تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 699 از 940 اولاول ... 199599649689695696697698699700701702703709749799 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,981 به 6,990 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من پچ بوندسليگا رو ميخوام!

كجا بايد درخواست بدم؟!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من پچ بوندسليگا رو ميخوام!

كجا بايد درخواست بدم؟!
    بفرما اينم پچ بوندس ليگا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

اقا پچ هست كه شوچنكو و دويد بكهام تو ميلان باشن

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا پچ هست كه شوچنكو و دويد بكهام تو ميلان باشن
    پچ كه هست ولي خيلي كارهاي بهتر از ايني كه گفتي انجام ميده اگه شما صرفا مي خواهيد اين دو توي ميلان باشند دستي اين كار رو انجام بديد با صرفه تره راه صحيح و درست اينه كه بازي رو اپديت كنيد يعني بعد نصب پچ 1.20 يا 1.30 بريد به قسمت Setting و گزينه دالود رو بزنيد تا فايل cv0f دانلود بشه و ترانسفر هاي زمستاني هم اعمال بشه مثلا آرشاوين تو آرسنال و ...اين دو مورد هم كه 100% با اين كار اعمال ميشه البته لازم به ذكر هست كه فايلي كه دانلود ميشه 180 مگ حجمش هست اگه اينترنت پرسرعت نداريد فعلا همون دستي رو قانع باشيد از توي اديت داخل بازي فعلا تغيير بديد بازم من در خدمتم

نوشته شده توسط shahi666
    یک سوال دیگه
    ببخشید از کجا باید فهمید ورژن بازی چنده؟
    چند جا توی این تاپیک دیدم که باید کرک رو با توجه به ورژن بازی بریزی
    بعد این جریان bal اینا چیه ؟
    کجاست این قسمت؟
    میشه توضیح بدید
    شرمنده تازه کاریم
    مرسی
    اگه پچ نصب نكردي ورژن بازي شما 1.00 هست شما بايد پچ رسمي 1.20 يعني يكي مونده به آخري (بهترينش همين هست پچ 1.30 كونامي درست نيست كركش هم درست كار نميكنه) 1.20 رو همراه با پچ 26.8 مگابايتي دانلود ميكني حالش رو مي بريBAL هم همون Become a Legend هست كه فقط يك بازيكن رو تا آخر مديريت ميكني در واقع شما و بازيكن شما كاراكتر اصلي يك بازيكن جوان ميشه كه مي خواد پله هاي ترقي رو طي بكشه نه ببخشيد طي كنه تا پيشرفت كنه و الي آخر
    نوشته شده توسط shahi666
    ببخشید اگر سوالم تکراری هست و در صفحات قبل موجود باشد ولی خداییش حق بدید بهم تعداد صفحات رو ببینید.
    سوالم اینه که آیا کرکی هست تا بشه توی مستر بهت پول بده یا از پولت کم نکنه ، آخه یک کرکی گرفتم از جایی که می گفت از پول توی فصل نقل و انتقلات کم نمی کنه ولی آخر نقل و انتقلات که شد ، دیدم زده یک مبلغی بدهکار و game over شدم.
    لطفا زودتر راهنمایی کنید موندم این وسط و اگر کرکی که درخواست کردم بزارید ممنون میشم.
    بعد سوال دومم اینه که این gourcuff جان واسه کدوم تیمه؟
    ممنون میشم زودتر جواب بدید.
    بازم ممنون.
    در واقع بهش نميگن كرك چيزي كه شما لازم داريد يك ترينر هست ولي تنها ترينري هم كه ساخته شده بود اولا جواب نميداد در ثاني با اومدن ورژن هاي 1.10 و 1.20 و 1.30 براي بازي اصلا اون ترنر اصلا ديگه كار نميكنه تنها راه استفاده از برنامه آرت ماني هست يا شما اين برنامه رو دانلود كنيد يا اگه دوست داشتيد سيو خودتون رو يه جا آپلود كنيد من مقدار پول شما رو به هر عددي كه خواستيد افزايش بدم

6. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

پچ كه هست ولي خيلي كارهاي بهتر از ايني كه گفتي انجام ميده اگه شما صرفا مي خواهيد اين دو توي ميلان باشند دستي اين كار رو انجام بديد با صرفه تره راه صحيح و درست اينه كه بازي رو اپديت كنيد يعني بعد نصب پچ 1.20 يا 1.30 بريد به قسمت setting و گزينه دالود رو بزنيد تا فايل cv0f دانلود بشه و ترانسفر هاي زمستاني هم اعمال بشه مثلا آرشاوين تو آرسنال و ...اين دو مورد هم كه 100% با اين كار اعمال ميشه البته لازم به ذكر هست كه فايلي كه دانلود ميشه 180 مگ حجمش هست اگه اينترنت پرسرعت نداريد فعلا همون دستي رو قانع باشيد از توي اديت داخل بازي فعلا تغيير بديد بازم من در خدمتم

اگه پچ نصب نكردي ورژن بازي شما 1.00 هست شما بايد پچ رسمي 1.20 يعني يكي مونده به آخري (بهترينش همين هست پچ 1.30 كونامي درست نيست كركش هم درست كار نميكنه) 1.20 رو همراه با پچ 26.8 مگابايتي دانلود ميكني حالش رو مي بريbal هم همون become a legend هست كه فقط يك بازيكن رو تا آخر مديريت ميكني در واقع شما و بازيكن شما كاراكتر اصلي يك بازيكن جوان ميشه كه مي خواد پله هاي ترقي رو طي بكشه نه ببخشيد طي كنه تا پيشرفت كنه و الي آخر

در واقع بهش نميگن كرك چيزي كه شما لازم داريد يك ترينر هست ولي تنها ترينري هم كه ساخته شده بود اولا جواب نميداد در ثاني با اومدن ورژن هاي 1.10 و 1.20 و 1.30 براي بازي اصلا اون ترنر اصلا ديگه كار نميكنه تنها راه استفاده از برنامه آرت ماني هست يا شما اين برنامه رو دانلود كنيد يا اگه دوست داشتيد سيو خودتون رو يه جا آپلود كنيد من مقدار پول شما رو به هر عددي كه خواستيد افزايش بدم

اوكي 180مگ دانلود ميكنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

سلام
    krauser جان ایا این فایل اپدیت بازی که قرار بود زیپش کنین تموم شد یا نه ؟
    با تشکر از شما دوست عزیز
    قربانتان

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    krauser جان ایا این فایل اپدیت بازی که قرار بود زیپش کنین تموم شد یا نه ؟
    با تشکر از شما دوست عزیز
    قربانتان
    زيپ كردن 180 مگ كه كاري نداره صحبت آپلود 30 و خورده اي مگ هست كه با سرعت 64 سخته سعي ميكنم امروز آپلود كنم ولي فكر كنم به 5 پارت تقسيم كنم راحت بتونم آپلود كنم اونقت مناسب با پچي ميشه كه ساختم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

14

اگه پچ نصب نكردي ورژن بازي شما 1.00 هست شما بايد پچ رسمي 1.20 يعني يكي مونده به آخري (بهترينش همين هست پچ 1.30 كونامي درست نيست كركش هم درست كار نميكنه) 1.20 رو همراه با پچ 26.8 مگابايتي دانلود ميكني حالش رو مي بريbal هم همون become a legend هست كه فقط يك بازيكن رو تا آخر مديريت ميكني در واقع شما و بازيكن شما كاراكتر اصلي يك بازيكن جوان ميشه كه مي خواد پله هاي ترقي رو طي بكشه نه ببخشيد طي كنه تا پيشرفت كنه و الي آخر

دوست گلم خیلی ممنونم ازت ، فقط یک سوال این پچ 1.20 رو باید از کجا بگیرم و لطف کن اگر آموزشی هست که چیکار باید کرد برام لینک بزار. بعد این پچی که گفتی 26.5 مگابایتی هست یا اون 26.8 مگابایتی یک فایل دیگه هست.
    شرمنده اگر راهنمایی کنی که چیکار کنم خیلی ممنونت میشم.
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تا كمتر از ساعاتي ديگه پست كاملي ميزنم واسه اون هايي كه ميخوان از pes بازي كردن لذت ببرند منتظر باشيد

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز می خواستم بگم من هم میدونم که لباس سوم نمیشود وارد کرد ولی نمیدونم چطوری میشه همون طوری که شما هم گفتید لباس یک تیم را در champions league عوض کرد که مثل لیگ داخلی تیم نباشه ، مثلا برای من هر دو لباس لیورپول تو لیگ انگلستان و champions league یه شکل است و فرقی ندارد . لطفا آموزشش رو برام بگذارید.
    یه سوال دیگه هم داشتم که من برنامه ای که فیس یا لباس یا اسکوربرد یا هر چیز دیگر که خودم ساختم را به فرمت bin تبدیل کنه میخواهم. بسیار ممنونتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •