آقا معلوم شد که سرعت 3g و 4g در سطح کشور خیلی نوسان داره.یکی فوق العاده هستش و یکی بسیار بد.خلاصه بازم جریان تخم مرغ شانسی هستش.معلوم نیست آیا به ثباتی نسبی میرسه یا نه؟![]()
آقا معلوم شد که سرعت 3g و 4g در سطح کشور خیلی نوسان داره.یکی فوق العاده هستش و یکی بسیار بد.خلاصه بازم جریان تخم مرغ شانسی هستش.معلوم نیست آیا به ثباتی نسبی میرسه یا نه؟![]()
محتوای مخفی: .
تفاوت ٣g و lte در ايرانسل
البته به پينگ با فرانكفورت توجه نكنيد درست نيست باگ داره فك كنم
اين نشون ميده كه يا خيليا هنوز usim ندارن يا گوشياشون ساپورت نميكنه يا اينكه ايرانسل فعلا پهنا باند رو ول داده روي lte يعني همون سرعتي كه اولا روي 3g ميداد رو داره روي lte ميده الان !!! پس از 3g زده كه به اين برسه
.
و اما 3g همراه اول که سگش میارزه به lte ایرانسل
کلا این یه پست مقایسه ای بود هم به تاپیک ایرانسل ربط داره هم همراه اول ولی به همین تاپیک ایرانسل رضایت میدیم
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by isbn; 07-12-2014 at 02:33.
عجیبه!!!
آخه من امروز همه جا رفتم(نصف راه/شهناز/عباسی/...)اما هیچ جا از ال تی ای خبری نبود!
گوشیمم htc one mini 1 Lte هستش...نمیدونم شاید گوشیه من فرکانس ایرانسل رو ساپورت نمیکنه!
باید 1800 رو ساپورت کنه گوشی
محتوای مخفی: از اینجا میتونید ببینید
اینجوری که من میبینم فقط نمونه AT&T از 1800 ساپورت نمیکنه
Last edited by isbn; 07-12-2014 at 03:37.
من تعجب می کنم. رو چه حسابی دو نسل رو همزمان دارن پیش می برن. اخیرا 1000 کیلومتر از سمنان تا اردبیل رفتم. تو هیچ شهری وضعیت نسل 3 پایدار نبود. اول نسل 3 رو پایدار کنید بعد برید سراغ کارای تبلیغاتی
واقعا دیگه ایرانسل شورش رو در آورده!!![emoji35]
از دیشب تا حالا کلاً تری جی منطقه ما قطع شده نمیدونم مشترک هاش باید رو چه حسابی بهش اعتماد کنن و بسته بخرن!
من که اینقدر به ایرانسل امید داشتم دیگه دارم ازش زده میشم!!!
واقعا که هیچکدوم از آی اس پی ها مشتری مدار نیستن و همشون هم سر وته یه کرباسن![emoji35] [emoji35] [emoji35]
واقعا دیگه ایرانسل شورش رو در آورده!!![emoji35]
از دیشب تا حالا کلاً تری جی منطقه ما قطع شده نمیدونم مشترک هاش باید رو چه حسابی بهش اعتماد کنن و بسته بخرن!
من که اینقدر به ایرانسل امید داشتم دیگه دارم ازش زده میشم!!!
واقعا که هیچکدوم از آی اس پی ها مشتری مدار نیستن و همشون هم سر وته یه کرباسن![emoji35] [emoji35] [emoji35]
میگم چه جوری با اسپیدتست گوشی سرور frankfurt رو انتخاب کردی؟؟؟؟
من توی محدوده ونک این سرعت رو از سرویس 4G ایرانسل گرفتم:
البته نوسان زیاد داره ولی سرعت آپلودش برای کسانی که لازم دارن فوق العادس
تا اینجا که اکثر تست ها بسیارکم سرعت بوده برای LTE فقط پینگ پایین بوده... البته این هم سرور داخلی ایرانه باید سرور خارجی رو دید...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)