اونوقت اگه بيشتر فرار كنم وقت تموم نميشه احيانا؟
اگه اين جونورا بزارن حتما فرار ميكنم حالا ميرم ببينم چي ميشه![]()
اونوقت اگه بيشتر فرار كنم وقت تموم نميشه احيانا؟
اگه اين جونورا بزارن حتما فرار ميكنم حالا ميرم ببينم چي ميشه![]()
سلام/من در اویل کد ورونیکا مشکل پیدا کردم.الان من یک سنجاقک دارم و نمی دونم کجا باید ازش استفاده کنم؟
بايد check كنيش نا بالهاشو بكنه
اونوقت ميشه كليد![]()
سلام حاج اقا..
هر سبکی باشه مهم نیست ولی دو نفره باشه...من خودم ریسینگی ندیدم دو نفره !
ممنان میشویم کمک نمایید !
بله دوست عزیزم در oblivion به طرز وحشتناکی دیالوگ وجود داره....واقعا ودنیای وسیعی داره ..
دوست عزیز بازی Cyber Warefare -Hacker v3.1 هم مثل uplink هستش ..
من در كد ورونيكا گيركردم انجاي كه دوتا الماس چشم ببر رابردارم و اون دري كهدر اتاقيكهالماس هارا قرار مي دهند چطوري باز كنم در بزرگه را هموني كه به اتاق تابلو ها باز مي شود
چطوري الماس ها را بر دارم
خيلي ممنون مي شوم يكي جواب من را بد هد
لطفا پست هاي پشت سر هم نزنيد
اگر اون 2 تا رو برداشتي پس بايد قطعا كليدش هم پيدا ميكردي
كليدش توي اون اتاقست كه ميشه سيو كرد ( همونجا كه 3 تا جواهر ميزاريم توي تابلو در راهرو باز ميشه)
چطور الماس ها ي روي مجسمه ببرا بر دارموان دري كه به اتاق تابلوي بزرگي كه الماس ها را قرار مي دهيم را چطور بايد باز كنم وقتي در را باز مي خواهم كنم اين پيغام را مي دهد A biohazard symbol is carved by the key hole
درسته
شما فعلا نبايد با الماس ها كار داشته باشيد
اون سالن بزرگ رو از اون يكي درش وارد بشيد بعد از پله ها بريد بالا و ميبينيد كه اون تابلوي بزرگ 3 تا جواهر ازتون ميخواد شما بايد جواهر انگشتر آلفرد گردنبند آلكسيا و گوشواره ي پدرشونو در بياريد و درون تابلو قرار بديد تا تابلو كنار بره و يك در پيدا ميشه
از در كه رد بشيد بايد بريد توي يكي از اتاق هايي كه توي راهرو هست اونجا كليد اون دره رو پيدا ميكنيد![]()
سلام
خدا رو شکر که هنوز رزیدنت اویل طرفدارای زیادی داره.
دوستان خیلی دوست دارم ورونیکا کد رو بازی کنم لطف کنید بگید آیا این بازی نسخه pc داره واگه نداره
برای چه کنسولی آمده و هر کی سی دیش رو داره و امولاتورشو من میخرم چون اصلا نمیشه تو مغازه ها
پیداش کرد و اگر تو این سایتم مثل سایتهای دیگه خریدو فروش مجاز نیست آدرس مغازه ای که این بازی
رو داره لطف کنید بگید .
خیلی تشکر .
تو رو خدا زود تر جواب بدبن
نه نسخه ي PC موجود نيست . اين بازي رو بايد با امولاتور بازي كنيد.
در ضمن خريد و فروش توي اين فروم ممنوعه
بايد بتونيد راحت سيديشو گير بياريد منم خودم با امولاتور رفتم و راحت سيديشو گير آوردم
موفق باشيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)