به من هم همین رو گفت
به من هم همین رو گفت
برای گرفتن سرعت بالای 128 از صبا چه کار باید کرد؟
این صبانتم خودشو مسخره کرده شاتل و پارس آنلاین تا 1 مگ هم بدون سند و مدرک و اعلام نخبگی ! به کاربرا میدن
انگار مال من درست شد، امشب استثنائا دارم زیاد دانلود میکنم.
تورنت حدود 200 ـه.
گوش شیتون کر، چند ساعتی سرعت بالا بود ... یعنی از ساعت 1 تا 3 سرعت خوب بود، بعدش به روال 10 کیلوبایت برگشت
یه ispخیلی باید بی ش*ر*ف باشه که از بقیه گرونتر باشه بعد الان سرعت دانلودش 15 کیلو باشه
کصصصصصصصصصصصصصصصااااااااا اااااااااااااافطططططططططط ططططططططططططططط
دیشب قطع نشد سر ساعت 1، سرعت بالا بود. اگر قطع کنید یا قطع بشه، میره زیر 15-16، گاهی هم خیلی سخت وصل میشه.
سلام به همه دوستان
من شیراز هستم و از زمان یکی شدن یوزر پسورد سرعت شبانه من هم افت شدیدی داشته ولی روزانه تغییری نکرده توی روز سرعتم به 700 یا 750 میرسه ولی شبانه 30 فیکسه .شیراز شبانه از 2 شروع میشه تا 7 .
دوست عزیز
em0lovelyb0y
لطف کن یه بار بعد از ساعت 1 کانکت شو و اونوقت عکس بزار تنها دلیل اینکه شما سرعت شبانت خوبه اینه که قبل از 1 کانکت میشی و نمیدونم به چه دلیلی دیس نمیشی چون اکثرا سر ساعت شبانه اتومات همه دیس میشن و دوباره که کانکت میشن سرعت به شدت افت میکنه اگه این کارو کردی و سرعتت تغییر نکرد اونوقت حرفت درسته . حتما اینکارو انجام بده و عکسشو بزار
سلامسلام ببخشید میشه بگید من کی پز اینترنتم رو دادم یا ادعایی کردم که حرف منو نقل قول زدید؟![]()
سوتفاهم شده برات عزیزم من حرف شما رو نقل قول گرفتم ولی روی سخنم جای دیگه بود شما گفتی همه سرعتشون پایینه جز این کاربر منم صحبتام در خطاب به ایشون و عملش بود.
اگه برداشت منفی شما باعث شد داشته باشه حرفم در مورد شما من عذر میخوام .
اینم وضعیت سرعت ما درست 1 روز بعد از تمدید قرارداد(اصفهان)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)