دوستان سلام
من اگه سرویس 128 اسیاتک بگیرم ایا با سرعت روزانه سرویس 1 مگ فرق میکنه؟؟؟؟ لطفا کمک کنید با تشکر
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
دوستان سلام
من اگه سرویس 128 اسیاتک بگیرم ایا با سرعت روزانه سرویس 1 مگ فرق میکنه؟؟؟؟ لطفا کمک کنید با تشکر
Last edited by kases; 13-10-2012 at 20:50.
سلام دوستان....
من می خوام اینترنت پرسرعت داشته باشم با توجه به اینکه تا 6 ماه دیگه می خوایم خونمونو عوض کنیم و به منطقه دیگه بریم(الان سینماسعدی هستیم)... وایمکس ایرانسل(رو سایتش الان دیدم 75% تخفیف مودم داده ) یا مبین نت یا شاتل یا.....چی پیشنهاد می دید؟
کاربردمم فقط فیس بوک و وبگردی وخیلی کم دانلود اهنگ...
در ضمن خودم می خوام نصب کنم....
Last edited by dordor; 13-10-2012 at 21:53.
بله عزیز جان همون دوستم میگفت با 512 سرعت روزانش به 350 رسیده.
دوستان کسی میدونه صبانت چیجوریاست؟سرعت دانلود شبانه ریگانش چنده؟همینطور در مورد آسیاتک هم اگه کسی چیزی میدونه بگه سرت دانلود شبانش چنده ممنون میشم خیلی زیاد..
صبادغ که اصلا معلوم نیست چه جوریه... ولی میدونم خوب تیست... آسیاتک سرعت دانلود شبانه سرویس 128 30 کیلو هست...
هر چی میخوای بگیری ADSL بگیر....
ما که داشتیم اصلا شبانه قفل میشد... چه برسه به اینکه دانلود کنه... 12/5 به بعد اینترنت نداشتیم.... روزانشم مسخره بودش... خیلی هم دزد هستن... یه با رفتم حضورن یه گیگ بگیرم 6000 هزار تمن ازم گرفت بعد پول منو داد به اون پادوشون گفت برو برای بروبکس بستنی بخر... عجب ادمای بیخودی بودن... بعد هم که اومدم توو استفاده کردم دیدم 2 روز تموم شد... دولا پهنا حساب میکردن... ( مرکز فیاض بخش)
هههههههههههههه چقدر خندیدم.
به خودت بستنی ندادن؟!؟!؟!؟!
سرعت روزانه یکیه
یوتوب و پورتها را خدا ازاد کرد.دی:
سرعت دانلود شبانه بقیه سرویساش چطوره؟مثلاً 2 مگش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)