تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 698 از 752 اولاول ... 198598648688694695696697698699700701702708748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,971 به 6,980 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    اگه فقط بین این دو موندین که خیلی خوبه.یعنی جواب خیلی سادست
    cx300II مید خوب های خوب و بیس متعادلی داره
    ibeats اگه اصل باشه مید متوسط رو به ضعیف های متوسط و بیس خیلی قوی داره.
    برای سبک مورد نظرتون رپ که مید خوب لازم داره و پاپ هم تقریبا با هر هدفونی سازگاری داره ولی خوب مید(که صدای خواننده هم شاملش هست)خوبی هم داشته باشه بهتره.با این تفاسیر فکر کنم انتخابتون روشن باشه.
    موفق باشین
    فقط یه نکته باقی میمونه من الان حدود دوساله ep630 دارم خداییش هم ازش راضیم میخوام ببینم تفاوت محسوسی داره با cx300؟چون من اینو 14 تومن خریدم و cx300 الان حدود 110 تومن هست.یعنی قیمتش حدود 8 برابره اونه برای همین میخوام اگه پول میدم واقعا تفاوتی داشته باشن باهم

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    ببخشین بخاطر تاخیر
    ath-sj55 از لحاظ بیس قوی ولی متعادل و غیر پانچی و مید خوب و شفاف و های خوب ولی هدفون فول سایز نیست و ایرپد هست.هدفون خوبی هست و مقایسهای که با m50 شده گفتن که برادر کوچک m50 هست ولی بنظر من کمی اقراق شده و soundstage بازی نداره .
    برای سبک مورد علاقه شما اگه ایرپد دوست داشته باشین که راحت بیرون هم ازش استفاده کنین قویا sennheiser px 200II رو بهتون پیشنهاد میکنم که بمراتب صدای بازتر و تفکیک بهتری نسبت به ath-sj55 داره.
    موفق باشین

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------

فقط یه نکته باقی میمونه من الان حدود دوساله ep630 دارم خداییش هم ازش راضیم میخوام ببینم تفاوت محسوسی داره با cx300؟چون من اینو 14 تومن خریدم و cx300 الان حدود 110 تومن هست.یعنی قیمتش حدود 8 برابره اونه برای همین میخوام اگه پول میدم واقعا تفاوتی داشته باشن باهم
    خوب الان ep630 هم گرون شده حدود 40 تومان شاید پس میشه حدود 3 برابر قیمت و اگه کاربر حرفه ای نباشین شاید همین 3 برابر کیفیت بهتری براتون داشته باشه.ولی خوب 3 برابر هم کم نیست و مطمعنا این تفاوت براتون محسوس خواهد بود.

3. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دم همتون گرم بنده امروز کل پایتخت رو زیر و رو کردم S4 نبود. مغازه 109 هم که دوستان گفته بودن نداشت.
    S3 بود. S5 هم بود. اما S4 هیچی!

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز تو پایتخت چند تا هدفون تست کردم.
    AKG K330 که صدای بمی داشت و بیس قوی اما مید شفافی نداشت. برای من که طولانی مدت گوش می کنم فکر کنم بیس زیادش اعصابمو داغون کنه. (فکر کن 1 ساعت بیس تو گوشت بوم بوم!!!) قیمت هم 150
    Sennheiser CX550 که مید عالی ای داشت اما از لحاظ بیس راضیم نکرد.

خوب، نظرات؟ کی این ها رو تست کرده؟

6. 3 کاربر از artara74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان هدفون های سونی mdr-z1000 و xb500 و PQ1 چطور هستن نسبت به قیمت خودشون؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان هدفون های سونی mdr-z1000 و xb500 و PQ1 چطور هستن نسبت به قیمت خودشون؟
    با سلام
    اينها هدفونهاي جديد سوني هستن كه با استفاده از اخرين دستاورد هاي تكنولوژي طراحي و ساخته شدن كه صفحه ديافراگم از جنس پليمر كريستال مايع كه از ورقه فولاد هم زخامت خودش مقاومتر هست و چرم بكار رفته شده در پد ها از جنس اورتان كه ايزوله صدا رو خيلي بيشتر ميكنه و بقيه مواد بكار رفته از بهترين مواد و تركيبات موجود در طبيعت استفاده شده.اين بار سوني با چهار هدفون جديدش z1000,xb1000,ex1000 وpq1 شاهكار محصولات هدفون خودش رو تكميل كرده كه هر كدوم براي سبك موسيقي خاص طراحي شدن بعنوان مثال ex1000 با صداي فلت براي سبك كلاسيك xb 1000 با بيس خيلي قوي براي سبك الكترونيك و زير شاخه هاش z1000 تقريبا براي مانيتورينگ و استوديو و pq1 براي دي جي ( البته سبكهاي گفته شده كلي هستن و براي سبكهاي مختلف هم استفاده ميشن) طراحي شدن.
    البته اين هدفونها به دو صورت براي مصرف ژاپن و اروپا طراحي شدن كه ورژن ژاپنيشون گاها تفاوتها و برتري هايي نسبت به مدل اروپايشون دارن مثل كابل و نظارت دقيق در مراحل تست اكوستيك و نظارت مرحله به مرحله ساخت و اسمبلي قطعات كه باعث افزايش قيمت ورژن ژاپني شده .و خبر خوب كه نمايندگي ايران رهجو اين هدفونها رو با مبلغ فوق العاده پاييني (حتي پايين تر از قيمت دلاريشون )وارد كرده كه يه امتياز محسوب ميشه كه ميتونيم با قيمت پايين يكي از بهترينهاي موجودي بازار جهاني رو تهيه كنيم.

9. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    اينها هدفونهاي جديد سوني هستن كه با استفاده از اخرين دستاورد هاي تكنولوژي طراحي و ساخته شدن كه صفحه ديافراگم از جنس پليمر كريستال مايع كه از ورقه فولاد هم زخامت خودش مقاومتر هست و چرم بكار رفته شده در پد ها از جنس اورتان كه ايزوله صدا رو خيلي بيشتر ميكنه و بقيه مواد بكار رفته از بهترين مواد و تركيبات موجود در طبيعت استفاده شده.اين بار سوني با چهار هدفون جديدش z1000,xb1000,ex1000 وpq1 شاهكار محصولات هدفون خودش رو تكميل كرده كه هر كدوم براي سبك موسيقي خاص طراحي شدن بعنوان مثال ex1000 با صداي فلت براي سبك كلاسيك xb 1000 با بيس خيلي قوي براي سبك الكترونيك و زير شاخه هاش z1000 تقريبا براي مانيتورينگ و استوديو و pq1 براي دي جي ( البته سبكهاي گفته شده كلي هستن و براي سبكهاي مختلف هم استفاده ميشن) طراحي شدن.
    البته اين هدفونها به دو صورت براي مصرف ژاپن و اروپا طراحي شدن كه ورژن ژاپنيشون گاها تفاوتها و برتري هايي نسبت به مدل اروپايشون دارن مثل كابل و نظارت دقيق در مراحل تست اكوستيك و نظارت مرحله به مرحله ساخت و اسمبلي قطعات كه باعث افزايش قيمت ورژن ژاپني شده .و خبر خوب كه نمايندگي ايران رهجو اين هدفونها رو با مبلغ فوق العاده پاييني (حتي پايين تر از قيمت دلاريشون )وارد كرده كه يه امتياز محسوب ميشه كه ميتونيم با قيمت پايين يكي از بهترينهاي موجودي بازار جهاني رو تهيه كنيم.
    با این حساب و قیمت هی موجود الان aoudio technica m50 بهتره یا این ها؟ (مثلا z1000(

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه ایرفون میخواستم که صدا از توش بیرو نیاد
    وقتی تو مترو نشستم و به موسیقی گوش میدم افراد کناری صداش رو نشنوند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با این حساب و قیمت هی موجود الان aoudio technica m50 بهتره یا این ها؟ (مثلا z1000(
    خوب نمیشه راحت بینشون مقایسه انجام داد چون نه قیمتشون نزدیک بهم هست ونه سبک و کاربردشون.
    z1000 برای مانیتورینگ بکار میره یعنی صدای کاملا طبیعی داره که ممکن از استفاده اون برای موسیقی لذتی که با m50 موزیکالیته میبرین رو نبرین.z1000 بقیمت 570 هزار تومان و m50 حدود 320 هزار تومان البته تخفیف هم شاملش میشه .ضمنا جنس و کیفیت ساختشون هم کاملا با هم متفاوت هست..در کل مقایسه منصفانه ای نیست و کلا مقایسه خوشایندی هم نیست.

---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------

دوستان من یه ایرفون میخواستم که صدا از توش بیرو نیاد
    وقتی تو مترو نشستم و به موسیقی گوش میدم افراد کناری صداش رو نشنوند
    با سلام.
    معمولا ایرفونها نشتی صدای انچنانی ندارن که تو او شلوغی مترو کسی راحت بتونه بشنوه و ناراحت هم بشه مگر ایرفونهای خاصی که اونها هم متاسفانه هیچ راه چاره ای فعلا ندارن.مگر بفکر تهیه inear (داخل گوشی )باشین

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام.
    معمولا ایرفونها نشتی صدای انچنانی ندارن که تو او شلوغی مترو کسی راحت بتونه بشنوه و ناراحت هم بشه مگر ایرفونهای خاصی که اونها هم متاسفانه هیچ راه چاره ای فعلا ندارن.مگر بفکر تهیه inear (داخل گوشی )باشین
    تا 100 تومن چی پیشنهاد میکنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •