یک ------ برای یاهو مسنجرت و اکسپلورر تعریف کن ببینید بازم تو باز شدنش مشکل داره.
یک ------ برای یاهو مسنجرت و اکسپلورر تعریف کن ببینید بازم تو باز شدنش مشکل داره.
چیجوری یه ------ تعریف کنم ؟
میشه واضح تر بگین ؟؟؟
ببینید میخاین اینجوری بگم که از وی.....پی .... ان استفاده کردم
بعد قطع شد
آل.ترا استفاده کردم برای اولین بار رو سیستم و IE رو از تومنو تنظیمات آل.ترا غیرفعال کردم که باز نشه !
بعد وقتی کامپیوتر روروشن خاموش شد دیگه یاهو کار نداد
بعد اومدم دستی اونن آدرس ها که تو فایر فاکس منظورم منو تنظیماتش بود واسه پروکس همه رو پاک کردم دیدم باز نشد
یعنی حتی اون لوکال هاست 127.0.0.1 رو هم پاکیدم
حالا اگه این توضیحات فرقی می کنه راهنمایی بفرمایین
والا اگه نه همینی که گفتین دستی ------ بدم به یاهو اکسپلوره رو برام بگین کدوم قسمت باید برم
در ضمن الان آل.ترا رو هم زدم اما اکسپلوره کار نداد باهاش !!!
اول ازهمه یک سایت بوسیله اکسپلورربازکنید وقتی صفحه سایت کامل لود شد باآیدی خودتون که داخل یاهو مسنجرهست کانکت بشین ببینیدپیغام میده باز اگربازم پیغام داد به وسیله همون برنامه ultra surf برنامه اکسپلورراجراکنید بعدش به تپ Connections برین بعد Settings اونجابعدش تیک گزینه Use a proxy server بزنیدپورت که درون برنامه ultra surf نمایش داده شده رو تو قسمت پورت وارد کنیدبعدش یک سایت به وسیله اکسپلورراجرا کنید وقتی کامل لود شد به وسیله آیدی خودتون تو یاهو کانکت بشین .
سلام
به یک مشکل اساسی بر خوردم مدتی از ایمیل استفاده نمیکردم حالا بهش نیاز دارم اما پسوردم را فراموش کردم و فقط به صورت ستاره رو مسنجر هست از تمام برنامه های معمول استفاده کردم اما ورژنش بالاس آیا راهی هست برای باز یابیش؟
سلام
»» http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6274896&postcount=3
در مورد این که همزمان میشه از 2 کامپیوتر مختلف با یاهو آنلاین شد و چت کرد توضیح میدید
من یاهو مسنجر نمیدونم چرا فارسی تایپ نمیکنه یه کلمه فارسی میزنه بعد انگلیسی میشه هرچی فارسی انتخاب میکنم باز هم همینه ولی تو آفیس تایپ میکنم بعد داخل یاهو past میکنم چیکار باید بکنم؟؟ یاهو مشکلی نداشت نمیدونم چرا اینطوری شده؟ جدیدترین ورژن هم هست
چرا وقتی یک سری تنظیمات رو از روی کامپیوتر خودت انجام میدی از روی کامپیوتر دیگه قابل انجام نیست و همون تنظیمات اولیه رو نشون میده
مثلا وقتی رنک صفحه رو قرمز میکنی واسه یک آیدیت باز بر میگرده به همون حالت قبلی از روی یک سیستم
و اینکه وقتی مثلا میگی این افراد وب کمت رو بدون اجازه ببینن و آیدیشون رو وارد میکنی عمل نمیکنه از روی یک سیتم دیگه..میشه کاری کرد که این تنظیمات یک بار انجام بشه و از هر سیستمی آنلاین شدی دیگه نخواهی دوباره انجام بدی؟
دوستان من در L4u messenger یا world فارسی مینویسم ولی داخل یاهو مسنجر کلمه اول فارسی میزنه بعد انگلیسی میشه هر کاری میکنم درست نمیشه. یاهو مسنجر رو هم پاک کردم دوباره نصب کردم ولی درست نشد. قبلا هم این اتفاق افتاده بود یادم نیست چطور درستش کردم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز عرض کردم ورژن جدیدشِ
دوستان دیگه ترفندی بلدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)