شما میتونی یه رم از کسی قرض بگیری و ویستا و نصب کنی و بعد باز کنی ولی خیلی سرعتت کم میشه
سلام
خواستم این سوال رو توی تاپیک جدایی بنویسم دیدم اینجا هم در مورد همون دارند صحبت می کنند.
توی فروشگاه پی سی ورد ویندوز ویستا رو دارند. ومن الان هنوز از اکس پی استفاده می کنم می خواستم بدونم چی احتیاج دارم اگه بخوام ویستا بگیرم؟ منظورم رم و کارت گرافیک و.....
بعد هم دوستانی که قبلا تجربه ویستا رو دارند نظر شون چیه؟
Last edited by مرتضی nvcd; 30-03-2007 at 17:33.
آقا مرتضی ، پیشنهاد میکنم که دست به تغییر سیستم عامل خودتون نزنید .
ویستا هنوز مشکلات خودش رو داره و برای اجرای اون به صورت استاندارد ، شما نیاز به یک سیستم فوق العاده قوی دارید .
پس بهتره که فعلا از ایکس پی استفاده کنید .
حداقل سخت افزار لازم رو نداريد - ولي باز هم ممكنه نصب بشه .
یعنی منظورتون همون سیستمی یه که بر و بچ بالا گفتن؟
رم 512 کارت گرافیک 256 ؟
یا نه اینا ادم رو تو دردسر میندازه.دیگران که خیلی شاکی بودند.یکی تو سر خودش می زد یکی تو سر کامی جونش یکی می گفت بیل گیتس و می کشم.یکی می گفت نرین نخرید .
بهر حال فکر کنم اگه خود جناب بیل گیتس بیان توی پی سی ورد عضو بشن یکم مشکلات حل بشه.چطوره!!!!
سلام
من که تا سال دیگه ویستا نمیریزم!
هنوز جا نیوفتاده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)