کابل فشار قوی؟
اصلا سیم تلفن نباید از مسیر سیم برق معمولی رد بشه من مسیرشو عوض کردم به خاطر همین.آره این که خیلی تاثیر داره
کابل فشار قوی؟
اصلا سیم تلفن نباید از مسیر سیم برق معمولی رد بشه من مسیرشو عوض کردم به خاطر همین.آره این که خیلی تاثیر داره
کلا سیم تلفنو جاشو 2 متر از برق دور کردم ولی باز متاسفانه همونه و تغییری نکرد.
این پستو بخون به ترتیب برو جلو.
در نهایت اگه نتیجه نگرفی راه حل همونی هست که دوستمون گفت، شکایت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول به بازرسی شکایت کن بگو که نویز داره وقتی اومدن خونت کاهش سرعت بهشون بگو.
اگه خوب نشد سازمانرادیویی شکایت عدم پشتیبانی
من وقتی خودم بهشون زنگ میزنم به بازرسی نامه میزنم میگم پهنای باند خطم رو پایین بیارن نویزم پایین بیاد میگن زنگ بزنین به این شماره تا با استان هماهنگ بشه تا پهنای باند خطتون کاهش بدیم خودشون نمیتونن.
من آسیاتک داشتم تا زنگ میزدی پهنای باند خطت رو هم میوردن پایین هم میبردن بالا کمتر از 1 دقیقه
اون شماره که زنگ میزدین چی هست؟همون بازرسی هست؟
من تو شهر خودم زنگ میزدم.ولی نامه بدی چون کتبی هست پیگیری میکنن الان نامه بدی شاید فردا بهت زنگ بزنن.فقط تا میتونی زیرابشونو بزن
خیلی ممنون
واقعا اینقدر پیگیر هستن؟!دستشون درد نکنه واقعا
فعلا نامه رو بده سریع میان خونت فقط شکایت کن.اول بازرسی بعد سازمان رادیویی
الان آخرین قند بشکونی که کار کنه چی هست ؟ کی نرو الان کار میکنه ولی هر 30 ثانیه قطع میشه !!
در حال حاضر فی جدید که بوجد اومده دیگه هیچ کدوم از روش های قبلی مثل کر...یو س...ا.کس جواب نمیده و الان دوتا سرویس جایگزین شده یکی اس..پ..ر.وکسی که تجاری نشده و باید خودتون رو سرور شخصی یا رایگان راه بندازید یکی دیگه +t..un..ne..l هستش که تجاری شده و اکانتش در حال حاضر خیلی جاها میفروشن تو گوگل سرچ کنید از یه جا خرید کنید(البته اسم اصلی این برنامه چیزی دیگست که فروشندگان با وجدان برای اینکه فقط خودشون سود کنن و کسی نتونه راه بندازه اسمش عوض کردن) ولی خب یک نفر با وجدان اومد لو داد
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)