تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 699 از 1126 اولاول ... 199599649689695696697698699700701702703709749799 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,981 به 6,990 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

هارد 1.5 ترا دارم با 6 سال کارکرد و پر از اطلاعات مفید و زیاد

چند روز پیش صدای تق تق میکرد ولی کار میکرد منم محل نذاشتم بهش بعد دیدم انگار اوضاعش خراب هست بازش کردم بعد چند روز گفتم بزار دوباره وصل کنم ولی این بار وقتی سیستم و روشن میکنم چند تا صدای تق تق میکنه مثل اینکه چرخ دنده گیر باشه یا شکسته باشه و بعد این چند ثانیه تق تق کردن هارد خاموش میشه و از کار میوفته

و توی بایوس هم شناسایی نمیشه .

میخوام ببینم از چیش احتمال داره که اینطوری شده باشه ( احتمال خرابی کدوم قسمت هارد و میدید ؟

مگه نمیگن هارد ها به این راحتمی نمیسوزن مثلا یا ضربه شدید یا نوسان شدید برق باعث سوختن میشه این دو اتفاق واسه هارد من نیوفتاده . حالا با این اوضاع ایا هارده من سوخته یا نه ؟ کابل هم عوض کردم ولی باز بعد روشن شدن سیستم چند ثانیه صدای تق تق و خاموش شدن هارد

با تشکر اگه میشه یه جوباب کامل بدید که بدجور تو فشارم تشکرررررررررررر
    Last edited by smtp1000; 23-07-2013 at 04:51.

داره خودمونی میشه Hadi136813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام. یک لپتاپ دل دارم که هاردش توشیباست. بد سکتور داره. هفته پیش با برنامه hd tune اسکن کردم یه تعداد بد سکتور داشت. دیروز دوباره اسکن کردم بدسکتورها خیلی زیاد شده بودن. با برنامه hdd regenerator هم که میزنم تعمیر کنه یه ذره میره مینویسه hard disk is not ready. اگه میشه کمک کنید. در ضمن اطلاعات برام مهم نیست، یعنی کل پارتیشنا رو حذف کردم.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام. یک لپتاپ دل دارم که هاردش توشیباست. بد سکتور داره. هفته پیش با برنامه hd tune اسکن کردم یه تعداد بد سکتور داشت. دیروز دوباره اسکن کردم بدسکتورها خیلی زیاد شده بودن. با برنامه hdd regenerator هم که میزنم تعمیر کنه یه ذره میره مینویسه hard disk is not ready. اگه میشه کمک کنید. در ضمن اطلاعات برام مهم نیست، یعنی کل پارتیشنا رو حذف کردم.
    از hdd regenrator در مود scan and repair استفاده کردین ؟

یک عکس از hd tune از تب health بدین

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hadi136813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از hdd regenrator در مود scan and repair استفاده کردین ؟

یک عکس از hd tune از تب health بدین
    بله از scan and repair استفاده کردم. جاهایی که ادامه نمیده و پیام hard disk is not ready میده، مینویسه break sector.

این عکس مال هفته پیشه:

این مال دیروزه: (چون زیاد طول کشید نذاشتم تا آخر بره)

این رو هم یه ساعت پیش گرفتم: (البته دوباره اسکن نکردم، همین که زدم اینو آورد)

با low level format درست میشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله از scan and repair استفاده کردم. جاهایی که ادامه نمیده و پیام hard disk is not ready میده، مینویسه break sector.

این عکس مال هفته پیشه:

این مال دیروزه: (چون زیاد طول کشید نذاشتم تا آخر بره)

این رو هم یه ساعت پیش گرفتم: (البته دوباره اسکن نکردم، همین که زدم اینو آورد)

با low level format درست میشه؟
    هاردتون اوضاش خرابه
    fail شده و دیر اقدام کردین اگه با hdd regenerator جواب نگرفتین بعید میدونم با فرمت سطح پایین نتیجه بگیرین میخواین یک تست بکنید نشد باید بره برای تعمیر و پلاتر بررسی بشه

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چرا کسی جواب من بدبختو نمیده ؟ پست 6981

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با hd tune هاردم رو اسکن کردم که نتیجش شد عکس زیر. تقریبا دو ماهه وقتی لپتاپ رو روشن میکنم همون اول بهم ارور میده که هارد دیسک خرابه و باید عوض شه.
      محتوای مخفی: عکس 
    http://up.liz.ir/files/Captugfhygre.PNG

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با hd tune هاردم رو اسکن کردم که نتیجش شد عکس زیر. تقریبا دو ماهه وقتی لپتاپ رو روشن میکنم همون اول بهم ارور میده که هارد دیسک خرابه و باید عوض شه.
      محتوای مخفی: عکس 
    http://up.liz.ir/files/Captugfhygre.PNG
    هاردتون fail شده با نرم افزار hdd regenerator در مود scan and repair از طریق داس یک اسکن کامل بکنید هارد رو اگه درست نشد با فرمت سطح پایین هم تست کنید جواب نداد هارد باید بره برای تعمیر

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان،

من به یک هارد MQ01ABD075 لپ تاب دارم. امروز خواهرم می خواسته آهن ربای جدا شده از یک قطعه را به اون قطعه بچسبونه و آهن ربا را بدون اینکه بدونه زیر دستش چیه می ذاره روی هارد و آهن ربا به هارد می چسبه. خواهرم سریع آهن ربا را بر می داره. من تا متوجه شدم هارد را وصل کردم و با HD Tune شروع کردم به انواع و اقسام تست ها و به نظرم مشکلی نداشت ولی با یه چیز عجیب مواجه شدم!
    Burst Rate به شـــــــــــــدت اومده پایین. در حد زیر 15 مگابایت! در صورتی که قبلا حداقل 150-100 مگابایت بود!
    وقتی تیک های Transfer Rate و Access Time را بر می دارم Burst Rate چیزی در حدود 200 مگابایت هست معمولا ولی وقتی تیک Access Time یا Transfer Rate را می ذارم Burst Rate به زیر 15 مگابایت می رسه! قبلا به محض اینکه تستِ Access Time تموم می شد میزان Burst Rate را می نوشت ولی الان حداقل 20 ثانیه طول می کشه و بعد میزان Burst Rate را می زنه که اکثرا زیر 10 مگابایت هست!
    الان هم اگه تیک همه ی تست ها را نذارم و فقط تیک Burst Rate را بذارم بلافاصله میزان Burst Rate را می نویسه و تست تموم می شه ولی اگه تیک یک کدوم از Access Time یا Transfer Rate را بذارم مشکلی که گفتم پیش میاد ...
    به نظرتون هارد مشکلی پیدا کرده؟ اصلا آهن ربا می تونه باعث شده باشه هارد مشکلی پیدا کرده باشه؟
    تو بخش Health هیچ مشکلی گزارش نشده و من هم توی تنظیمات HD Tune اون تیکی که می گه موقع تست هارد سلامتیش را برسی کنم را گذاشتم ولی بازم هیچ خطایی نداره.

اینم یه سری عکس:
    یه سوال تو یکی از عکس ها پرسیدم. ممنون می شم اون را هم جواب بدید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون می شم راهنماییم کنید
    Last edited by WarriorWz; 26-07-2013 at 19:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون. معمولا چرا همچین اتفاقی میفته؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •