کمک من تازه می خوام 2 تا بازی کنم قبلا wow بازی می کردم می گم من با گرنا ان می شم تنظیم کردم می رم تو بازی تو بخش local area هیچ چیزی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
مشکل کجاست
منتظرم لطفا جواب بدید
کمک من تازه می خوام 2 تا بازی کنم قبلا wow بازی می کردم می گم من با گرنا ان می شم تنظیم کردم می رم تو بازی تو بخش local area هیچ چیزی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
مشکل کجاست
منتظرم لطفا جواب بدید
من بازی Warcraft III: Frozen Throne رو نصب کردم ولی این مپ رو نداره اگه میشه مپ رو برا دانلود بزارین و راهنمای نصبش هم بدین(من آنلاین نمی خوام بازی کنم و تو خونه می خوام آفلاین بازی کنم)
ممنون.
برای دیدن بقیه باید پچ شما با بقیه یکی باشه فکر کنم هنوز تو گارنا دارن با پچ 1.24b بازی می کنن ولی اگر روم های اوروپا می ری باید پچ 1.24e داشته باشی.
در این صورت اگر بازم چیزی ندیدی دوست من باید خود یک مپ رو Creat کنی و بقیه رو با Join to My Game خنر کنی تا بیان تو بازیت و بازی کنی اگر توضیحات بیشتر خواستی یا خواستی پچ و مپ جدید دانلود کنی من اینجا رو بهت توصیه می کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
َشما هم بهتره بری اینجا دوست من همه چیزایی که نیاز داری اینجا هست و درضمن سوالی داشتی بپرسی جوابتو خیلی زود بهت می دن از نظرات استفاده کن!
Last edited by Sepehr Rezamand; 27-07-2010 at 14:19.
نمی شه فهمید پچشون چیه؟
از کجا دانلود کنم؟
کریت کردم ولی اصلا دوتا نبود مثل وارکرفت معمولی بود
دوست من مثل این که شما متوجه منظور من نشدید پچ اونا توی روم های ایران 1.24b و 1.24c هست و پچ روم های اروپایی 1.24e برای دریافت پچ به این آدرس برید تمامی پچ ها در اینجا موجود هستش :
برای دانلود جدیدترین مپ دوتا از این لینک استفاده کنید باید بدونید جدیدترین ورژن مپ 6.67c هستش بفرمایید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالی بود در خدمتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
6.67c مپ رو دارم راستی tft هم اونجا غیر rpg داشت اون چیه؟
tft برا مپ هاي معموليه فكر كنم!خونه سازي!
ولي rpg برا دوتا و ... هستش.شما كه ميخواي دوتا بزني اينو انتخاب كن.
سلام
برنامه ای داریم که بشه reapley ihd دوتا رو دید. بدون رفتن تو بازی؟
از ورزن سویچر هم میشه استفاده کرد :
برم کجا؟َشما هم بهتره بری اینجا دوست من همه چیزایی که نیاز داری اینجا هست و درضمن سوالی داشتی بپرسی جوابتو خیلی زود بهت می دن از نظرات استفاده کن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)