ممنون از راهنمايي هاتون من 512 دارم سرعت دانلودم متغيره بين 60 تا 64
ممنون از راهنمايي هاتون من 512 دارم سرعت دانلودم متغيره بين 60 تا 64
من سرویس 512 10 گیگ عصر انتقال داده ها دارم شبانه از ساعت 2 تا 8 سرعت دانلدوم بین 100-130 هست رپید و این سایت ها هم همشون کار میکنن
اینو گفتم جواب اون دوستمون که صفحه قبل در مورد این شرکت اشتباه نظر داده بودند
فکر کنم اگه اسمش رو اشتباه نزاریم بهتر باشه نه ؟؟ چون در هر مرکز مخابراتی هر ساختمانی هر خونه ای ممکنه کیفیت یک شرکت متفاوت باشه چون به خیلی از چیزها بجز خود شرکت مربوط میشه کیفیت .
میگم سرعت اینترنت شما هم اومده پایین ؟؟ ماله من فرق نکرده اما صفحه لاگین یاهو نمیشه فقط صفحه لاگین به ایمیل نه مسنجر یا ایندکس سایت . سایت adobe.com هم باز نمیشه . زنگ زدم پشتیبانی گفتن یاهو و ادب مشکل داره و سرعت اینترنت تو کل ایران اومده پایین تا یکی دو روز دیگه هم درست میشه ..
این فجیره نابود شه که بیچاره کرده مارو !
دوست عزیز اگه شما مشکل ندارید دلیل نمیشه همه بدون مشکل باشن منم قصد فرافکنی ندارم چون این اتفاق دقیقا برام اتفاق افتاده و باید اینجا مطرح میکردم تا دوستانی که قصد تهیه سرویس از این شرکت رو دارن اگر به به و چه چه شما رو از سرویس هاش میخونن مشکلات یکی مثل من رو هم بخونن تا با چشم بازتری انتخاب کنن
امروز 5شنبه بعد از 13 روز خلاصه صبح زنگ زدن که اینترنت شما مشکلش حل شده و 8 روز بابت این مشکل 13 روزه به من اینترنت اضافه کردن و متاسفانه من 13 روز با سرعت پایین دایال آپ سر کردم و هر روز زنگ زدم و پیغام دادم و پیگیری کردم تا مشکلم حل شد !!!
دیگه این چند وقته اونقدر از دستشون ناراحت شده بودم که امروز زنگ زدن و بعد کلی معذرت خواهی سرویس من رو وصل کردن
من هیج نظر اشتباهی ندادم دوست عزیز
خوبه حالا همه از وضعیت اینترنت ایران خبر دارن
دوستان شرکتی وجود داره که یک روز از هفته را رایگان بشود دانلود داشت
تهران هستم![]()
با سلام
نه دوست عزيزم
همه ي شركتها يا شبانه دانلود رايگان دارند و يه زماني هم بود كه پنج شنبه و جمعه ها داشتن دانلود رايگان كه الان ديگه نيست
يا هم از مخابرات ميتونيد بگيريد و نامحدود باشه ترافيكتون
ياهو مسنجر و ياهو ميل كلا اختلال داشته چندروزه
و سايت ادوب هم طبيعي هست كه گاهي بالا نياد چون تحريم كرده
موفق باشيد.
اگه وایمکس می خواهید مبین نت شب ها و جمعه ها رایگان ولی شاید یک مدت دیگه که مشتریهاش بیشتر شد حذفش کنه .
براي چي شاهد افت شديد سرعت اينترنت هستم ؟!
چيز پي ان ها هم از كار افتادند !
ياهو مسنجر هم ظاهرا خرابه ...
چه خبر شده باز ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)