تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 699 از 1185 اولاول ... 199599649689695696697698699700701702703709749799 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,981 به 6,990 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

هر منطقه ای ممکنه از یه گروه بیشتر خوشش بیاد بنابر آب و هوا و یا سبک زندگی.مثلا طرفای جنوب که هوا گرم تره ارینتال بیشتر میپسندن ولی اینورا وودی بیشتر میپسندن.

یه سری رایحه ها هستن تو یه منتطقه ای بهتر جواب میده.مثل غذا میمونه دیگه.مثلا ما اهوازیا اغلب عاشق خورشت بامیه هستیم ولی خب بری جای دیگه ممکنه بدشون هم بیاد .حالا ممکنه بلد نباشن درستش کنن و شاید از ل

زجیش خوششون نیاد.

حالا چند ساله اراکیا و تهرانیا هم دست به ابتکار زدن و برای خودشون متد میدن و بامیه رو تو خورشت و غیره میندازه که بسیار مزخرف میشه از نظر من .ولی خب خودشون اینجور بیشتر دوست دارن.بامیه همونه ولی نوع ترکیب

کردنشون فرق داره.

من خودم اصلا برام مهم نیست که بگم فلان ادکلن یا فلان گروه بیشترین طرفدار رو داره.هر چی خودم خوشم بیاد بهترینه.ولی به نظر و سلیقه دیگران احترام میزارم و ممکنه یه زمان سلیقه من و اونا همسو بشه.
    Last edited by cyber861; 17-07-2012 at 13:53.

2. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان اگر تمایل داشته باشید میتونیم برای همین تاپیک هم نظرسنجی های گوناگونی بگذاریم ( مانند همین رایحه ها و گروه بویایی و برندها و ... ) ، دست به دامن اجنبی نشیم

به هرحال اگر تمایلی و درخواستی برای گذاشتن نظرسنجی در این تاپیک باشه با کمال میل در خدمت دوستان هستیم .

4. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بابا بیخیال این دو نوع رایحه بشین !
    خیلی تخصصیه

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

هر منطقه ای ممکنه از یه گروه بیشتر خوشش بیاد بنابر آب و هوا و یا سبک زندگی.مثلا طرفای جنوب که هوا گرم تره ارینتال بیشتر میپسندن ولی اینورا وودی بیشتر میپسندن.

یه سری رایحه ها هستن تو یه منتطقه ای بهتر جواب میده.مثل غذا میمونه دیگه.مثلا ما اهوازیا اغلب عاشق خورشت بامیه هستیم ولی خب بری جای دیگه ممکنه بدشون هم بیاد .حالا ممکنه بلد نباشن درستش کنن و شاید از ل

زجیش خوششون نیاد.

حالا چند ساله اراکیا و تهرانیا هم دست به ابتکار زدن و برای خودشون متد میدن و بامیه رو تو خورشت و غیره میندازه که بسیار مزخرف میشه از نظر من .ولی خب خودشون اینجور بیشتر دوست دارن.بامیه همونه ولی نوع ترکیب

کردنشون فرق داره.

من خودم اصلا برام مهم نیست که بگم فلان ادکلن یا فلان گروه بیشترین طرفدار رو داره.هر چی خودم خوشم بیاد بهترینه.ولی به نظر و سلیقه دیگران احترام میزارم و ممکنه یه زمان سلیقه من و اونا همسو بشه.
    علی جان حالا خورش بامیه دوست داری یا نه
    خوب جدای اینها بایستی به فصل و درجه هوا هم توجه کرد خوب اگه من بیام یه بوی گرم و تو گرمای 40 درجه بزنم خودم فکر میکنم 10 درجه دیگه به گرمیه هوا اضافه شده...!!!

7. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان اگر تمایل داشته باشید میتونیم برای همین تاپیک هم نظرسنجی های گوناگونی بگذاریم ( مانند همین رایحه ها و گروه بویایی و برندها و ... ) ، دست به دامن اجنبی نشیم

به هرحال اگر تمایلی و درخواستی برای گذاشتن نظرسنجی در این تاپیک باشه با کمال میل در خدمت دوستان هستیم .
    از توجه شما به این موضوع ممنون و کاری بس پسندیده هست

فقط یک مورد هست که تعداد اعضایی که با این گروه روایح آشنایی داشته باشند محدود به همین تاپیک هست و البته تعدادی دیگر

من هم به این دلیل اونجا چنین نظر سنجی قرار دادم که اعضای اونجا از تمام نقاط جهان هستند و با سلیقه های گوناگون و البته چندین سال هست که این حرفه رو به صورت تخصصی دنبال میکنند درست مثل اعضای این تاپیک

وگرنه ما هم چندان دل خوشی نداریم که از سایت های اجنبی استفاده کنیم و خوب این سایت و چندتای دیگر یک جور مرجع تو دنیا حساب میشن.

به هر حال ممنون از حسن نظرتون
    Last edited by f.t.g; 17-07-2012 at 15:15.

9. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

علی جان حالا خورش بامیه دوست داری یا نه
    خوب جدای اینها بایستی به فصل و درجه هوا هم توجه کرد خوب اگه من بیام یه بوی گرم و تو گرمای 40 درجه بزنم خودم فکر میکنم 10 درجه دیگه به گرمیه هوا اضافه شده...!!!
    مگه عطر تابستانه شرقی نداریم!؟
    Last edited by f.t.g; 17-07-2012 at 15:16.

11. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

مگه عطر تابستانه شرقی نداریم!؟
    منظورم 100% بوی گرم بودش اما خودم جوان استفاده میکنم حس ترش و فرش و تازگی رو میده.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان کسی میتونه به من یک عطر زنونه خوب و با پخش بوی مناسب درحدود قیمت 80معرفی کنه؟
    راستی من بوی بربری بیت رو خیلی دوست میدارم

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من آمتیس از لالیک / silk way از تد لاپیدوس و آپریشن اسکای از امانوئل اونگارو / I love love از موسکینو , azzaro now و twin رو پیشنهاد میکنم تست کنی. البته اینا بیشتر برای خانمهای جوان مناسبه .

15. این کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من آمتیس از لالیک / silk way از تد لاپیدوس و آپریشن اسکای از امانوئل اونگارو / I love love از موسکینو , azzaro now و twin رو پیشنهاد میکنم تست کنی. البته اینا بیشتر برای خانمهای جوان مناسبه .
    پیشنهادهای خوبی بنظر میرسن البته اکثرشون رو نمیشناسم از سرچی که زدم این حرفو میزنم
    حالا باید از نزدیک تست کنم ممنونم از شما دوست عزیز
    راستی یک سوالی هم دارم
    chopard wishبنفش رنگ
    و BLV notte
    بدرد تابستون میخورن؟ جفتشون نوشته خنک اما بعد نوشتن توی سایتها که اون اولی برای فصل زمستون خوبه!! تعجب کردم گفتم دوستانی که تست کردن نظرشون چیه؟
    من به شخصه نظر افراد رو به این سایتهای مختلف ترجیح میدم چون بنظرم به واقعیت نزدیکتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •