این چاوشی نیوز رسمی میشه یا سایت چاوشی دات نت!؟
چاوشی نیوز که همین کاورو داده....
+
هم کاور منشوریه هم خود شعر....این چیه....
+
اینم برا اسپم زدایی.....
"وقتى پيش مامانم هستم شيطون ميشم مثل دوران كودكيم"
این چاوشی نیوز رسمی میشه یا سایت چاوشی دات نت!؟
چاوشی نیوز که همین کاورو داده....
+
هم کاور منشوریه هم خود شعر....این چیه....
+
اینم برا اسپم زدایی.....
"وقتى پيش مامانم هستم شيطون ميشم مثل دوران كودكيم"
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همواره در این سالها یکی از پرسشهای طرفداران محسن چاووشی این بوده که چرا او کنسرت برگزار نمیکند. براساس متنی که روزنامه «جوان» منتشر کرده است، چاووشی دلیل برگزار نکردن کنسرت را توضیح داده است.
چاووشی میگوید: «در ایران کنتسرت بیشتر شبیه جنگ شادی است تا کنسرت موسیقی، برف شادی میزنند و یکباره از توی جعبه در میآیند و روی سن ظاهر میشوند.»
این خواننده همچینین میگوید: «صدابردار خوب هم که نداریم. برای همین در اغلب کنسرتها نه هارمونی وجود دارد، نه آن صداهایی که لازم است مخاطب موسیقی از سازها بشنود و صدابرداری شود. فقط یک کار باری به هر جهت ارائه میدهند که من اهلش نیستم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیقرار محسن چاوشی
Last edited by tajrobenik; 07-06-2015 at 11:29.
متاسفانه بازم حرفهای تکراری و بهانه های الکی...
اینکه شخص یه خواننده توانایی گذاشتن کنسرت نداره..دلیلی نمیشه که کنسرت های خواننده های دیگه هم زیر سوال ببره..
اگه اینجوری باشه که امثال سیروان خسروی یا دکتر محمد اصفهانی باید خیلی وقت پیش ها بی خیال کنسرت تو ایران میشدند...
اگه در ایران کنسرت جنگ شادی است..!! خب محسن بره تو ترکیه یا لندن یا دبی یا......کنسرت بذاره و از مخاطبش های داخل ایران هم عذرخواهی بکنه که چون صدابردار یا سالن خوب ندارم...من اینجا کنسرت میذارم...! به خدا من که طرفدارشم ناراحت نمیشم..ولی خواهشا نگو زمین کجه...
پر واضح است که دلیل کنسرت نذاشتن اش چی هست..! صداش نیست ولی همون اعتماد به نفس یا شخصیت درونگرا یا منزوی یا هر اسمی که میشه روش گذاشت که باعث هرگز نتونه کنسرت بذاره..
متاسفانه این حرفهاش تو شبکه های اجتماعی خیلی واکنش های منفی داشته...
سلام
محسن چاوشـــــی _ بی قــــرار
حکایت تموم نشــــدنی جـــنگ ...
این مادرا تمامشون یه عمره
از بچه هاشون یه نشون ندارن
دوباره اومدن به این هوا که
قبول کنن دیگه جوون ندارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آهنگ رسمیه!؟
خیلی مشکوکه هیچ جا نگذاشتنش.....
فقط سایت تکصدا گذاشتتش......
رسمیه.
چون بیپ تیونز هم منتشر کرد.
منظور از رسمی چیه ؟این اهنگ تو شبکه افق پخش شده ولی از طریق چاوشی و سایت رسمی چاوشی پخش نشده
کیفیتی هم پخش شده خیلی پایین هست و از رو ویدیو ریپ شده و 320 ش الکیه
ترانه هم روزبه بمانی و تنظیم بهروز صفاریان هست . تو پیج بهروز صفاریان هم گفته شده این کار ماکته و تنظیم نهایی نیست
=======
بید بی مجنون
Last edited by Greedy; 08-06-2015 at 19:45.
چقدر اینجا ساکته !
![]()
Last edited by MOHAMMAD2010; 27-08-2015 at 12:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)