با سلام
من ورژن 2.6 رو مي خوام اگه كسي ميتونه برام پست كنه من از خجالتش در ميام
من ساكن تهـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــرا نم
ممنونم
از تمامي بروبچه p30ْ
با سلام
من ورژن 2.6 رو مي خوام اگه كسي ميتونه برام پست كنه من از خجالتش در ميام
من ساكن تهـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــرا نم
ممنونم
از تمامي بروبچه p30ْ
Avid Media Composer v3.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Avid Media Composer v3.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
اگه كسي ميتونه ورژن 3.0 رو برام پست كنه
من ساكن همدان هستم
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا با پيام خصوصي مطلع كنيد
Avid.Media.Composer.v4.0.5.2.Incl.Keymaker-CORE | 990MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Avid Media Composer v5.0.3.2 1.33 GB
خواهشا طرز كرك وكار با اين نرم افزار رانيز توضيح دهيد.باتشكر
سلام دوستان عزيزمن نرم افزارAvid Media Composer v5رو نصب كردم ولي زماني كه ميخوام اونو اجرا كنم اين خطارو ميده (درعكس زيز مشاهده ميفرمايد)چكار كنم درضمن من چندبار DigiAudioDriversInstaller رو داخل پوشه اين نرم افزار هست رو نصب كردم گفتم شايد ازاين باشه ولي فايده اي نداشت
![]()
Last edited by saeed pm; 28-10-2010 at 13:39.
Avid Media Composer 5.0.3.2 for All Windows | 1.46 GB
Avid Media Composer 5.5.2 | 2.13 GB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)