بابا مگه نگفتن از نيمه شب !
چه مسخره بازي راه انداختن ! فقط دروغ ! اين پشتيباني هم خوب هر چي زنگ مي زني جواب نمي ده ! اون وقت مي گه 24 ساعته هست !
بابا مگه نگفتن از نيمه شب !
چه مسخره بازي راه انداختن ! فقط دروغ ! اين پشتيباني هم خوب هر چي زنگ مي زني جواب نمي ده ! اون وقت مي گه 24 ساعته هست !
نه بابا یادمه تو تلویزیون هم گفت از ساعت 4 بامداد ! گذاشتند بعد از اذون که همه برا روزه پاشند :dبابا مگه نگفتن از نيمه شب !
محسن جان راست میگه از 4 صبح به بعد اینترنتش رایگان میشه
بابا این همه ایرانسل چیز مجانی داده به شما حالا یه 2 ساعتی این ور اون ور میشه صداتون در میاد
یکم فکر کنید اگر میخواستین با سیم کارت شرکت ارتباطات سیار همچین کاری کنید چقدر رو دستتون خرج میگذاشت
والا ما ایرانیا بهمون خوبی نیومده همش دوست داریم مجانی از همه چیز استفاده کنیم هی پشت سرش حرف هم بزنیم
در هر صورت من که 1 سال میشد انتن ایرانسل هنوز تو محلمون نصب نشده بود داشتم به استفاده های روزی که نصب بشه فکر میکردم
حالا هم که 2 هفته ای هست که وصل شده دارم ازش استفاده میکنم حتی از سیم کارت ارتباطات سیار هم انتنش فول تره
موفق باشید
درست ميگه از ساعته چهاره، خدايشش سرعتشم خيلي خوبه، هفته پيش كلي بازي و برنامه براي موبايل دانلود كرد، حدود 10 مگا بايت شد، ياهوم هم كه 48 ساعت روشن بودديگه اينقدر سخت نگيرين بابا!
![]()
الان برا من قطع شده
آقا از چه سايتي دانلود ميكني ما كه هرچي گشتيم يه سايت مجاني واسه دانلود بازي و نرم افزار پيدا كنيم نشد
البته واسه منم الان قطع شد نخير از ساعت 12.5 دقيقه كه من رفتم مجاني بود
آقا من اومدم زرنگي كنم شماره كارت شارژ قبليم رو دوباره وارد كردم،پيام داد كه حساب شما مسدودشد! با 140 تماس بگيريد! حالا چي ميشه ؟؟ يعني منو ميكشن؟! صندلي برق ؟ چي كار بايد بكنم؟
به همه هم سن و سالهاي خودم توصيه ميكنم دنبال اين كارها نرن، دوست ناباب و كارت شارژ مصرف شده منو به اين راه كشوند...شطرنجي كنين لطفا![]()
من که تا الان dc نشدم و الانم که ساعت 3 بامداد هست دارم از اینترنت گوشیم استفاده میکنم...
در ضمن از 11 شب تا الان هم یک سره وصله سرعتشم 8kb تا 11kb متغیر هست
در کل DC نداره فقط گاهی اوقات دریافت و ارسال ممکنه دقایقی 0 بشه...
هفته قبل که خیلی افتضاح بود...
دیگه هر کسی رسیده رفته 10 تومن داده یه دونه پیام رسان خریده و پنجشنبه و جمعه ترافیکو بالا میبره...
تا ببینیم چی میشه...
فقط اگه خواستن بكشنت وصيت كن عكس آواتارت به من ارث برسه
![]()
آقا این Gprs و Mms ما هنوز فعال نشده گوشیم 5700 هستش زنگ زدم 140 گفت هنوز تنظیماتش رو نداریم ما بعدش کسی هست که با این گوشی از Gprs اون استفاده کرده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)