آره منظورم همون صفحه راداره بودش ، خودمم صبحی متوجه شدم که این همیشه فعاله و ربطی به اسکن فایلها بصورت دستی نداره
آره منظورم همون صفحه راداره بودش ، خودمم صبحی متوجه شدم که این همیشه فعاله و ربطی به اسکن فایلها بصورت دستی نداره
دوست عزیز من کاسپر رو دیروز نصب کردم یعنی اولین تجربم مربوط میشه به 5 سال پیش که اون موقع با به روز کردنش مشکل داشتم که پاک کردم و تا الان که دیروز اخرین نسخه ی اینترنت سکیورتیشو گرفتم ونصب کردم
من دیشب فایل آپدیت آفلاینشو به حجم 75 مگابایت از سایت سافت گذر دانلود کردم که وقتی از حالت زیپ خارج میکنی میشه 148 مگابایت و تا تاریخ 10/04/2010 به روز میشه و بقیشم که تا امروز 16/04/2010 هستش آنلاین به روز کنی فقط 2 مگابایت هستش
اینم لینک دانلود مستقیمش از سایت سافت گذر دات کام که به درستی کار میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان من Kaspersky internet security 2009 رو دارم
2010 رو دیروز دانلود کردم ولی وقتی می خوام نصب کنم
می گه که اول باید ESET رو پاک کنی
من 2 تا ویندوز دارم
که روی یکی کاسپر 2009 و روی دیگری ESET4 دارم
کاسپر 2009 رو بدون مشکل نصب کردم و این 2010 داره مسخره بازی در میاره
چی کار کنم ؟
راهی نداره بدون پاک کردن ESET از روی اون یکی ویندوز 2010 رو روی این یکی نصب کنم ؟
اصلا میشه این 2009 رو مستقیم و بدون نصب دوباره به 2010 ارتقا بدم ؟
2009 رو که نمیشه این کارو کرد.
اما اگه توی همین این ویندوز قبلا ها هم نود32 داشتی پاک کردی با این نرم افزار your uninstaller 2010 یه چک کن تا ریجیستری های باقی مونده رو از بین ببره. اگه نه لازم نیست چک کنی.
سلام
من امروز نود32 رو گذاشتم کنار و کاسپر ورژن 8 رو نصب کردم و آبدیت کردم ولی یه مشکلی که هست اینه که هر وقت به اینترنت وصل میشم شروع میکنه به آبدیت خودش و حدود 1 مگ دانلود میکنه !!
راهی برای متوقف کردنش هست ؟
اولا به نظر من ورژن 9 کسپرو نصب کن
برای اینکه اتومات آپدیت نشه از قسمت update center تو خود برنامه یه جایی هست که نوشته run mode روش کلیک کن و از منوی باز شده گزینه ی manual رو انتخاب کن
درسته توی همین هم قبلا eset داشتم
با همین نرم افزار چک کردم چیزی پیدا نکرد
اثری از eset نیست
اما همچنان کاسپر نصب نمیشه و پیغام میده اول eset رو پاک کن
سلام
می خواستم بدونم از فایلهایی که کسپر برای آبدیتش دانلود کرده میشه بک آپ گرفت چون قصد دارم ویندوز رو عوض کنم ، می خوام مجبور نباشم دوباره کلی آبدیت کنم !!
کجا ذخیره میکنه این فایلهای دانلود شده رو ؟؟
ممنون
دوستان سلام
من سیستمم قدیمی هستش و همونجوری که گفتم تا دو روز پیش از نود استفاده میکردم و الان کاسپر اینترنت سکیوریتی و سیستمم کند شده یه جوری رو اعصابمه
به نظر شما ارزششو داره یا نه برم با همون نود ؟
با سلام
دوستان من مدت زیادی هست که از آنتی ویروس کاسپر استفاده می کنم. فعلا نسخه 9 رو نصب دارم. تا حالا از لایسنس استفاده می کردم و بعد از بلاک شدن دوباره لایسنس جدید و ...
اما از چند هفته پیش تصمیم گرفتم از تریال ریست استفاده کنم و بدین گونه کاسپر رو به صورت تریال فعال می کنم و بعد از اتمام تریال آن رو صفر و دوباره تریال فعال می کنم.
اما مشکلی که حالا دارم قبلا آپدیت آفلاینی رو که بعد از آپدیت داشتم روی یک کامپیوتر دیگر بعد از نصب کاسپر 9 استفاده می کردم و مشکلی هم نبود. اما حالا وقتی میبرم روی یک کامپیوتر دیگه و یا حتی کامپیوتر خودم که یکبار خراب شده بود دیگه اون عمل نمیکنه یعنی یکم همون اول گیر میکنه اما یکدفعه faild میده و میپره بیرون!
کاسپری که نصب می کنم دقیقا یکی هست و به صورت تریال و قانونی هم اکتیوش می کنم و تاریخ کامپیوتر هم دقیقا یکی و درست هست... پس چرا موقع آپدیت ارور میده و آپدیت نمیکنه از روی آفلاین؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)