تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 699 از 2403 اولاول ... 19959964968969569669769869970070170270370974979911991699 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,981 به 6,990 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من پارس بودم 20 تومن هزینه راه اندازی ازم گرفتن و گفتن مال مخابراته شاتل هم رفتم گفتن 15 تومن پول راه اندازی باید بدم که با کارت تخفیف مسخرشون شد 5 تومن
    دوست من، اندیشه هزینه ی راه اندازی نداره و شما فقط هزینه ی اکانت رو پرداخت می کنین.
    در ضمن باید خدمت تمام دوستان عرض کنم، تمام شرکت هایی در ایران که دارن هزینه ی راه اندازی خط ADSL از طریق مخابرات رو می گیرن غیر قانونیه و مخابرات هیچ پولی بابت راه اندازی خط ADSL یا همون رانژه کردن خط نمی گیره.
    حالا یه شرکتی می گه من 10 تومن می گیرم و نیرو می فرستم خونه تا اینترنت تحویل بده بهتون،که این درسته، اما به هیچ وجه بابت راه اندازی اولیه، حتی 1 ریال هم نباید از مردم اخذ بشه.

اوضاعه بر و بچ اندیشه خط 4 چطوریاست؟
    الان خوبه، قبلا یه سری قطی داشتن که به خاطر مشکلات برق Dc بوده و الان برطرف شده.

من خودم 10 هزار تومان پول نصب داده بودم به اندیشه فکر کنم پارسال اجباری بود ولی الان ظاهرا براشون مهم نیست چون وقتی 2 هفته پیش رفتم واسه یکی از بچه ها پرسیدن خودتون نصب می کنین یا کارشناس بفرستیم ما گفتیم خودمون طرفم گفت اگه گیر کردین زنگ بزنین پشتیبانی از قضا مودم بی سیم هم بود اصلا راه نمی افتاد یه 1 ساعتی با پشتیبانی همه چیزا روچک کردیم تا ردیف شد ولی 10 تومان پول نصب ندادیم
    هزینه ی نصب هیچ وقت اجباری نبوده دوست من (;

سلام.این مودم وایرلسی که خود اندیشه میده قیمتش چنده؟من شنیدم که 60 تومانی tplink داره که با 4 تا پورت lan هست ولی همون مودم تک پورت lan هست 45 تومان.درسته؟
    مودمش چطوره؟مثلا اگه مودمو تو اطاق بزاریم و با لپ تاپ تو حال بمونیم تو سرعت تاثیری داره؟اگه در اطاق رو ببندیم چی؟ممنون میشم یکم راجع ببه کیفیتش بگین.
    اندیشه من الا ن شنیدم مودمی می ده به اسم Zyxel که می گن خیلی هم خوبه و قیمتش 85 تومنه.
    اگر ساختمون شما به لحاظ سازه خیلی قدیمی ساخت با دیوار هایی با قطر بالای 40 سانت نباشه تو یک طبقه مشکلی پیش نمیاد براتون.
    اگر زمانی هم مشکلی پیش بیاد تو ارتباط بین مودم و سیستم هست و زمانی که مودم شما به Pc وصل شد دیگه مودم کار خودش رو انجام داده و به هیچ وجه مشکلی به لحاظ سرعت نخواهید داشت.

ضمنا، الان اوضای اندیشه چه جوریاست؟ مثلا اگه بخوام سرویس های زیر رو بگیرم سرعتش میانگین تا چند میرسه؟

دریافت تا 512 کیلوبیت ارسال تا 256 کیلوبیت ترافیک: 10 گیگ
    دریافت تا 256 کیلوبیت ارسال تا 256 کیلوبیت ترافیک: 20 گیگ

ممنون میشم که یکی پاسخ بده.
    دوست من، در حال حاضر اینجوریه :

ADSL - 512kbps با ترافیک 10 گیگابایت در ماه 355000
    ADSL - 256kbps با ترافیک 20 گیگابایت در ماه 425000

دوستان اگه بخوایم از طریق نظام مهندسی سرورس های اندیشه رو بگیریم نصف قیمت میشه؟
    دوستان، اندیشه با نظام مهندسی قرار داد داره و یه چیزی حدود 20 تا 25 درصد تخفیف می دن به مهندساd:

دیگه سوالی نبود ؟ D:

2. 4 کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام امروز یکی دو ساعت اندیشه قطع بود . برعکس همه که ناراحت میشن من خوشحال شدم. چرا؟
    چون فکر کردم شاید دارن سرعت مارو افزایش میدن قطع کردن که درسش کنن. اما:
    الن که وصل شدم میبینم همون آش و همون کاسه
    حالا کسی نمیدونه چرا قطع بود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام امروز یکی دو ساعت اندیشه قطع بود . برعکس همه که ناراحت میشن من خوشحال شدم. چرا؟
    چون فکر کردم شاید دارن سرعت مارو افزایش میدن قطع کردن که درسش کنن. اما:
    الن که وصل شدم میبینم همون آش و همون کاسه
    حالا کسی نمیدونه چرا قطع بود؟
    سلام.
    چه ساعتی؟
    و کدوم مرکز؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.
    چه ساعتی؟
    و کدوم مرکز؟
    11.5 تا 2 بعدازظهر که من بیدار بودم.
    شهرستان شهیدپرور لنگرود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

11.5 تا 2 بعدازظهر که من بیدار بودم.
    شهرستان شهیدپرور لنگرود.
    مودم شما رو حالت اوتوماتیک هست یا کانکشنی خودتون کانکت می کنین؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مودم شما رو حالت اوتوماتیک هست یا کانکشنی خودتون کانکت می کنین؟
    نه خودم کانکت میشم.
    امروز کانکت میشد ولی هیچ سایتی رو باز نمیکرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بله دوست من، 2-1 ساعتی قطع بود فکر می کنم D:

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بچه ها من خیلی وقته غیبت دارم
    یه چیزی راجب فرق بین zyxel و بقیه مودم های بی سیم بدم چون برای همه سواله چرا 85000 تومان قیمتشه
    بخاطر اینکه اگه شما بخواهید در مسافت بیشتر یعنی یک خونه ویلایی یا یک سالن بزرگ که برد یک مودم نمیرسه واسولا زیره 100 متره از مودم بی سیم استفاده کنید باید از دو عدد مودم بی سیم استفاده کنید که ارتباط این دو با سیم هست ولی مودم 85000 تومانی zyxel دارای امکانات wds هست و دو مودم می تونند بی سیم به وصل بشند و یک مودم یکپارچه با برد دو برابر رو درست کنند امیدوارم بدرد خورده باشه

10. 4 کاربر از darkman.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام بچه ها من خیلی وقته غیبت دارم
    یه چیزی راجب فرق بین zyxel و بقیه مودم های بی سیم بدم چون برای همه سواله چرا 85000 تومان قیمتشه
    بخاطر اینکه اگه شما بخواهید در مسافت بیشتر یعنی یک خونه ویلایی یا یک سالن بزرگ که برد یک مودم نمیرسه واسولا زیره 100 متره از مودم بی سیم استفاده کنید باید از دو عدد مودم بی سیم استفاده کنید که ارتباط این دو با سیم هست ولی مودم 85000 تومانی zyxel دارای امکانات wds هست و دو مودم می تونند بی سیم به وصل بشند و یک مودم یکپارچه با برد دو برابر رو درست کنند امیدوارم بدرد خورده باشه
    سلام دوست عزیز خیلی جالب بود می شه کمی بیشتر توضیح بدین و نحوه تنظیم کردنشو برام شرح بدین

داره خودمونی میشه darkman.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

توی قسمت wds مود مک آدرس اون یکی رو میزنی و توی این یکی هم مکه اون یکی بعد رمز بی سیم ها رو هم یکی میزارین و دومی هم در حالت بریج بعد دو تا یکی میشن راستی اسم بی سیمشون هم باید یکی باشه

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

راستی dhcp دومی هم باید خاموش باشه و ip 11 رو باید یه چیزه دیگه بزارین

13. 3 کاربر از darkman.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •