دوست من، اندیشه هزینه ی راه اندازی نداره و شما فقط هزینه ی اکانت رو پرداخت می کنین.
در ضمن باید خدمت تمام دوستان عرض کنم، تمام شرکت هایی در ایران که دارن هزینه ی راه اندازی خط ADSL از طریق مخابرات رو می گیرن غیر قانونیه و مخابرات هیچ پولی بابت راه اندازی خط ADSL یا همون رانژه کردن خط نمی گیره.
حالا یه شرکتی می گه من 10 تومن می گیرم و نیرو می فرستم خونه تا اینترنت تحویل بده بهتون،که این درسته، اما به هیچ وجه بابت راه اندازی اولیه، حتی 1 ریال هم نباید از مردم اخذ بشه.
الان خوبه، قبلا یه سری قطی داشتن که به خاطر مشکلات برق Dc بوده و الان برطرف شده.
هزینه ی نصب هیچ وقت اجباری نبوده دوست من (;
اندیشه من الا ن شنیدم مودمی می ده به اسم Zyxel که می گن خیلی هم خوبه و قیمتش 85 تومنه.
اگر ساختمون شما به لحاظ سازه خیلی قدیمی ساخت با دیوار هایی با قطر بالای 40 سانت نباشه تو یک طبقه مشکلی پیش نمیاد براتون.
اگر زمانی هم مشکلی پیش بیاد تو ارتباط بین مودم و سیستم هست و زمانی که مودم شما به Pc وصل شد دیگه مودم کار خودش رو انجام داده و به هیچ وجه مشکلی به لحاظ سرعت نخواهید داشت.
دوست من، در حال حاضر اینجوریه :
ADSL - 512kbps با ترافیک 10 گیگابایت در ماه 355000
ADSL - 256kbps با ترافیک 20 گیگابایت در ماه 425000
دوستان، اندیشه با نظام مهندسی قرار داد داره و یه چیزی حدود 20 تا 25 درصد تخفیف می دن به مهندساd:
دیگه سوالی نبود ؟ D: