تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 699 از 4105 اولاول ... 19959964968969569669769869970070170270370974979911991699 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,981 به 6,990 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان لطف می کنن راهنمایی کنن؟ اگه واکسنا لازمه برم فردا بزنم.
    یه برگه روی دفترچه من بود که نوشته برای اعزام،معافیت کفالت و پزشکی نیاز هست که واکسنها رو بزنین.پس شما هم اگه کارتون جزو این سه دسته هست باید واکسن بزنین.

اون برگ شماره ۹ رو هم بهتره از نظام وظیفه بپرسین.

2. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

پسفردا امتحانا تموم می شه انشالا شنبه میرم برای درخواست معافیت.
    فقط دو تا سوال:
    - این برگه واکسیناسیونو، واقعا باید برم بزنم یا منی که فقط برای معافیت می خوام می تونم اون "تلقیح نموده ام" رو امضا کنمو حله؟
    - اون استشهاد نمی دونم چی چی که 3 تا جای امضا برای بستگان داره رو باید چی کارش کرد؟
    راستش من که نمیدونم داستانش چیه. بذار بچه هایی که معافیت گرفتن جوابب بدن.

شما میگی الان دو سال شده و بهت گیر ندادن.اونا دلیلی ندارند که بخواند بیان ببینن کی اومده سربازی یا کی غیبت داره.
    سیاستشون اینه که بالاخره گذر پوست به دباغ خونه میفته.
    شما بخوای بری دانشگاه باید وضعیت سربازیت مشخص بشه.بخوای بری جایی که باید برات بیمه بگیرن نیاز به وضعیت نظام وظیفه داری،خرید ملک و املاک،خروج از کشور و ... هزار جور از همین دنگ و فنگها نیاز به معلوم شدن وضعیت نظام وظیفه داره.
    البته میتونین هم خودتون رو ایزوله کنین و کلا دور و بر این کارا نرین که اونموقع میتونین بیخیال سربازی هم بشین
    البته نقل قول میکنم واسه اون دوستمون و شما.
    درسته بهرحال شما یه روز گرفتار میشین. واسه نداشتن پایان خدمت . خرید خونه ماشین وام و کار و سفر خارج از کشور. بهرحال واسه هرکسی پیش میاد. حتی اونی که توی روستا زندگی میکنه . حداقل یه خونه یا ماشین که میخواد بخره!
    مجازات کسانی که غیبت کردن دیگه قابل بخشش نیست. یه دوره بود که ارتش کسانی که غیبت کرده بودن و ن3 ماه سنوات داشتن بخشدن ولی الان دیگه بخششی در کار نیست. هرچی زودتر بری و زودتر تمومش کنین به نفعتونه .الان پسر دایی منم داره اشتباه میکنه
    6 ماه خدمت کرده داره معافیت تحصیلی میگیره واسه کارشناسی ( کاردانی داشت ) میگم بابا خدمته رو تموم کن بعد هر قلطی میخواد بکن. ولی گوش نکرد.
    اشتباه نکنین. زود تمومش کنین که شرش کوتاه بشه!
    نظر منه البته!

4. 7 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

درسته بهرحال شما یه روز گرفتار میشین. واسه نداشتن پایان خدمت . خرید خونه ماشین وام و کار و سفر خارج از کشور. بهرحال واسه هرکسی پیش میاد. حتی اونی که توی روستا زندگی میکنه . حداقل یه خونه یا ماشین که میخواد بخره!
    ضمن تایید حرفهای شما فقط یک نکته اشاره کنم که خدمات دفاتر اسنادرسمی(سند ملک و خرید خانه و..) دیگه نیازی به پایان یا معافیت خدمت نداره! این قانون حدود ۲و۳هفته پیش اجرایی شد.

6. 4 کاربر از arian-sr599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ضمن تایید حرفهای شما فقط یک نکته اشاره کنم که خدمات دفاتر اسنادرسمی(سند ملک و خرید خانه و..) دیگه نیازی به پایان یا معافیت خدمت نداره! این قانون حدود ۲و۳هفته پیش اجرایی شد.
    درسته. خودم خبرش رو توی روزنامه خوندم ولی یه هفته بعدش تکذیب شد. الان هرکسی خونه و ماشین بخواد بخره یا وام بگیره وغیره با توجه به سوابق خدمتیش کارش رو راه میندازن! چون واسه اون بنگاه دار و اون بانک مشکل پیش میاد اگه واسه کسی که غایب بوده از خدمت خدمات دولتی رو ارائه داده.
    آخرین قانونی که واسه سربازی اومد همون 24 ماه شدن از سال 92 و حذف معافیت کفالت پدر 59 سال تمام و لاغری و فلان و فلان بود!
    سختگیر تر شدن.
    واسه غایبین غیر موجه دیگه مثل قبل نیست که چه یک سال چه ده سال ، 3 ماه اضافه خدمت بخورین. بین 6 ماه تا یک سال 3 ماه ؛بیشترش 6 ماه و بعد از 2 یا 5 سال غیبت یک سال اضافه خدمت میخوری( البته بستگی داره )
    واسه فراری ها از سربازی ( غییبت حین خدمت ) دیگه بخششی در کار نیست قبلا واسه کسانی که کمتراز 25 روز غیبت داشتن دادگاه قضایی یکم بهشون تخفیف میداد.الان نه دیگه!

من با اینکه الان 13 ماهه که دارم خدمت میکنم ولی هنوز میگم کاشکی زودتر دفترچه رو پست میکردم ( من برج 4 واکسن زدم ولی خودم رو تا برج 10 علاف کردم بعد دفترچه فرستادم که برج 11 اعزامم شد )

8. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت EHSAN 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض خدمت در سپاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
    کسی خبر داره که سپاه برای 1/2 پذیرش داره یا نه؟( سپاه کرمانشاه منظورمه)
    اصولا پذیرش سپاه بیشتر در چه ماههاییه؟

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

سلام
    می خواستم ببینم کسی می دونه که برای گرفتن امریه چه مراحلی رو باید طی کرد و شرایطش چیه؟ امیدوارم کسی جوابم رو بده ؟
    من تا چند وقت دیگه درسم تموم می شه (لیسانس) می خوام ببینم برای گرفتن امریه چه باید کرد؟ باید حتما مدرک فارغ التحصیلی رو بگیرم یا الانم میشه برم دنبالش/؟ (15روز دیگه مدرکمو میگیرم)اگر کسی تجربه داره کمک کنه! ممنون

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

درسته. خودم خبرش رو توی روزنامه خوندم ولی یه هفته بعدش تکذیب شد. الان هرکسی خونه و ماشین بخواد بخره یا وام بگیره وغیره با توجه به سوابق خدمتیش کارش رو راه میندازن! چون واسه اون بنگاه دار و اون بانک مشکل پیش میاد اگه واسه کسی که غایب بوده از خدمت خدمات دولتی رو ارائه داده.

نه دوست عزیز
    قانونش ابلاغ شده و اصلا کسی قدرت تکذیب قانون رو نداره. شغل خودم همین هست.موضوع هم آسان گیری برای مشمول نیست/ داستان اینه که دفاتر اسنادرسمی برای این قضیه به مشکلات و زحمتهایی افتاده بودند که برای راحت شدن و حل شدن این مشکل این تصمیم گرفته شد و اجرایی هست.
    اما برای استخدام، وام بانکی و.. هنوز نیاز به کارت خدمت هست اما خریده خونه و امثالش نیازی دیگه نداره

نقل و انتقال بدون کارت پایان خدمت امکان‌پذیر شد

اجتماعی > نهادها - رئیس کانون سردفتران و دفتریاران گفت: به موجب قانون «اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی» که در جلسه علنی یکشنبه مورخ بیست و دوم آبان ماه 90 مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در تاریخ دوم آذر 90 به تایید شورای نگهبان رسید، بند «و» ماده 10 حذف شد و براین اساس از این پس هرگونه نقل و انتقال در دفاتر اسناد رسمی، نیاز به کارت پایان خدمت ندارد.
    محمدرضا دشتی اردکانی در نشست خبری روز شنبه‌خود با اصحاب رسانه با اشاره به ماده 10 قانون خدمت وظیفه عمومی افزود: بند «و» این ماده پیش از این مقرر می‌داشت ثبت هرگونه نقل و انتقال غیرقهری اموال به‌طور مستقیم و غیرمستقیم در دفاتر اسناد رسمی نیاز به بررسی وضعیت مشمول دارد.

او تصریح کرد: بنابراین افراد ذکور که به سن قانونی18 سال تمام رسیده باشند می‌توانند بدون کارت پایان خدمت وظیفه عمومی نسبت به جابه‌جایی، نقل و انتقال و تنظیم هرگونه سند رسمی در دفاتر اسناد رسمی اقدام کنند.

دوستان به قانون جدید خدمت وظیفه مراجعه کنید و در ماده۷ ببینید که تصریح کرده بند((و)) حذف شد! یعنی دیگه نیازی نیست به دفاتر اسنادرسمی ارایه کنید
    لینک قانون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by arian-sr599; 26-01-2012 at 11:29.

12. این کاربر از arian-sr599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوستان چند تا سوال دارم :
    1- آیا خدمت الان چند ماهه شده؟24 ماهه است یا 18 ماه؟
    2-اگه 24 ماهه شده من بیچاره که قبلا 4 ماه رفتم و الان باید بعد دانشگا ه برم چه خالکی تو ... بریزم!؟
    3- قانون معافیت 3 برادری هست هنوز یا نه؟
    4-واسه قانون 3 برادر باید من پسر سوم چند ماه خدمت کنم تا برادر کوچیکم سریع دفترچه بفرسته و دنبال معافیت باشه؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان چند تا سوال دارم :
    1- آیا خدمت الان چند ماهه شده؟24 ماهه است یا 18 ماه؟
    2-اگه 24 ماهه شده من بیچاره که قبلا 4 ماه رفتم و الان باید بعد دانشگا ه برم چه خالکی تو ... بریزم!؟
    3- قانون معافیت 3 برادری هست هنوز یا نه؟
    4-واسه قانون 3 برادر باید من پسر سوم چند ماه خدمت کنم تا برادر کوچیکم سریع دفترچه بفرسته و دنبال معافیت باشه؟
    مرسی
    خدمت تا پایان۱۳۹۱بیست و چهار ماهه نخواهد شد.
    درضمن طبق قاعده عطف به ما سبق نشدن قوانین، هر وقتی بشه۲۴ماه فقط درمورد کسانی میشه که هنوز نرفتن خدمت. پس کسی که الان تا قبل از اجرای ۲۴ماهه شدن به خدمت میره همون۱۸ماه میره.
    کلاً این نکته رو بخاطر بسپارید.وقتی قانون تغییر میکنه ۲حالت داره:
    ۱-قانون جدید به نفع هست. مثلاً اعلام بشه که خدمت۱۲ماه شده.
    ۲-قانون جدید به ضرر هست. مثلاً اعلام شده که۲۴ماه شده(مثل الان)

درحالت اول قانون جدید به گذشته تسری پیدا می کنه اما در حالت دوم نمی کنه و عطف به ما سبق نمیشه.
    پس کسی که الان سرباز هست اگر خدمت کمتر شه شاملش میشه اما بیشتر شه نمیشه و فقط شامل سربازای جدیدی میشه که از تاریخ اجرای اون اعزام میشن.

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

برای اینکه ریسکش کم شه 20 ام به بعد بده چون اگه الان بدی احتمال 80% اول اسفند میری! خلاصه اگه وقت داری توی اسفند بده که اردیبهشت بیفتی...

وقت ندارم متاسفانه
    معافیت تحصیلیم 20 بهمن تموم میشه
    چند روز قبل بفرستم که اضافه نخورم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •