lمن هز همین الان نمراتم را پیش بینی میکنم.
تو بهترین حالت که انشاا... همشو قبول بشم میشه. 10 - 11- 11-10.5- 12- 13 و 17 البته این 17 مال آزمایشگاه فیزیک بود
دوستان لطفا به این نمرات حسودی نکنن. بالاخریه حاصل یک ترم تلاش و کوشش هست...!![]()
lمن هز همین الان نمراتم را پیش بینی میکنم.
تو بهترین حالت که انشاا... همشو قبول بشم میشه. 10 - 11- 11-10.5- 12- 13 و 17 البته این 17 مال آزمایشگاه فیزیک بود
دوستان لطفا به این نمرات حسودی نکنن. بالاخریه حاصل یک ترم تلاش و کوشش هست...!![]()
سلام بر دوست گرامی ...
والا منظورتون رو درست متوجه نشدم ...
منظورتون اینه رشته ای که دوست داشتین تو قم نبود و رفتین فراگیر تهران امتحان دادین .... بعد اگه قبول شین میتونین اونجا بخونی یا نه ؟
اگه اینه که اره میتونی تهران رشته ی مورد علاقتو بخونی . اگرم غیر اینه یه دور واضح تر توضیح بده![]()
آقا مثل اینکه امشبم قرار نیست بیاد
اینام مارو چیز فرض کردن
همچين گفتي 20 شدم به خودم شك كردم از امتحان جا موندم و تازه نمره ش رو هم زدن
20 شدن تو اين درس يه چيزي فراتر از دست نيافتنيه![]()
میگم فردا که جمعه س و شنبه هم تعطیله، پس اعلام نتایج موند برای 1شنبه؟![]()
متاسفانه آره
اعصابمو ریختن بهم خدا وکیلی.وجدانی یادمه ترم پیش برای دوستم اصلا انقد طول نکشید.بابا نوبره.شانس نداریم که.دانشگاه رو واسه امتحان تفکیک کردن.اندیشه 100صفحه ای شد 230صفحه.اونم از نمرات زیبایی که قراره بگیریم و از اول ترم نخوندیم.اینم از اعلام نتایج.حتما دست به طلا هم بزنیم سنگ میشه دیگه![]()
محمد رضا زیاد به نمرات فکر نکن ... تمرکز کن روی امتحان های بعدی ... سعی کن درسهایی که واحدشون بیشتر هست و اصلی - تخصصی هستن رو نمره خوبی بگیری و بعد دروس پایه
بچه ها نمره ها رو اعلام کردن..........................!![]()
چه درسی؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)