تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 699 از 1049 اولاول ... 199599649689695696697698699700701702703709749799 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,981 به 6,990 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مدل 353 را به قیمت 84 دیروز گرفتم
    به دلیل نداشتن آنتن هوایی نتونستم شبکه های تلویزیونی رو دریافت کنم
    دو فیلم رو باهاش تست کردم یک فیلم 480p یک گیگی بود بافرمت صوتی aac که به همراه صدا پخش کرد
    و یک فیلم 2.5 گیگی m720p با فرمت صوتی ac3 بود که بی صدا اجرا شد
    عملکرد کنترلش در حد مطلوبیه
    نرم افزارش اینترفیس و امکانات خوبی داره
    فونت زیرنویسش در حالت درشت هم ریز نمایش داده میشه (40 اینچ)
    فیلمها را هم خیلی سریع و روان اجرا میکرد
    در کل دستگاه مناسبی هست ولی این عدم ساپورت فرمتهای معمولی که در فیلمها استفاده میشه نقطه ضعف بزرگیه
    اینکه یک دستگاه فیلمهای فول اچ دی را پشتیبانی بکنه ولی فرمتهای صوتی DTS و AC3 که فرمت صوتی معمول این فیلمها هست را خیر!
    فرهاد جان با نظرت در مورد 353 موافقم. این مدل یکی از کاملترین و بهترین گیرنده های بازار هست . ضمن اینکه آپدیت گیرنده های xvision خوب و سریع ارائه میشه .
    در مورد DTS و AC3 هم میونی اونارو convert کنی و استفاده کنی .

2. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

فرهاد جان با نظرت در مورد 353 موافقم. این مدل یکی از کاملترین و بهترین گیرنده های بازار هست . ضمن اینکه آپدیت گیرنده های xvision خوب و سریع ارائه میشه .
    در مورد DTS و AC3 هم میونی اونارو convert کنی و استفاده کنی .
    کانورت صدای یه فیلم چند دقیقه طول می کشه؟؟ با چه نرم افزاری سریع تر انجام می شه؟؟

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا هر چی می خواید بخرید دلار شد 2500

در روز دیگه مجبور می شید رادیو لامپی پدر بزرگ و تلویزیون CRT مال 20 سال پیشتون رو استفاده کنید. واقعاً باید برای این مملکت گریه کرد.

5. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان اگر كسي خواست آمپ و سابش رو ارتقاء بده من دست دومش رو خريدارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

با تشکر از آقای رایان
    منظور10300000r =rx471 یا 6800000r=rx371 با چه باندی nsf150 یا ns50 ( با مبلغ ( 6000000 ریال ) چون دارم تلفنی خرید میکنم و به صداشون گوش ندادم می خواستم بیشتر و کاملتر راهنمایی کنید همانطور که گفتم بیشتر کیفیت بخش صدا و تفکیک برام اهمیت داره تا بلندی صدا قیمت دو ست به ترتیب با باند یکی 16000000 ریال و 12800000 ریال می باشد که الیته پلیر و ساب و سایر باند هارو هم باید تهیه کنم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کانورت صدای یه فیلم چند دقیقه طول می کشه؟؟ با چه نرم افزاری سریع تر انجام می شه؟؟
    من هم فیلم DTS زیاد دارم.
    یک بار خواستم امتحان کنم و فقط صدا را کانورت کنم و به این ترتیب عمل کردم.
    اول از همه با استفاده از MKVToolnix فایل صدا را از فیلم استخراج کردم.
    بعدش با برنامه freemake audio converter فایل صدا را از DTS به AAC تبدیل کردم.

بعد دوباره با MKV Toolnix فایل صدای جدید را با فیلم mux کردم.

ولی دیگه فیلم اصلا اجرا نشد ( در Xvision 333) قبلا پخش میشد ولی صدا نداشت ولی الان کلا میگفت فایل پشتیبانی نمیشود.

یک بار دیگر کل فیلم را با freemake video converter تبدیل کردم و صدا را روی aac گذاشتم.
    بعد از تبدیل فیلم، فیلم پخش شد ولی کیفیت تصویرش هم افت کرده بود.

باز صدای این فیلم جدیده را استخراج کردم و روی تصویر فیلم اصلی گذاشتم و با هم mux کردم، ولی باز هم کلا اجرا نشد.

9. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من هم فیلم DTS زیاد دارم.
    یک بار خواستم امتحان کنم و فقط صدا را کانورت کنم و به این ترتیب عمل کردم.
    اول از همه با استفاده از MKVToolnix فایل صدا را از فیلم استخراج کردم.
    بعدش با برنامه freemake audio converter فایل صدا را از DTS به AAC تبدیل کردم.

بعد دوباره با MKV Toolnix فایل صدای جدید را با فیلم mux کردم.

ولی دیگه فیلم اصلا اجرا نشد ( در Xvision 333) قبلا پخش میشد ولی صدا نداشت ولی الان کلا میگفت فایل پشتیبانی نمیشود.

یک بار دیگر کل فیلم را با freemake video converter تبدیل کردم و صدا را روی aac گذاشتم.
    بعد از تبدیل فیلم، فیلم پخش شد ولی کیفیت تصویرش هم افت کرده بود.

باز صدای این فیلم جدیده را استخراج کردم و روی تصویر فیلم اصلی گذاشتم و با هم mux کردم، ولی باز هم کلا اجرا نشد.
    در تنظیمات برنامه تیک قسمت مشخص شده را فعال کنید

اگر جواب نداد از ورژن 3x برنامه استفاده کنید ولی من تست گرفتن این مورد میکس فایلهای mkv رو با آخرین ورژن برنامه مشکلی نداشت و پخش کرد

بستگی به سرعت سی پی یو سیستم داره برای با یک سی پی یو 2 هسته ایی معمولی تبدیل کردن صدای یک فیلم 100 دقیقه ایی به aac حدود 10 - 14 دقیقه بیشتر طول نمیکشه

--------------

یک نکته رو هم به کسانی که قصد خرید این مدل را (353) دارند بگم که جنسی که تحویل گرفتم را به خاطر پلمپ بودنش زیاد موقع خرید دقت نکردم ولی موقعی که باز کردم پنل جلو و قاب بالایی دستگاه خش های زیادی داشت و مشخص هست که قاب دستگاه نو نیست . به نظر خودم از قاب دستگاه های مرجوعی و غیر قابل تعمیر در برخی از نمونه های آکبندشون استفاده شده
    تنها تذکر هست برای کسانی که این مدل را میخوان تهیه کنن حتی اگر از نمایندگی خرید میکنید و جعبه پلمپ هست حتما باز کنید و به نو بودن قاب دستگاه را هم دقت کنید

11. 2 کاربر از farshad9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر از آقای رایان
    منظور10300000r =rx471 یا 6800000r=rx371 با چه باندی nsf150 یا ns50 ( با مبلغ ( 6000000 ریال ) چون دارم تلفنی خرید میکنم و به صداشون گوش ندادم می خواستم بیشتر و کاملتر راهنمایی کنید همانطور که گفتم بیشتر کیفیت بخش صدا و تفکیک برام اهمیت داره تا بلندی صدا قیمت دو ست به ترتیب با باند یکی 16000000 ریال و 12800000 ریال می باشد که الیته پلیر و ساب و سایر باند هارو هم باید تهیه کنم
    خواهش می کنم.
    اول از همه پیشنهاد می کنم چشم بسته خرید نکنید.هر جوری هست برید و صداش رو بشنوید تا خدای نکرده یوقت پشیمون نشی.
    471 شده یک میلیون؟؟؟؟؟؟
    من صدای ns50 رو نشنیدم ولی nsf150 رو شنیدم.تو مشخصاتشون که ns50 بهتر به نظر می رسه و قدرت بیشتری هم داره البته مقایسه رو کاغذ کار درستی نیست و باید بعد از شنیدن صدا نظر داد.
    راستی شما که اینطوری باید خیلی هزینه کنید.شما یه تخمین کلی از قیمت بزن.ست کامل بندگوها به همراه ساب و آمپ 471.ببین کلا چقدر میشه.سقف بودجه ای رو که می خوای هزینه کنی بگو شاید انتخاب های بهتری هم بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

مرسی از توحه شما
    من قبمت ساب رو نپرسیدم ولی راست میگید دارم بد جوری وسوسه میشم و قیمتو ارتقاء میدم
    راستش من از بودجه 0.9 شروع کردم دارم همینجوری میرم بالا ولی من می خوام شرایطی رو که گفتم داشته باشه ار 1.2 بیشتر نشه .می تونم باند یاماها رو با آمپ پایونیر 521 یا 821 برارم ؟ نمی دونم چرا نمیشه باند ارزون با حجم کوچکتر پیدا کرد ؟گاهی میگم همین 414 یا 717 رو بگیرم خلاص لطفا با تجربه خودتون و شرایط من پیشنهاد بدین مرسی

داره خودمونی میشه se7en_mahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام رایان جان ممنون میشم نظرتون رو در مورد این آمپ بدون خیلی فوریه

Marantz SR5002

از همه لحاظ ارزش خرید داره؟
    Last edited by se7en_mahdi; 10-09-2012 at 19:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •