من فعلا میتونم با همین سیستم له سر کنم پس صبر میکردم برای Ps3 فوق فوقش بعدا از مدتی میفروختمش و ارتقا میدادم
من سیستم کامپیوترم رو ارتقاء می دهم
من یک کنسول Xbox 360 می خرم
من یک کنسول Wii می خرم
من یک کنسول PS2 می خرم
من صبر می کنم تا PS3 ارزان شود و آن موقع بخرم
من کنسول های دیگر می خرم
من پولم را هدر نمیدهم پس انداز می کنم !!!
من فعلا میتونم با همین سیستم له سر کنم پس صبر میکردم برای Ps3 فوق فوقش بعدا از مدتی میفروختمش و ارتقا میدادم
من که کامپیوتر ارتقا می دادم ... تو یکی از پست ها خوندم که بازیها دارن مختص کنسول ها میشن ... کی گفته؟؟؟
تازه داره دور Pc راه میفته با انقلاب تو کارتهای گرافیکی و Cpu های 4 و 8 هسته ای فکر میکنید اینها رو برای اجرای
ویندوز یا فتوشاپ یا آفیس اینقدر قوی میکنن نه عزیزان فقط برای بازی و بازی سازی و کارهای محاسباتی که همون بازی علت اصلیه افزایش قدرت سخت افزارهاست....
شما اگه همه فیلمهایی که مربوط به گیمرهاست مثل زنده بمان رو دیده باشید گیمرهای حرفه ای همیشه با کامپیوتر بازی میکنن نه با کنسول
مسابقات جهانی بازیها هم با Pc اجرا میشن نه با کنسول
کسی که نخواد بازی کنه عمرا برای نگاه کردن دیسک های بلو رای ((((( تا حالا که فیلمی با این فرمت در نیومده))))
PS3 نمیخره چون به صرفه که در نمیاد هیچ قابلیتش هم نصف دیسک های HDDVD نمیشه
من که همين الان دارم پست ميدم 350 تومان دارم ، پی سی هم سال 78 که خريدم هنوز همونه شاخ سی پی يو ها 1.7 بود اون موقع که الانشم هنوز همون دارم و جوابم نکرده خدا ميدونه چيکار ها باهاش کردم
در هر صورت ميخوام برم پی اس پی بگيرم چون نه کنسول خونگی کفاف ميده بهم نه پول نوت بوک دارم نه سيستم چون بازی که با پی سی نميکنم برای بقيه کار ها هم اين جواب ميده
درسته . دقيقا منم همينكار رو ميكنم .من که همين الان دارم پست ميدم 350 تومان دارم ، پی سی هم سال 78 که خريدم هنوز همونه شاخ سی پی يو ها 1.7 بود اون موقع که الانشم هنوز همون دارم و جوابم نکرده خدا ميدونه چيکار ها باهاش کردم
در هر صورت ميخوام برم پی اس پی بگيرم چون نه کنسول خونگی کفاف ميده بهم نه پول نوت بوک دارم نه سيستم چون بازی که با پی سی نميکنم برای بقيه کار ها هم اين جواب ميده
اول 500 هزارتومان را بريز به حسابم تا بعد بگم چكار مي كنم
من هم تائيد
چیزی از این بدیهی تر ندیده بودم...فقط ارتقا
سلام.
باور كنيد اينجور چيزا هست.ولي متاسفانه برا ماها يه كمي باورش سخته
.البته يه مطلب هم راجع به همين موضوع پيدا كردم. اين منبعش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يه تيكه از عين عبارات اين مطلب:
PS2 در سال 2000 وارد بازار شد. زمانی کهDVD مسیرش را برای ورود به بازارهای جهانی پیدا کرده بود. با قیمت کنسول در آن زمان ،آسان ترین راه برای دسترسی به یک دستگاه DVD PLAYBACK از طریق PS2 بود. بسیاری، دستگاه ها را برای پخش فیلم در عوض بازی خریداری کردند و این وضعیت دوباره با عرضه PS3 تکرار شده است. به طوری که این دستگاه به یکی از با صرفه ترین دستگاه های پخش دیسک Blu-ray از لحاظ مالی تبدیل خواهد شد.
هاااااااااااااااااااااااا اااااان؟تازه داره دور Pc راه میفته با انقلاب تو کارتهای گرافیکی و Cpu های 4 و 8 هسته ای فکر میکنید اینها رو برای اجرای
ویندوز یا فتوشاپ یا آفیس اینقدر قوی میکنن نه عزیزان فقط برای بازی و بازی سازی و کارهای محاسباتی که همون بازی علت اصلیه افزایش قدرت سخت افزارهاست....
واستا هم یک پچ کوچولوی 100 مگابایتی بیاد توی نت برای فوتوشاپ تا ببینی!
منکه سیستمم رو ارتقاء میدم.
200: کور 2
300: بقیش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)