لطفا تستهایی رو که میزارید خارج از ایران باشه یا حداقل جفتشو بزارید
لطفا تستهایی رو که میزارید خارج از ایران باشه یا حداقل جفتشو بزارید
این تست هایی که ایرنسل تو مراسم هاش و تویترش میزاره از کجا میاره والله ما اینجا دیدیم ۴g ایرانسل از ۱۰ مگ بیشتر نمیره اونم با نوسان بسیارکه معمولا رو ۳ یا ۴ مگابیته.من گوشیم ۴g ساپورت نمی کرد می خواستم گوشیمو عوض کنم برم یه z2 lte بگیرم ولی انگار اصلا به درد نمی خوره مخصوصا اینکه طرف خونه ی ما (دریاچه چیتگر)اصلا lte پوشش نداره.تازه ۳g هم از ۱ مگابیت بیشتر نمیره اوایل رو ۵مگ بود
ما بریم از ۳g همراه اول استفاده کنیم بهتره حداقل ماله اون پایدارتره
دوستان ارزانترین گوشی 4G ساپورت چی گوشیه ؟
به mobile.ir مراجعه کنید
راستش من xperia sp خریدم
از همه نظر به نظرم خوبه
حدودا 650
+
تو انجمن مشاوره خرید گوشی تاپیک بزن دوستان راهنمایی می کنن
دوستان کسی از روال کاری تعویض سیم کارت به usim اطلاعی داره ؟ روندش چجوریه مدارک چی می خواد و ...
فقط کارت ملی می خواد و پرکردن مدارک و اثر انگشت
من حتی سیم کارت هم باهام نبود. شماره رو بهشون دادم، سیم قبلی رو سوزوند و یه یوسیم داد. 10 دقیقه بعد هم فعال بود
توی آیفون این قابلیت وجود داره که همه سرورا به ترتیب فاصله موجود هستن ولی دستی باید بشینی پیدا کنی اما توی آندروید نه فقط فاصله های نزدیک هستند
سلام هم محلمنطقه مارو تا آخر سال پوشش میدن .. چون پوشش تهران 50 % هستش فعلا ، که تا آخر سال گفتن کل مراکز استان ها 100 % میشه.در حال حاظر کن و شهران از بالا و تا بلوار تعاون از پایین تحت پوشش کامل بوده تست کردم.
s سلام دوست عزیز ببخشید شما مدل آیفونت چیه؟ چون من آیفون 5 مدل A1428 دارم ولی متاسفانه از 4G #ajdfhkd kld;ki nv w,vjd ;i j, shdj hdvhksg cni #ajdfhkd ld;ki :(((((
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)