تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 699 از 1138 اولاول ... 199599649689695696697698699700701702703709749799 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,981 به 6,990 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مسلما با تعميرات سنگين انجام شده بر روي موتور و تغييرات زيادي كه در مقدار كمپرس و مكش و ضرائب تراكم بوجود آمده، نياز موتور به سوخت تغيير كرده و بايد كاربراتور با توجه به اين شرايط جديد تنظيم بشه.
    خوشبختانه تجربه هاي شما در اين مورد خيلي راحت ميتونه كمك خوبي براي اين تنظيم جديد باشه و فكر كنم با يكي دوبار آزمون و خطا براي بدست آوردن بهترين مقدار مصرف با قدرت مناسب و شتاب كافي بدست بياد.
    در مورد ساسات كاربراتور سوال داشتم كه بدونم چطوري ميشه اون رو دوباره راه انداخت؟
    ظاهرا اون كاربراتور ساز اصفهاني ساسات رو از كار انداخته، و چند وقتي هست كه ميبينم موتور در سرماي اول صبح بدون ساسات كار ميكنه ، در حاليكه قبلا اينجور نبود و به راحتي ساسات كار ميداد و با گرم شدن موتور از مدار خارج ميشد.
    تمام لينكها و اهرمهاي كارب كاملا درست كار ميكنه و فيش اتصال برق به مگنت و فنر بي متال و همچنين لوله وكيوم مربوط به ديافراگم ساسات متصل بوده و كار ميده اما ساسات عملا كاري انجام نميده.
    آيا بايد بخش خاصي رو در داخل كارب دوباره تنظيم كنم؟ يا مشكل يه ارتباط مكانيكي و مربوط به اتصالات بيرون از اون هست؟
    متاسفانه توي كليپهاي موجود هم چيزي در اين مورد پيدا نكردم.
    اگر مشكل را پيدا نكردم بايد سراغ همون تعميركار خوبي كه توي اهواز هست برم و يه درس جديد ديگه در مورد كاربراتور ياد بگيرم!

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله واقعا موتور خیلی تغییر کرده و هم فوق الاده ساکت شده!یک فرق دیگری که کرده اینه که استارت موتور به خاطر کمپرس بالاتری که موتور پیدا کرده باید نیروی بیشتری وارد کنه و به همین دلیل با شارژ کم استارت نمیزنه.
    در مورد تنظیمات ساسات من با ازمون و خطا تنظیمات اون رو انجام میدادم.
    همانطور که اطلاع دارید برای تنظیم ساسات نیازی به دستکاری داخل کارب نیست (مگر اینکه سوزن و ژیگلور استاندارد نباشه و در لحظه ای که موتور میخواد در یک صبح سرد روشن بشه بنزین رو خوب نرسونه و ماشین روشن نشه).
    البته سلامت اجزای ساسات هم مهمه و هر کدام مشکل داشته باشه ساسات به خوبی عمل نخواهد کرد(البته ساسات شما که قبلا فعال بوده و بعیده قطعات شما مشکل داشته باشن مگر اینکه قطعات سالم توسط کاربرات ساز به سرقت رفته باشه که با تست اونها میشه فهمید مخصوصا وکیوم )
    تست وکیوم هم به این شکله که یه مکش از موتور رو پشتش می اندازید و اگر جمع شد و جمع هم موند سالمه و گرنه باید تعویض بشه.
    تنها جزیی از ساسات که قابلیت تنظیم ساسات رو به وجود میاره همون قطعه ای هست که داخلش یه فنر وجود داره و برای تنظیم ساسات کارب فقط با اون کار دارید.
    من با ازمون و خطا تنظیم اون رو بدست میاوردم.باید 3 تا پیچ روی اون رو شل کنید و طوری هم شل کنید که با کمی فشار دست بچرخه.
    در واقع شما با چرخوندن قسمت پلاستیکی سوکت خور اون میتونید میزان فشردگی فنر داخلی اون رو تنظیم کنید و این تغییرات مستقیما روی میزان باز و بسته بودن دریچه بالای کارب اثر میزاره.
    وقتی موتور سرده اون فنر منقبض هست و با اولین گاز که قبل از استارت میدید یک زایده توسط همین فنر مارپیچ به پشت دریچه ی گار میاد و اون رو کمی بالا نگه میداره و به همین دلیله که موتور با دور بالا روشن میشه.
    در این حالت وقتی موتور روشن شد مکش هوا پشت وکیوم میاد و وکیوم هم نیرو رو در جهت باز شدن دریچه بالایی و برگردوندن زایده پشت گاز اعمال میکنه ولی چون فنر گاز اون زایده رو به خوبی نگه داشته وکیوم نمیتونه اون رو برگردونه ولی تا جایی که یادمه بعد از روشن شدن موتور دریچه ی بالا توسط وکیوم کاملا باز میشه.
    بعد شما طبیعتا به موتور مهلت میدید تا گرم بشه و وقتی گرم شد با اولین گازی که خودتون به موتور میدید فنر دریچه ی گاز رو خلاص کردید و اون زایده که پشت اون رفته بود و باعث میشد موتور گاز بخوره به عقب برمیگرده و تنظیم فنر مارپیچ باید به گونه ای باشه که وقتی منبسط شد اون زایده رو پشت گاز نکشه و اون رو عقب نگه داره.
    البته در مورد کارکرد اون فنر مارپیچ من یه حدسهای دیگری هم دارم!
    یه فیش به اون فنر متصل میشه که اگر حین کارکرد موتور اون رو بکشید چراغ روغن هم روشن خواهد شد!دقیقا با روشن شدن موتور برق مثبت به فنر اعمال میشه که من هنوز نمیدونم چطور با اینکه اتصال برق به بدنه کارب متصل میشه اتصالی پیش نمیاد؟!
    حالا من فکر میکنم اون فنر هم با گرم شدن موتور منبسط میشه و هم به علت اوت حالت اتصالی مثل یک المنت گرم میشه و منبسط میشه!
    این قضیه رو عرض کردم تا مراتب کارکرد ساسات رو بدونید و بر اساس این بتونید میزان سفتی و شلی اون فنر رو تنظیم کنید.
    البته کاری که کاربرات ساز کرده قطعا خیلی تنظیم اون رو به هم نزده و احتمالا یکی دو میل حرکتش داده تا فنر اون هیچ نیرویی به زایده پشت گاز اعمال نکنه و شما با احتیاط و ارام ارام (در حد تقه های جزیی در حال شل بودن پیچها ی درپوش پلاستیکی اون بهش وارد کنید و وضعیت اون زایده رو ببینید (البته در حر مرحله و با هر تقه که زدید باید یک گاز ارام بدید در حال خاموش بودن موتور) ببینید اون زایده چقدر جلو اومد تا درگیر بشه.
    من فکر میکنم اگه با دقت این کار رو انجام بدید میتونید با چند بار امتحان به تنظیم ایده ال برسید.

Last edited by MJ1970; 01-12-2013 at 22:46.

4. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

براي ساسات چندتا سايت رو چك كردم و تقريبا تنظيمات به همين نحو بود كه توضيح داديد، البته با توجه به نوع كارب كمي تفاوت داشت، اما متاسفانه متوجه شدم كه وكيوم روي كارب كار نميده ، در حاليكه قبل از ارسال به اصفهان سالم بود. ظاهرا با نمونه خراب تعويض شده!!
    فنر مورد نظر هم جابجا شده بود، خوشبختانه اين يكي رو نتونسته بود تعويض بكنه، اما در عكسهايي كه از كارب قبل از فرستادن به اصفهان داشتم، دقيقا مشخص بود كه تنظيم اون تغيير كرده، تنظيم رو به جاي اول برگرداندم، اما فايده اي نداشت، طي چند روز آزمايش رو تكرار كردم ولي نتيجه نداشت.
    به همان مكانيك قبلي مراجعه و در مورد ساسات سوال كردم، گفت اگر وكيوم كار نكنه بخشي از ساسات هم نميتونه كار خودش رو درست انجام بده، و اون نمونه وكيومها هم خيلي كميابه و به راحتي گير نمياد.
    در هر صورت فعلا كارب مشكلي نداره و براي اين قضيه ساسات هم چندان مسئله حادي نيست چون خوزستان زمستان چندان سردي نداره، اما اينكه يك بخش سالم از ماشين بخاطر سودجويي و خيانت يك شبهه تعميركار از كار بيافته، واقعا ناراحت كننده است.
    من تصور ميكنم كارب ماشين شما هم چندان مشكلي نداشته باشه و تنها همان تنظيم دقيق سوزن نسبت به لبه پياله كارب ميتونه بهترين مصرف و شتاب رو بوجود بياره،
    تجربه اي كه توي كاربراتور پيدا كردم دقيقا به من ثابت كرد كه در اين مورد هم اگر سر حوصله كار بكنيم، خودمون بهترين نتيجه را خواهيم گرفت.

6. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عجب پس وکیوم هم سرقت کرده!!!
    ممکنه بشه از وکیوم مشابه دیگری (البته با اعمال تغییرات ) استفاده کرد.
    مثلا وکیومهایی که در پراید کاربراتور هستن یا ...
    اگر نمونه اصلی کارب نوا پیدا بشه بالای 30-40 تومان قیمت داره(احتمالا)

8. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام بر همه دوستان با اجازه همگی بنده تازه عضو شدم میخوام یه شورولت سلبریتی 1989 بخرم خیلی خرج داره اما از نظر موتوری میخوام اطمینان حاصل کنم تو تهران کی میتونه راهنمائی کنه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام بر همه دوستان با اجازه همگی بنده تازه عضو شدم میخوام یه شورولت سلبریتی 1989 بخرم خیلی خرج داره اما از نظر موتوری میخوام اطمینان حاصل کنم تو تهران کی میتونه راهنمائی کنه؟
    میتونید از بدنه و ... عکس بگیرید تا اساتید راهنماییتون کنن.مطمینا ماشینی که اتاق و بدنه ی خوبی نداره ارزش خرید نداره .پس اول اتاق و شاسی باید تایید بشه
    البته فنی این مدل هم سخت تر پیدا میشه و قطعات موتور و گیربکس هم به راحتی بقیه ی مدلها پیدا نمیشه

11. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sony2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام.در ضمن نیما جان ماشین شورلت سیلبرتی برخلاف کاپریس و کامارو و غیره خیلی ماشین خوش فروشی نیست و اگه یه زمان بخوای بفروشی باید خیلی آس باشه که ازت بردارند...در کل سمت این ماشین که خودتم میگی خیلی خرج داره نرو . یه ماشین باارزشتر انتخاب کن اگه میخوای خرج کنی...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    علی اقا لطفا PM را چک بفرمایید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

..........
    Last edited by MJ1970; 29-11-2013 at 22:12.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مشکل تایم موتور درست شد و در واقع اصلا مشکلی نداشت.
    تعداد دندانه های دنده میل سوپاپ 2 برابر تعداد دندانه های دنده میل لنگ بود و 54 و 27 بود.
    بعد از بررسی مفصل متوجه شدم در هر دو دوری که میل لنگ میزنه یکبار شاخصها ی مربوطه با هم مقابل میشن و تایم موتور من درسته.
    Last edited by MJ1970; 29-11-2013 at 22:17.

16. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •