تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 699 از 2376 اولاول ... 19959964968969569669769869970070170270370974979911991699 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,981 به 6,990 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پیروز قربانی:
    به یك پیروزی دل خوش نمی‌كنیم
    امسال باید پرسپولیس را شكست دهیم
    سرویس: ورزشی - فوتبال
    1387/07/05
    09-26-2008
    1551
    8707-02626: كد خبر
    خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران

مدافع تیم فوتبال استقلال تهران گفت: نباید به موفقیت‌های مقطعی دل‌خوش كرد.
    پیروز قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار كرد: درست است كه استقلال در بازی قبلی خود با شش گل پیروز شده بود، اما باید آن دیدار را فراموش كنیم چرا كه موفقیت‌های مقطعی برای ما سودی ندارد، به همین دلیل باید با شكست دادن راه‌آهن پیروزی‌های استقلال را ادامه دهیم.
    وی افزود: بازیكنان استقلال در آمادگی بالایی به سر می‌برند و تصور می‌كنم اگر نفرات تیم همانند دیدار مقابل استقلال اهواز هوشیار باشند می‌توانیم راه‌آهن را نیز شكست دهیم.
    قربانی ادامه داد: برخلاف ادعاهایی كه مطرح می‌شود من برتری استقلال تهران با شش گل را عجیب نمی‌دانم چرا كه ما از فرصت‌هایمان استفاده كردیم و توپ‌های ما تبدیل به گل شد، نمی‌دانم چرا این نتیجه برای عده‌ای تا این اندازه تعجب‌برانگیز بود.
    قربانی ادامه داد: استقلال تهران در تمامی بازی‌ها همین اندازه بخت گلزنی داشت تنها تفاوت بازی مقابل استقلال اهواز این بود كه در این بازی بدشانس نبودیم و امیدوارم مقابل راه‌آهن نیز شرایط همین‌گونه باشد.
    قربانی درباره داربی نیز گفت: پس از شكست راه‌آهن درباره داربی صحبت می‌كنم اما، باید امسال پرسپولیس را شكست دهیم.
    انتهای پیام
    كد خبر: 8707-02626

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مشكلات مالی استقلال حل نمی‌شود
    نظری جویباری:
    بازی با راه‌آهن مهمتر از داربی است
    تا سه صبح با "جباری" صحبت كردم
    1387/07/05
    09-26-2008
    15:49:09
    8707-02562: كد خبر
    خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران

سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران گفت: بازی مقابل راه‌آهن از داربی نیز مهمتر است.
    علی نظری جویباری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار كرد: تمام فكرمان بازی با راه‌آهن است و اكنون برنامه‌ای برای داربی نداریم، هر چند كه شاید اهمیت بازی مقابل پرسپولیس برای تماشاگران بیشتر باشد اما، هر بازی تنها سه امتیاز دارد و ما باید سه امتیاز دیدار مقابل راه‌آهن را كسب كنیم.
    وی افزود: بازی راه‌آهن اهمیت بیشتری نسبت به بازی مقابل پرسپولیس دارد چرا كه این برتری پیش درآمد سه امتیاز داربی است.
    نظری جویباری درباره مشكلات مالی تیم استقلال تهران نیز گفت: مشكلات مالی استقلال و پرسپولیس كه هیچ گاه برطرف نمی‌شود اما، در تلاش هستیم تا در آستانه داربی كمترین حاشیه وارد تیم شده و بازیكنان در آرامش به كار خود ادامه دهند، به همین دلیل واعظی آشتیانی مبالغی را در اختیار بازیكنان قرار داد، همچنین پاداش برتری مقابل استقلال اهواز به آنها پرداخت شد.
    جویباری درباره قهر كردن جباری از تمرین‌های استقلال نیز به ایسنا گفت: مجتبی بازیكن با شخصیتی است كه تماشاگران او را دوست دارند، در هر صورت سوء تفاهم‌هایی كه به وجود آمده بود،‌ برطرف شد، من تا ساعت سه صبح پنج‌شنبه با جباری صحبت كردم تا برای آمدن به تمرین‌های استقلال راضی شد.
    انتهای پیام
    كد خبر: 8707-02562

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در پی رد شدن در آزمایش فنی سایپا صورت گرفت
    خودداری بازیكن برزیلی از حضور آزمایشی در تمرین استقلال
    خبرگزاری فارس: بازیكن برزیلی مدنظر كادر فنی استقلال تهران، حاضر به شركت در آزمایش فنی نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس، جذب یك مهاجم خارجی همچنان از برنامه های كادر فنی استقلال است و در همین راستا یك مهاجم برزیلی برای حضور در تمرینات این تیم معرفی شد؛ اما به دلیل این كه حاضر نیست آزمایش فنی بدهد با بازیكنان این تیم تمرین نكرده است.
    این بازیكن قبل از سفر تیم سایپا به ازبكستان در تمرینات این تیم شركت كرده بود و در آزمایش فنی این تیم مورد تایید قرار نگرفت، همین امر باعث شد تا این بازیكن حاضر نشود در تمرین استقلال به طور آزمایشی شركت كند.
    با توجه به شرایط موجود احتمال حضور قطعی این بازیكن در استقلال كم است.
    وی سابقه حضور در لیگ دسته دوم برزیل را دارد و در فصل گذشته نیز فقط یك گل به ثمر رسانده است.
    در تمرین روزهای گذشته استقلال بازیكنی به نام داگلاس رودریگز از برزیل نیز شركت كرد كه وضعیت او مشخص نیست.
    این بازیكن كه 26 ساله است فصل گذشته در لیگ دسته سوم ایتالیا بازی می‌كرد و در سال های 2005 الی 2007 در سه تیم مختلف در لیگ های دسته سوم اسپانیا، تیم نوزدهم لیگ لهستان و لیگ دسته دوم سوئیس بازی كرده است.
    انتهای پیام /

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یك روز پس از بازگشت از ایتالیا
    واعظ آشتیانی دوشنبه در تمرین استقلال حاضر می‌شود
    خبرگزاری فارس: مدیر عامل استقلال تهران یكشنبه شب از ایتالیا به ایران بازمی گردد و دوشنبه در محل تمرین این تیم حاضر خواهد شد.
    به گزارش خبرگزاری فارس، مدیر عامل جدید باشگاه استقلال تهران كه ریاست فداسیون دوچرخه‌سواری را نیز بر عهده دارد، چهارشنبه گذشته و بلافاصله پس از جلسه معارفه خود در باشگاه، برای شركت در اجلاس بین المللی فدارسیون جهانی دوچرخه سواری به ایتالیا سفر كرد.
    وی یكشنبه شب از ایتالیا به ایران باز می گردد و روز دوشنبه در تمرین تیم فوتبال استقلال شركت خواهد كرد.
    استقلال شنبه شب در هفته هشتم لیگ برتر باید به مصاف راه آهن برود.
    انتهای پیام/

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تاكید مسئولان باشگاه:
    استقلال تصمیمی برای جریمه جباری نگرفته است
    خبرگزاری فارس: مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال تهران گفت: باشگاه هنوز تصمیمی برای جریمه نقدی مجتبی جباری نگرفته است.

به گزارش خبرگزاری فارس، مجتبی جباری هفته گذشته به دلیل پرداخت نشدن مطالباتش از حضوردر تمرینات این تیم خودداری كرد.
    برخی منابع خبری در این خصوص مدعی شدند كه مدیران باشگاه، جباری را به دلیل این رفتارش 40 میلیون تومان جریمه نقدی كرده اند.
    مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرگزاری فارس اظهار داشت: هنوز تصمیمی در مورد جباری و جریمه وی گرفته نشده است.
    استقلال شنبه شب باید به مصاف راه آهن برود و گفته می شود جباری به دلیل غیبت هایش در این مسابقه نیمكت نشین خواهد بود.
    انتهای پیام/

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

گفت و گو با فارس
    مهابادي: استقلال خود را فداي دربي نمي كند
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راه آهن گفت : بازي هفته آينده استقلال مقابل پرسپوليس دليل بر اين نمي‌شود كه آنها در بازي فردا خود را فدا كنند.

داود مهابادي در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره شرايط اين تيم قبل از بازي مقابل استقلال اظهار داشت: تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته و براي اين بازي برنامه ريزي خوبي انجام داده ايم. تيم از آمادگي خوبي هم برخوردار است.
    وي افزود:‌ به بازي هفته گذشته حريف كه شش گل به ثمر رساندندف كاري نداريم. در فوتبال از اين اتفاقات زياد رخ مي دهد. بي شك حريف سرسختي براي آن ها خواهيم بود.
    مهابادي ادامه داد : تيم ما بر اثر بد شانسي تا اين هفته شش امتياز خود را از دست داده است. در بازي هايي كه پيش رو داريم مي خواهيم حق خود را بگيريم.
    وي در مورد اين نكته كه استقلال به دليل بازي هفته بعد خود مقابل پرسپوليس امكان دارد با احتياط بيشتري بازي كند، گفت: اين حرف را قبول ندارم. براي استقلال قطعا سه امتياز اين بازي مهم است و حاضر نمي شود براي يك بازي خود را فدا كند.
    تيم راه اهن فردا از هفته هشتم ليگ برتر در ورزشگاه آزادي مقابل استقلال قرار مي گيرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اكبرپور و جباری روی نیمكت
    تركیب احتمالی استقلال برای دیدار مقابل راه آهن مشخص شد
    خبرگزاری فارس: بازیكنان تیم فوتبال استقلال تهران بعدازظهر امروز در زمین شماره دو مجموعه ورزشی آزادی به تمرین پرداختند.
    به گزارش خبر گزاری فارس، تمرین از ساعت 30.14 در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی آغاز شد.
    ابراهیم تقی پور به دلیل مصدومیت غایب بود.
    مجتبی جباری و پیروز قربانی با تاخیر چند دقیقه ای در محل تمین حاضر شدند.
    امیر قلعه نویی چند دقیقه برای بازیكنان در مورد دیدار روز آینده برابر راه آهن صحبت كرد.
    وحید طالب لو دروازه بان استقلال چند دقیقه ای با علی نظری جویباری سرپرست تیم صحبت كرد.
    شوت به دروازه از مهم ترین بخش های تمرین امروز بود.
    دروزاه بان های استقلال نیز یك تمرین عجیب انجام دادند و با سر به توپ ضربه می زدند.
    در تمرین امروز مشخص شد كه كادر فنی استقلال برای دیدار با راه آهن تركیب زیر را در نظر گرفته است:
    وحید طالب لو، بیژن كوشكی، پیروز قربانی، پژمان منتظری، هاشم بیك زاده، خسرو حیدری، حسین كاظمی، یدا...اكبری، فابیو جان واریو، آرش برهانی و فرهاد مجیدی
    از نكات جالب تركیب استقلال نیمكت نشینی احتمالی سیاوش اكبرپور و مجتبی جباری است، البته جباری به دلیل غیبت هایش در هفته گذشته از تركیب اصلی بیرون مانده است.
    استقلال ساعت 20 شنبه در ورزشگاه آزادی به مصاف راه آهن خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این فوتبال ، این مدیرعامل

سابقه آشنایی من با مهندس واعظی آشتیانی برمی گردد به اردیبهشت سال 1381. من دبیر کل جامعه اسلامی دانشجویان بودم و ایشان در انتخاباتی سرنوشت ساز تازه به عضویت شورای اسلامی شهر تهران درآمده بود. آنگونه که خاطرم هست در اوان کار شورای شهر در خصوص انتصابات دکتر احمدی نژاد در شهرداری تهران اختلافاتی بروز کرد که ما به حسب ادای تکلیف دینی و سیاسی! نیاز دیدیم رایزنی های هدفمندی را برای سرپوش گذاشتن بر اختلافات شورای امید! آغاز کنیم . یادم می اید اولین نفری که به درخواست ما جواب مثبت داد همین اقای واعظ بود . من بودم و دوست مسبوق اقای سائلی. جلسه در اتاق جلسات ستاد شورای سابق هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی برگزار شد. واعظ امد و پس از سلام اسلحه کلت کمری خود را از پشت کمرش در اورد و روی میز گذاشت!! خودش هم برای ما که حسابی جا خورده بودیم با گفتن پوزش، توضیح داد که برای حفاظت از جان شان به انها اسلحه داده اند. و چون سنگین است . . . . بماند که ان روز چگونه گذشت ولی من از او تصویر یک آدم خوشحال و هیجان زده از موقعیت تازه در ذهنم ماند!

شب قدر که خبر انتصاب او به تیم استقلال محبوب را شنیدم ناخوداگاه برافروخته شدم . آنقدر که عهد کردم تندترین مطلب ممکن را برایش بنویسم و سوابق رفتاری و عملکردی اش را برملا! کنم. شاید کارم به نود عادل و کمیته انتظامی!! هم می کشید ولی عزم بر افشاگری داشتم. از سوابق سیاسی او ، نحوه رشدش و عضویتش در شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تا فعالیتش در ستاد دکتر لاریجانی و عقایدش در مورد دکتر احمدی نژاد و سلوک فردی اش. . . .واقعا برایم آدم های داغ متناسب با زمان! پذیرفتنی نیستند.
    خداوند متعال رحم کرد که شب قدر فرصتی برای نوشتن نیافتم و بعد هم حیف دیدم این تندنامه مانع خوانده شدن "تشکیلات مقدس است" شود. اندکی که از آتش غضب! کاسته شد فکری به سرم خطور کرد که صرف نظر از خصوصیات فردی امثال او که هیچ وقت مقبول من نبوده است، چرا باید از انتصابش در تیم فوتبال استقلال ناراحت باشم. او انصافا لایق این سمت است. از این پس دایم او را در رسانه ها خوهید دید. دایم بلوف های آنچنانی فوتبالی خواهد زد . چند برابر فتح الله زاده بمب می ترکاند. در کمال خونسردی با هوچی گری های مصطفوی مقابه می کند. لابی شدیدی برای پیش برد کارهای تیمش خواهد کرد. در تمام صحنه های بحرانی تلاش برای اثبات مدیریتش خواهد کرد. و اقتداری از جنس پسند فوتبالی ها ایجاد خواهد کرد. موفقیت ها را به مهندس علی آبادی و مهنس زری بافان تقدیم می کند. من که از الان برای دعواهایش با عادل لحظه شماری می کنم. و مهم ترین خصوصیتش اینکه در بدترین شرایط کم هم نمی اورد! بنابرین هرچند کوتاه، مدیریت فوتبالی او را مثبت پیش بینی می کنم. و به جد معتقدم در اینده خبرهای خوشحال کننده تری در مورد پیشرفت او خواهیم شنید.

در این فوتبال دکتر قریب ها و کاشانی ها محکوم به عزلت اند. این فوتبال یکی مثل مهندس واعظی آشتیانی آب زیر کاه و مصطفوی بلوف زن می خواهد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امیر قلعه نویی با یك تماس تلفنی از سوی مجتبی جباری از خود نرمش نشان می دهد و حاضر می شود با وجود همه انتقاد هایی كه این روز ها به رفتار جباری وارد است او را بار دیگر در تمرینات تیمش بپذیرد .امیر قلعه نویی روز گذشته با هورا اسپورت گفتگو كرد ودر باره بخشش جباری و همچنین یازی با راه اهن حرف هایی زد امیر ابتدا در باره دلایل بخشش جباری گفت:من برای نظم وانظباط ارزش والایی قایلم اما در موضوع جباری وقتی او با من تماس گرفت و گفت می خواهم به تمرین بیا یم من پذیرفتم چون احساس میكنم در مشكل به وجود امده مجتبی قصد تخریب تیم را نداشته است البته من به او گفتم می بایست به احساسات وعواطف مردم احترام بگذاری و بی جهت تمرین را رها نكنی استقلال به بازیكن بزرگی همچون جباری نیاز دارد و او هم باید این موضوع مهم را درك كند .امید وارم مشكلات دو باشگاه بزرگ استقلال و پرسپولیس حل شود و دولت بتواند برای این دو باشگاه ردیف بود جه تعریف كند.
    قلعه نویی پس از ان درباره بازی با راه اهن حرف زد قله نویی راه اهن را یك تیم حرفه ای نامید وگفت:راه اهن مربی بسیار با هوشی دارد این تیم توانایی بازی با سیستم های مختلف را دارد و می تواند یك حریف قدر برای ما باشد داود مهابادی مربی جوان راه اهن خیلی با هوش است ومی تواند استقلال را خوب انالیز كند در عین حال ما با شناخت مطلوبی كه از این تیم داریم به دنبال خنثی كردن نقاط قوت این تیم هستیم و می كوشیم مثل بازی با استقلال اهواز در وازه این تیم زا بار ها به خطر بیندازیم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی(20)

چهار شنبه 31 / 06 / 87
    ازحاجی خواستم بیاید اما...
    امروز (سه شنبه) تمرینات را دوباره آغاز کرده ایم.بچه ها کاملا توجیح
    شدندوخوشحالم که می دانندبازی هفته پیش هرچه بودتمام شدو رفت.
    فیلم بازی راه آهن با پگاه را امروز(سه شنبه) تماشا کردم.همانطور که
    گفتم تیم خوبی هستند و منطقی وبا برنامه ریزی بازی می کنند.درواقع
    دربازی با پگاه بدشانس بودند،مگرنه می توانستند نتیجه بهتری کسب
    کنند.درواقع من هم با شما موافقم که راه آهن به دوستاره خود تقوی و
    حقی وحتی بدون آنها تیم خوبی است و به این مساله افتخار می کنم
    زیرا هم خودم در این تیم حضورداشته ام وهم یک استقلالی به نام
    داوود مهابادی این تیم را هدایت می کند.اما امشب (دیشب) مراسم
    معارفه آقای آشتیانی است امیدوارم او در اهداف وبرنامه هایی که
    دارد موفق باشد.حرف های اولیه ای هم با یکدیگر زدیم من را امیدوار
    کرده است.با حاجی (فتح اله زاده ) تماس گرفتم و خواستم به مراسم
    معارفه بیایند ، منتها او گفت از قبل جای دیگری هماهنگ کرده است
    ونمی تواند بیاید.مثل گذشته خیلی صمیمی و نزدیک برخورد می کند.
    خدا،حاجی را برای استقلال نگه دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •