اوکی میدونمشما مگه 4 تا نوبل من ندارید اگه دارید بیاد به طرف غرب ک73 فقط یه کلیر اتک بفرستید بعدش هم نوبل من ها رو با فاصله کمتر از 10 دقیقه
ممنون
اوکی میدونمشما مگه 4 تا نوبل من ندارید اگه دارید بیاد به طرف غرب ک73 فقط یه کلیر اتک بفرستید بعدش هم نوبل من ها رو با فاصله کمتر از 10 دقیقه
ممنون
توجه توجه.
بالاخره طلسمی که از طرف جادوگران قبیله ی دشمن (احتمالا جادوگران سرزمین میانه Lotr-e) به من وارد شده بود شکست و من توانستم روستای پنجم را نیز تصرف کنم.
اگه تو ورلد 10 بود یک هفته بهم فرصت میدادی قول میدادم به تنهایی نوبلش میکردم.با 16000تا آکس و و 4600 تا ال سی و 230 تا رم.قول میدم با همین نیروها میشه تکی نوبلش کرد.
بولوت سباستین میگه اشتباه بزرگیو مرتکب شدی با انجام اون عمل.میگه ازین به بعد هیشکی نباید اسکاتش بکنه چون اون فهمیده ما میخوایم نوبلش بکنیم.ازین به بعد حتی اگرم بخوایم بهش حمله بکنیم بدون اسکات این کارو میکنیم.یعنی بدون ریپورت میریزیم سرش.حتی به نامه هاش نباید جواب بدید.
]بولوت سباستین میگه اشتباه بزرگیو مرتکب شدی با انجام اون عمل.میگه ازین به بعد هیشکی نباید اسکاتش بکنه چون اون فهمیده ما میخوایم نوبلش بکنیم.ازین به بعد حتی اگرم بخوایم بهش حمله بکنیم بدون اسکات این کارو میکنیم.یعنی بدون ریپورت میریزیم سرش.حتی به نامه هاش نباید جواب بدید.
بابا من شخص می خواستم
نوبلش کنم که نشد
فهمیدم خیلی نیرو داره در کل بگم حمله نکردم
بردیا بهش بگو که من فهمیدم اشتباه کردم و پشیمون و حاظرم تابانش رو بدم
این چیزا رو نگو بولوت.یوهو میگه تاوانش نوبل شدنه![]()
سه چهار نفر؟10 نفر هم برای این کار کمه...
هادی جان چرا از ترایب وورلد 11 رفتی ؟
من اکسپت کردم
منظورت چیه ؟
یعنی دوتایی یه ترایب جدید بزنیم ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)