تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: فرض کنید 500 هزار تومان پول دارید....سیستم کامپیوترتان را

راي دهنده
66. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • من سیستم کامپیوترم رو ارتقاء می دهم

37 56.06%
  • من یک کنسول Xbox 360 می خرم

17 25.76%
  • من یک کنسول Wii می خرم

2 3.03%
  • من یک کنسول PS2 می خرم

0 0%
  • من صبر می کنم تا PS3 ارزان شود و آن موقع بخرم

6 9.09%
  • من کنسول های دیگر می خرم

1 1.52%
  • من پولم را هدر نمیدهم پس انداز می کنم !!!

3 4.55%
صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 72

نام تاپيک: با 500 هزار تومان پول....سیستم کامپیوترتان را ارتقاء می‌دهید یا کنسول می‌خريد ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

من فعلا میتونم با همین سیستم له سر کنم پس صبر میکردم برای Ps3 فوق فوقش بعدا از مدتی میفروختمش و ارتقا میدادم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من که کامپیوتر ارتقا می دادم ... تو یکی از پست ها خوندم که بازیها دارن مختص کنسول ها میشن ... کی گفته؟؟؟

تازه داره دور Pc راه میفته با انقلاب تو کارتهای گرافیکی و Cpu های 4 و 8 هسته ای فکر میکنید اینها رو برای اجرای
    ویندوز یا فتوشاپ یا آفیس اینقدر قوی میکنن نه عزیزان فقط برای بازی و بازی سازی و کارهای محاسباتی که همون بازی علت اصلیه افزایش قدرت سخت افزارهاست....

شما اگه همه فیلمهایی که مربوط به گیمرهاست مثل زنده بمان رو دیده باشید گیمرهای حرفه ای همیشه با کامپیوتر بازی میکنن نه با کنسول
    مسابقات جهانی بازیها هم با Pc اجرا میشن نه با کنسول

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به نظر من هم كنسول بهتره.مخصوصا كنسول هاي نسل بعد.اگه سخت افزارهاشون رو با كامپيوتر مقايسه كنيد بعلاوه ي قيمتش ميبينيد كه خيلي به صرفه تر هستش.يكي هم اينكه اولا بازي ها كم كم دارن همشون اختصاصي ماله كنسول ها ميشن دوما كنسول هاي امروزي علاوه بر بازي كارهاي زياد ديگه اي هم انجام مي دن.مثل ps3 كه بعضي ها كه به بازي علاقه ندارن فقط ميخرن فقط براي ديدن فيلم با فرمت بلو ري.عجيبه نه!!!ولي واقعا همين طوره.چون قيمتش به صرفه تر در مياد . به هر حال كنسول خيلي خيلي بهتره.
    کسی که نخواد بازی کنه عمرا برای نگاه کردن دیسک های بلو رای ((((( تا حالا که فیلمی با این فرمت در نیومده))))
    PS3 نمیخره چون به صرفه که در نمیاد هیچ قابلیتش هم نصف دیسک های HDDVD نمیشه

پروفشنال Reza Shekarchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    PSN Home

پيش فرض

من که همين الان دارم پست ميدم 350 تومان دارم ، پی سی هم سال 78 که خريدم هنوز همونه شاخ سی پی يو ها 1.7 بود اون موقع که الانشم هنوز همون دارم و جوابم نکرده خدا ميدونه چيکار ها باهاش کردم
    در هر صورت ميخوام برم پی اس پی بگيرم چون نه کنسول خونگی کفاف ميده بهم نه پول نوت بوک دارم نه سيستم چون بازی که با پی سی نميکنم برای بقيه کار ها هم اين جواب ميده

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

من که همين الان دارم پست ميدم 350 تومان دارم ، پی سی هم سال 78 که خريدم هنوز همونه شاخ سی پی يو ها 1.7 بود اون موقع که الانشم هنوز همون دارم و جوابم نکرده خدا ميدونه چيکار ها باهاش کردم
    در هر صورت ميخوام برم پی اس پی بگيرم چون نه کنسول خونگی کفاف ميده بهم نه پول نوت بوک دارم نه سيستم چون بازی که با پی سی نميکنم برای بقيه کار ها هم اين جواب ميده
    درسته . دقيقا منم همينكار رو ميكنم .

داره خودمونی میشه FARID KHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    سرزمين عجايب

پيش فرض

اول 500 هزارتومان را بريز به حسابم تا بعد بگم چكار مي كنم

Banned B O L O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    (∞-∞)

پيش فرض

اول 500 هزارتومان را بريز به حسابم تا بعد بگم چكار مي كنم
    من هم تائيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه azh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چیزی از این بدیهی تر ندیده بودم...فقط ارتقا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahdi.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ارسباران، اهر

پيش فرض

کسی که نخواد بازی کنه عمرا برای نگاه کردن دیسک های بلو رای ((((( تا حالا که فیلمی با این فرمت در نیومده))))
    PS3 نمیخره چون به صرفه که در نمیاد هیچ قابلیتش هم نصف دیسک های HDDVD نمیشه
    سلام.
    باور كنيد اينجور چيزا هست .ولي متاسفانه برا ماها يه كمي باورش سخته .البته يه مطلب هم راجع به همين موضوع پيدا كردم. اين منبعش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينم يه تيكه از عين عبارات اين مطلب:
    PS2 در سال 2000 وارد بازار شد. زمانی کهDVD مسیرش را برای ورود به بازارهای جهانی پیدا کرده بود. با قیمت کنسول در آن زمان ،آسان ترین راه برای دسترسی به یک دستگاه DVD PLAYBACK از طریق PS2 بود. بسیاری، دستگاه ها را برای پخش فیلم در عوض بازی خریداری کردند و این وضعیت دوباره با عرضه PS3 تکرار شده است. به طوری که این دستگاه به یکی از با صرفه ترین دستگاه های پخش دیسک Blu-ray از لحاظ مالی تبدیل خواهد شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

تازه داره دور Pc راه میفته با انقلاب تو کارتهای گرافیکی و Cpu های 4 و 8 هسته ای فکر میکنید اینها رو برای اجرای
    ویندوز یا فتوشاپ یا آفیس اینقدر قوی میکنن نه عزیزان فقط برای بازی و بازی سازی و کارهای محاسباتی که همون بازی علت اصلیه افزایش قدرت سخت افزارهاست....
    هاااااااااااااااااااااااا اااااان؟
    واستا هم یک پچ کوچولوی 100 مگابایتی بیاد توی نت برای فوتوشاپ تا ببینی!

منکه سیستمم رو ارتقاء میدم.
    200: کور 2
    300: بقیش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •