![]()
اینا تعداد تعداد و ترتیب تستهاش چهجوریاس؟
![]()
اینا تعداد تعداد و ترتیب تستهاش چهجوریاس؟
بهترین کتاب ژنتیک به نظر من کتاب تخته سیاه آرامفره که متاسفانه ژنتیک جمعیت نداره . ولی تا جایی که شنیدم کتاب ژنتیک رمزینه هردورو داره و کتاب خوبیه. کتاب ژنتیک مهروماه هم کم طرفدار نداره . ولی اگه ژنتیک جمعیت برات مهمه نگاهی به کتاب کلاس ژنتیک رمزینه بنداز اگه خوشت نیومد مهروماه رو بررسی کن![]()
مهر و ماه : مبحثی
نشر الگو : درس به درس
دوستان یه سوال:
کتاب فوت و فن عربی کتاب کاملیه؟ از نظر اموزش و نکات؟
من تازه میخوام عربی رو شروع کنم!
فوت و فن خیلی سبز و عربی به زبان ساده ی مبتکران هر دو رو دارم.
کدوم رو بخونم؟
هر دو کتاب های خوبین اما با توجه به اینکه من تازه میخوام شروع کنم و به دنبال درصد خیلی بالایی هستم!
دوستان بانک تست عربی خیلی سبز هم تو همین هفته احتمالا میاد
Last edited by lmohsen; 05-02-2011 at 01:46.
من وقتي اون روز داشتم درصدامو بررسي ميكردم اينو فهميدم كه هيچ كتابي نميتونه مثل كتاب درسي مفيد باشه!دقيقا از وقتي كه شروع به خوندن كتاب آموزشي كردم حدود 30% از درصدام كم شده؟!؟! دليلشم خيلي سادس اين كتاباي به اصطلاح كمك آموزشي طوري مطلبو ميپيچونن و گره ميزنن كه كلا قاطي ميكني ، اگه تو آزموناي آزمايشي شركت ميكني راحت ميتوني امتحان كني ، يه بار از كتاب كمك اموزشي بخون يه بارم از روي كتاب بخون و همه تمريناتشم حل كن اگه خواستي تستم بزن بعد نتايجو بررسي كن خودت به اصل قضيه پي ميبري!
در ضمن ترازم تو كارنامه جمع بندي 6461 بودش كه به خاطر دو ازمون قبلي كه كم زدم احتمالا اينم كم شده
![]()
سلام...دوستان برای تست شیمی و زیست (سال سوم و پیش) چی پیشنهاد میکنید؟
برای شیمی, مبتکران تعریفشو میکنن...برای زیست کتابی هست که تستهای سه سال رو داشته باشه؟
درود
کتاب تست برای فیزیک پایه می خواستم بگیرم
برای پیش از گاج سفید استفاده می کنم راضی ام
ولی برای پایه موندم کتاب های سازمان سنجش را بگیرم یا گاج را ؟؟؟
کتاب های سنجش آزمون های سال پیش آزاد و سراسری را هم داره ؟؟؟
هدف درصد 70 تو پزشکی آزاد
سلام
کتابهای سنجش تست های آزادو نداره.
اگه میخوای آزاد 70 بزنی همون تستهای 5 سال گذشته رو بزنی کارت راه میفته!!!!!!
گاج سفید کارتو راه میندازه.
البته انرژی اتمی هم فیزیک پایه داره البته سطحش از گاج بالاتره و تستهای تالیفی داره.
وای خدایش هدف خنده داری دارم ها
ولی دیگه با پنچ سال قبل و اینها نمی شه رشته های تاپ دانشگاه آزاد قبول شد
از پیارسال شروع شد دینی و ادبیات رفت رو به پیچیده شدن از قبل
این کنکور هم که زیست اونطور بود
کنکور بعد هم یا هوای شیمی داشته باشید یا فیزیک که می ره رو به مفهومی شدن
البته زیست برای این سخت شد که آقایون ریاضی که ریاضی و فیزیک خوبی دارند با خوندن 5 گذشته زیست و یک دور کتاب نیان راحت بشن پزشک و بروبچ تجربی که ریاضی و فیزیکشون ضعیف هست و زیستشون قوی بمونن
سلام
دوستان برای آموزش ریاضی 3 چی بگیرم؟ریاضی 3 سبز و جامع سبزو دارم ولی از لحاظ آموزشی خوب نیست!
فصلاشم احتمال تابع حد و مشتقه یه کتاب خوب واسه رشته ریاضی نیست که اینا رو خوب توضیح داده باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)