ببین بردن توی مسابقه شنا ساده است فقط کافیه سوت رو که زدند از فرمول زیر رو رعایت کنی
آدمک بالا سرت : قرمز - زرد -قرمز - زرد- سبز - قرمز
اگه نتونستی با این یکی امتحان کن
قرمز -سبز- زرد - سبز -زرد -سبز - قرمز![]()
ببین بردن توی مسابقه شنا ساده است فقط کافیه سوت رو که زدند از فرمول زیر رو رعایت کنی
آدمک بالا سرت : قرمز - زرد -قرمز - زرد- سبز - قرمز
اگه نتونستی با این یکی امتحان کن
قرمز -سبز- زرد - سبز -زرد -سبز - قرمز![]()
Last edited by kasrasimon; 21-02-2013 at 08:29.
زیادم سخت نیست.....تند تند ضریدر بزن....دیدی داری خسته می شی مثلثو بزن...فقط اگه ضربدرو تند تند بزنی حله...یه چندبار بری یاد می گیری...خیلی آسونه....
نه هنوز نسخه برای pc نیومدهآقا نسخه pc داره این بازی؟
آره داداش داره می تونی از لینک زیر دانلود بکنی
د [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
سلام دوستان عزیز روزایه تولد همه اهالی دهکده رو با مکان هایی که اون روز هستند و میشه پیداشون کرد رو براتون نوشتم
روز اسم مکان Spring 2 Louis Gotz House Spring 4 Bold Harvest Sprite House Spring 11 Sabiara Blacksmith Spring 15 Staid Harvest Sprite House Spring 16 Elli Clinic/Elli House Spring 17 Barley Yodel Farm Spring 19 Lillia Poultry Farm Spring 20 Elli Only if yours is Sp16 Spring 26 Aqua Harvest Sprite House Spring 29 Greg Beach Spring 30 Sasha Supermarket Summer 3 Popuri Poultry Farm Summer 4 Harris Inn/Gotz House Summer 6 Cliff Winery(yr2), Ch(yr1) Summer 10 Popuri If you bday is Su 3 Summer 11 Basil His House Summer 16 Timid Harvest Sprite House Summer 17 Ann Inn/Spring Summer 22 Kai Beach/Inn Summer 22 Ann If your bday is Su17 Summer 25 Mayor His House Summer 29 Zack When he comes Fall 2 Gotz Gotz House Fall 5 Stu Church or House
Fall 10 Hoggy Harvest Sprite House Fall 11 Manna Winery Fall 14 Chef Harvest Sprtie House Fall 15 Karen Supermarket Fall 17 Doctor Clinic/mountain Fall 20 Carter Chruch Fall 23 Anna Her House Fall 23 Karen If your bday is Fl 15 Fall 27 Rick Poultry Farm Winter 2 Kano Mayor House Winter 6 Gray Blacksmith Winter 11 Doug Inn Winter 13 Ellen Her House Winter 15 Duke Winery Winter 19 Won Inn Winter 20 Mary Library Winter 22 Nappy Harvest Sprite House Winter 25 Mary If your bday is wi 20 Winter 26 May Yodel Farm Winter 29 Jeff Supermarket By: Arash-30r7
Last edited by Arash-30r7; 22-02-2013 at 19:56.
داداش نمی دونم اینو از کجا کپی کردی ولی حداقلش خودم می دونم که بعضی هاش اشتباهه چون من 29 بهار داشتم دنبال ماهیگیره می گشتم کل دهکده رو زیرو رو کردم پیداش نکردم
من سال اول ماهیگیر رو توی روز تولدش پیداش کردم دم ساحل و هدیه تولد هم بهش دادم، سالهای بعدی فکر میکنم نمیشه دیگه. یا اینقدر سالها بچرخه تا روز 29 با روزی که ماهیگیر میاد یکی بشه.
نه بابا راست میگی ؟ پس فقط سال اول میشه گیرش آورد ؟
سلام من یه نرم افزار به اسم Mirillis.Action.v1.13.0.0 گیر آوردم برای ضبط بازی ولی درست کار نمی کنه بازی در میاره از صفحه دسکتاب فیلمبرداری می کنه ها ولی گزینه گیم که همون دسته هست کار نمی کنه هزار جور کرک و شماره سریال زدم جواب نداد تقریبا یه چیزی تو مایه های 1.62 گیگ تو اینترنت این ور و انور رفتم ورژن های مختلفش رو دانلود کردم فایده نداشت کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)