تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 34 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 335

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک جامع پرسش و پاسخ در مورد ایـــــــــــــدز ►►

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

میگم اگه خدایی نکرده داشته باشم گیر که نمیدند؟؟چی کار میکنند؟؟می ذارنم تو قرنطینه یعنی دیگه نمی ذارنم برم خونه یا نمی ذارن تو جامعه باشم؟زنگ که نمیزنن به خانواده خبر بدند که؟
    ولی احتمالش صفره که من داشته باشم ولی بالاخره باید بدونم چی کار می کنند.
    نه عزیزم این حرفا چیه ، قرنطینه کدومه.
    یه پستی تو یه وبلاگ هست تجربیاتش رو از آزمایش ایدز نوشته ، اینجا رو بخون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arpanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چند نكته رو لازمه ياد اوري كنم:
    اولين ازمايش كه تست" الايزا "هست رو 8 هفته بعد از رفتار پر خطر ميگيرند چون ممكنه سطح انتي بادي هاي ضد ويروس به مقدار لازم براي مثبت شدن ازمايش نرسيده باشه دومين ازمايش رو بعداز 6ماه ميگيرند كه نشون ميده شخص مبتلا شده يانه .اين دوره كه شخص ممكنه مبتلا شده باشه ولي نتيجه ازمايش بعلت پايين بودن سطح انتي بادي منفي هست را دوره پنجره ميگن كه قابليت سرايت به ديگري رو داره
    براي زودتر تشخيص دادن اچ اي وي مثبت بودن البته تستPCR هم هست كه يك تا 2 هفته بعد از رفتار پرخطر جواب ميده كه DNA خود ويروس رو جستجو ميكنن . تست مبتني بر انتي ژن( خود ويروس) رو سازمان انتقال خون انجام ميده ممكنه بعضي ازمايشگاههاي خصوصي هم كيت ان را وارد كرده وانجام دهند ولي انتقال خون مطمئنه
    در مورد تشخيص بگير وببندي در كار نيست وشما با كادر پزشكي طرف هستيد نه مردم عادي
    انتقال از طيق دهان:( منظور فرنچ كيس) امكان انتقال وجود داره ولي كمتر ازر وشهاي ديگر
    مطالب كاملي در اين مورد در يكي از گروههاي فيس بوك هست كه بعلت قوانين سايت مجاز به نقل انها نيستم

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سرماخوردگي ربطي به ايدز نداره ولي ترشحات واژن حاوي ويروس اچ اي وي هستند البته فقط در صورتي كه طرف مقابل اچ اي وي مثبت باشه /
    نميدونم راهنمايي كردن شما براي گرفتن اطلاعات كامل مطابق انچه در پست قبلي گفتم براي مراجعه به اون سايت خلاف مقررات اين تاپيك هست يا نه؟ مديران بايد راهنمايي كنند چون درج اون مطالب در اينجا خلاف مقررات تاپيكه متاسفانه!

داره خودمونی میشه shadow of fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز به توالت دانشگاه رفتم.موقع بیرون اومدنی چون دستگیره در گیر کرده بود من هم با فشار دستگیره رو بیرون کشیدم که موقع این کار دستم خراش برداشت.حالا این موضوع فکر منو مشغول کرده که آیا امکانش هست دستگیره در توالت ویروسی(ایدز یا هپاتیت) بوده باشه و از راه خراشی که ایجاد کرد به بدن من وارد شده باشه؟
    خودم که یه سرچ کردم بعضی جاها خوندم که ویروس ایدز تا نهایت 2-3 دقیقه بعد از خروج از بدن از بین میره بعضی جاها هم نوشته بود تا 15 روز میتونه زنده بمونه ولی ویروس هپاتیت تا 6 ماه مثل اینکه توانایی زنده موندن در محیط خارج رو داره.

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

دیگه انقدر حساس نباشید ! فکر نمی کنم دست شویی باعث ایدز بشه.. ویرویس ایدز انگار روی هوا از بین می ره ولی چند تا نکته :

1 - توی ارایشگاه ها به تیغ دقت کنید .
    2 - توی جاهایی عمومی مثل سینما قبل از نشستن صندلی رو بررسی که سوزن یا چیز الوده نباشه !
    3 - از تماس جن30 با افراد مشکوک به ایدز خودداری کنید ! استرس بعدش یه لذت 15 دقیقه ای اون نمی ارزه.
    4 - از خوردن موارد دهنی دیگران خودداری کنید.

اینا چیزایی بود که به ذهنم می اومد..

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

راستی این فرنچ کیس چه جوریه ؟

و

کلا آیا تماس لب به لب و در حد بوس کردن لب امکان انتقال وجود داره ؟؟
    اگر زبان دو طری وارد دهان شود چی ؟

7. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز به توالت دانشگاه رفتم.موقع بیرون اومدنی چون دستگیره در گیر کرده بود من هم با فشار دستگیره رو بیرون کشیدم که موقع این کار دستم خراش برداشت.حالا این موضوع فکر منو مشغول کرده که آیا امکانش هست دستگیره در توالت ویروسی(ایدز یا هپاتیت) بوده باشه و از راه خراشی که ایجاد کرد به بدن من وارد شده باشه؟
    خودم که یه سرچ کردم بعضی جاها خوندم که ویروس ایدز تا نهایت 2-3 دقیقه بعد از خروج از بدن از بین میره بعضی جاها هم نوشته بود تا 15 روز میتونه زنده بمونه ولی ویروس هپاتیت تا 6 ماه مثل اینکه توانایی زنده موندن در محیط خارج رو داره.
    ويروس اچ اي وي حدودا 30 دقيقه خارج بدن زنده ميمونه ولي هپاتيت بي تا 6 ماه در خون خشك شده امكان حيات داره پس امكان انتقال ايدز نيست ولي هپاتيت بي هست البته اگر قبلا كسي كه هپاتيت داشته در رو خون الوده كرده باشه

9. این کاربر از Arpanet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shadow of fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آخه میدونید من خوندم مدفوع و کلا مایعات بدن فرد بیمار ویروس ایدز و هپاتیت رو داره.حالا اگر دست یه فرد ناقل ویروسی شده باشه و با اون دست دستگیره رو لمس کرده باشه چی؟
    یه سوال دیگه اونم اینکه اگر ویروس وارد بدن شده باشه حتما بعد از چند هفته علایمی شبیه به آنفولانزا رو نشون میده یا اینکه امکانش هست نشون نده؟

تماس لب به لب هم در صورتی که لب یا زبان زخم یا تبخال داشته باشه قابل انتقال هستش.

---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------

ويروس اچ اي وي حدودا 30 دقيقه خارج بدن زنده ميمونه ولي هپاتيت بي تا 6 ماه در خون خشك شده امكان حيات داره پس امكان انتقال ايدز نيست ولي هپاتيت بي هست البته اگر قبلا كسي كه هپاتيت داشته در رو خون الوده كرده باشه
    دستگیره در که ظاهرا تمیز بود.ولی...

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دیگه انقدر حساس نباشید ! فکر نمی کنم دست شویی باعث ایدز بشه.. ویرویس ایدز انگار روی هوا از بین می ره ولی چند تا نکته :

1 - توی ارایشگاه ها به تیغ دقت کنید .
    2 - توی جاهایی عمومی مثل سینما قبل از نشستن صندلی رو بررسی که سوزن یا چیز الوده نباشه !
    3 - از تماس جن30 با افراد مشکوک به ایدز خودداری کنید ! استرس بعدش یه لذت 15 دقیقه ای اون نمی ارزه.
    4 - از خوردن موارد دهنی دیگران خودداری کنید.

اینا چیزایی بود که به ذهنم می اومد..

---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

راستی این فرنچ کیس چه جوریه ؟

و

کلا آیا تماس لب به لب و در حد بوس کردن لب امکان انتقال وجود داره ؟؟
    اگر زبان دو طری وارد دهان شود چی ؟
    در مورد ش 4 اگه منظور چيزي به غير از نزديكي دهاني باشه خير امكان انتقال نيست/فرنچ كيس يعني حالتي كه بزاق دو طرف باهم مخلوط ميشه واز نظر تئوري بافت مخاطي سالم يا اسيب ديده دهان -حتي يك خراش جزئي -ميتونه باعث انتقال بشه. البته كمتر از نزديكي ركتال و واژينال/ اگه بوسه خشك باشه خير

12. این کاربر از Arpanet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

گذاشتن لب روی لب ایا باعث انتقال میشه ؟؟! لب ها هم کمی مرطوب باشه/

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

گذاشتن لب روی لب ایا باعث انتقال میشه ؟؟! لب ها هم کمی مرطوب باشه/
    انتقال ایدز و هپاتیت از طریق ترشحات دهانی در شرایطی که مخاط دهان سالم است اثبات نشده ولی توصیه می شه که این مورد هم رعایت شود.

15. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •