خوبه ولی من چون حال و حوصله و وقت ندارم و امسال هم باید کنکور بدم و باید تک و توک و دسته پا شکسته بازی کنم اینجوری شروع کردم ولی کار تو هم جالبه در صورت وجود وقت. امیدوارم بهت بچسبه![]()
خوبه ولی من چون حال و حوصله و وقت ندارم و امسال هم باید کنکور بدم و باید تک و توک و دسته پا شکسته بازی کنم اینجوری شروع کردم ولی کار تو هم جالبه در صورت وجود وقت. امیدوارم بهت بچسبه![]()
بچه ها حتما superstar بازی کنین، فقط دروازبان بهتر نمی شن، یه دریبل هایی می زنه که دهنم باز می مونه کار تیمی اش هم بهتر می شه، در ضمن من League Cup بازی می کنم، و کافیه یه بار superstar رو unlock کنین و بازی رو save کنین، دیگه برای اون League ای که شروع کردین unlock می شه (: فقط اگه به Settings اون جا (فقط همون Leagueای که شروع کردین) برگردین می پره از بازی بیرون.
یه چیز دیگه پاس تو عمق تو این بازی رو اعصابمه، اما فهمیدم تو زمین بارونی خیلی بهتره (:
سلام
یه سوال برام پیش اومه !؟
نمیشه مثل سری های قبل توی مستر لیگ یه تیم از اول ساخت (لیاس ، اسم و...) منظورم custom team هستش و حتما باید یه تیم اماده رو انتحاب کنیم !!!!
این نرم افزار یا پچ انلاک رو بزار .
متشکر
این فارسیشه:
اینم اصلشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهشن دوستان اطلاعات درست بدهند...
اون لینک مربوط به فیفا pc است که اصلا قابل ارزیابی نیست و gamespot بصورت رسمی نمره نمیدهد اگه بخش xbox360 یا ps3 رو انتخاب کنید نمره واقعی را متوجه میشوید ...(نسخه pc و کنسولی فیفا فرق دارند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من pes در pc سلطان مطلق است ولی در کنسول ها کمی عقب افتاده از فیفا
اونم به نظر من به خاطر کم کاری 2 سال قبلشه...
خوشبختانه که امسال بازگشت امیدوار کننده ای داشت .
داداش عزیز
شما نسخه امتیازات کارنت و یا همون نسخه نسل قبل فیفا 10 رو گذاشتی نسخه pc یا همون کامپیوتر فیفا کاملا با نسخه کنسول مجزاس و هیچ ربطی بهم ندارن و کاملا مجزا هستن از یک دیگر(گرافیک,گیم پلی و...).
روشن تر توضیح بدم نسخه pc کارنت فیفا با نسخه نکست جن کنسول مثل فرق pes 2010 با pes 2003 هست .!
امتیازات هر دو بازی در gamespot
امتیازات نسخه نکست جن فیفا 2010
امتیازات نسخه نکست جن pes 2010کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخص هست فیفا نکست جن امتیازات بالاتری چه در امتیازات یوزر چه در اورال چه در نقد کننده داره !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر ملاک مقایسه امتیازات باشه نسخه کارنت با کارنت و نسکت جن با نسکت جن هر دو گیم باید باشه pes 2010 نسخه play station 2 رو باید با fifa 10 نسخه pc مقایسه کرد ! چون همنطور که قبل عرض کردم نسخه pc کارنت هست نسخه پلی استیشن 2 pes 2010 هم کارنته .کونامی pes رو برای pc نسکت جن میزنه ولی ea فیفا رو برای pc کارنت می زنه و علاقه ای به عرضه گیم فوتبال نسل امروزی در pc نداره !
امتیازات نسخه کارنت فیفا(pc)
نسخه کارنت pes2010 play station 2 ( هنوز نقد و امتیازدهی نشده.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ami R 940; 28-10-2009 at 14:24.
دوستان من یه مشکلی دارم
تو قسمت League . Cup وقتی لیگ اسپانیا رو بر می دارم، توی بازی زمانی که گلی زده میشه بازی کرش می کنه و بیرون میاد. چند تا فایل exe مختلف رو هم تست کردم ولی باز همین مشکلو داره. کسی احیانا می دونه مشکل از کجاست؟
من زبان فرانسه رو دانلود کردم
و یه دونه فایل به اسم dt00_f داره
دقیقا کپی کردم تو کیت سرور ..وقتی بازی رو پلی میکنم و در قسمت setting میرم هیچ چیزی نیست که من بخوام زبان بازی رو عوض کنم
ساسان جان خیلی ممنون از اطلا عاتت فقط امیدوارم راست باشن.
که خیلی حال داد به من و ضربه اخر رو به
زد.ea شرکت pes2009
وبلاگ من:
----------.blogsky.com
حتما یه سری بهش بزنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)