ايول عجب باطريي داري
من با وجود اينكه زياد باطري عوض كردم الان اين باتري ديگه آخرش سه روز دووم آورده
ايول عجب باطريي داري
من با وجود اينكه زياد باطري عوض كردم الان اين باتري ديگه آخرش سه روز دووم آورده
سلام دوستان
امروز بعد از چندین ماه میخواست بهش صدمه برسه اما نرسید ..
توی پارکینگ از ماشین پیاده شدم با شتا از دستم پرت شد گوشی روی سیمان کف پارکینگ سر خورد رفت جلو اما هیچ طوریش نشد ..اخه نگفت دمش گرم ...
بگو ماشااله!
بزن به تخته
من خیلی مواظب باتری گوشیم هستم،چون میدونم هیچ باتریی مثل باتری فاریک نمیشه.
منم میخواستم از ماشین پیاده شم از دستم افتاد رو آسفالت،فکر کردم داغون شد اما هیچیش نشد,دمش گرم![]()
Last edited by hamidrj; 07-09-2008 at 05:07.
ما شااله!
تق تق تق تق
![]()
گوشی من هم 3 ،4 مرتبه افتاده اما بدتر از همش این بود از فاله 2 متری از دستم پرت شد روی آسفالت شیب دار بود اونجا هم هم یه 3 ، 4 متری سر خورد (گفتم برم ال سی دیس رو جمع کنم از روی زمین) ولی هیچیش نشد(دمش گرم بگید ماشاالله ،چشتون دراد![]()
Last edited by mehdi_360; 07-09-2008 at 14:24.
من با هندزفری 2 ساعت نهایت 2.5 ساعت آهنگ گوش کردم اونم با صدای متوسط باتری تموم و خاموش شد
باتریش هم عوض کردم نشد
باتریش همیشه پره اما یهو از 4 تا یا 5 تا ÷ر یهو خالی و بتری low میده و ذرت خاموش
چاره نداره ظاهرا
ای بابا
مشتری با انصاف گیرم بیاد میفروشمش
ممنون از همه
خب شماها خوش شانس هستيد.من امروز نشستم تو شركت گفتم بزار يه دست pub mania بزنم كه جوي استيك گوشيم به ملكوت پيوست.ميزنم پايين ميره بالا.ميزنم چپ ميره پايين فكر كنم بايد برم سراغ 5320 و اينو بفروشمش :(
سلام.
واقعا متاسفم. حیف شد. حالا این 5320 درسته که OS 9.3 هست. ولی یکم بی ریخت نیست؟ بنظر شما کدوم بهتره؟ 5700 یا 5320؟ راستی قیمتش چجوریاست؟
اطلاعات راجع به 5320:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام !
یادم قدیم ندیما یکی از بچه های گل اینجا یه حالت اکولایزر قرار داد که به طور محسوس صدا را بهتر می کرد !
اگه کسی داره بزاره لطفا...
سلام دوست عزیز
منم با نظر شما موافقم.
از 5700 بهتره ولی دو تا عیب خیلی بزرگ داره:
1. صفحه نمایشش فقط 2 اینچه (خیلی کوچیکه)
2. خیلی بی قیافه است. بیشتر به این گوشی چینی ها می خوره (البته این نظر کاملا شخصی و سیقه ای هست)
اینم یک لینک از مقایسه این دو تا گوشی
اینم عکسش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by IceLord; 07-09-2008 at 21:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)