محمد دیارا نیست ..... لاسانا دیارا هست ...... همونی که تو چلسی و آرسنال بازی میکرد ......
خداییش میانه ی میدان رو در دست گرفته بود ........![]()
محمد دیارا نیست ..... لاسانا دیارا هست ...... همونی که تو چلسی و آرسنال بازی میکرد ......
خداییش میانه ی میدان رو در دست گرفته بود ........![]()
ایول... مرسی داداش مجید. ایول پس..
ارشاون رو نتونستن بیارن ؟
روين امشب محشر بود دمش گرم
كاسياس هم دوتا گل رو خريد
سلام بر همگی:
تبریک تبریک عجب بازی قشنگی بود دیشب وقتی بازی تموم شد کنار بابا بزرگ نشسته بودیم بعد بازی گفتم :به به عجب بازی بود گوشت شد به جونم (همون مثل مامان بزرگا که میگن گوشت بشه به جونت الهی مادر نوش جون بخور)اره اینطوری بابا بزرگ از بس خندش گرفته بود نزدیک بود قرصی که داشت میخورد تو گلوش گیر کنه.
منم تو این هوای سرد از بس تو کف بازی بودم و بالا پایین میپریدم عرق کرده بودم .
روبن عالی چه میشه گفت پسر بینظیری کاش یکی باشه حمایتش کنه فک کنید اگه روبینهو نرفته بود چه میشد از دو سمت هر تیمی دهنش سرویس بود.
دفاع همه عالی بجز هاینزه نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد خیلی سوتی میده گرچه این بازی چندان بد نبود.
لاس دیارا معرکه اولین بازی اینطوری خیلی عالی بود.
هانتلار نشون داد مهاجمه چطوری معلومه از همون استپش خوندم کم کم که جا بیفته میشه کلاس گل برامون مث فن گل.
رائول که قربونش برم الهی
چقدر میدوید این بشر
اخ میشه یکی اینقدر غیرت داشته باشه نه میشه؟
خیلی تلاش کرد کاش اون صحنه لیز نمیخورد و یه گل تمیز هم میزد بازم میگم رائول آفرین پسر .
بقیه هم خوب .
ولی خدایشش فکر کنید تو اون دو صحنه درنت کریم بنزما یا رونالدو میبود یا روبینهو فک میکنید از دست میداد توپ رو ؟؟!!
اصلا نمیدونم این بشر رو از کجا اوردن نمیدونم.
خیلی عالی بود به امید بازیهای بهتر وبردهای بیشتر در آینده
فعلا عزیزان
یا حق
ممد جان ممنون داداش عجب خبرهای بود این روبن هم واقعا معرکس ایولش.
راستی من تا دو سه روز دیگه نمیام بخاطر تاسوعا و عاشورا نیستیم دیگه .
و اینکه خیلی عذاب وجدان دارم کاش زودتر میگفتم نمیدونم شما خبر دارید یا نه اما باز هم میگم :
زنده باد رئال میدونی چرا
چون بزرگی مث کاسیاس رو داره که بخاطر دفاع از مردم مظلوم غزه در جشن سالانه شرت نکرد زنده باد هم او و هم نادال.
باز هم بگید رئالیها نامردن از این مردی بیشتر میشه؟؟؟!!!
منم خیلی پیش تصمیم داشتم که اینجا عنوان کنم اما هر بار یادم رفت امشب یادم اومد و به نوبه خودم میگم:
زنده باد مردم مظلوم غزه و فلسطین و مرگ بر رژیم غاصب صهیونیست.
من به تازگی طرفدار سرسخت رئال شدم قبلا طرفدار منچشتر و پیروزی بودم الانم رئال بهش اضافه شد رئال دوستتت دارم
واي اگه والكات بياد چي ميشه!!!!!!!!!!!!!
تيم خفن سرعتي ميشه!!!!
الان سایت گل یه مطلب در مورد علاقه توز به پیویستن به رئال مادرید خوندم!
انگاری منچستر یوناید در تمدید قرار داد توز خیلی وقت کشی داره میکنه و توز از این مساله ناراحته و اعلام کرده دوست داره بیاد رئال
توز بازیکن خوبیه ولی کار درستی نیست بیاریمش
سنش داره میره بالا بعد دیگه نمی تونیم بفروشیمش رو دستمون باد میکنه !
توز به درد رئال نميخوره
ما بايد يه بازيكن جوون مثه آرشاوين رو بياريم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)